Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II
12:24, 05 lis 2014
Kasik stęskniłam się za twoją energią i radością życia
ale wiadomo, że czasami weny brak i się człowiek wypala i znowu nadchodzi moment i rusza do boju
najfajniejsze jest to, że niezimujące trawy nadal piękne i cieszą...w listopadzie!!! o 9 było +16
buziolki
AgnieszkaW tak, imprezownia, wolno to idzie, ciągle jakieś zagwozdki, ostatnio jestem na etapie wybierania kozy
kominka wolnostojącego i drzwi, oba produkty wybrane, teraz montaż i jak się oziębi, testy
...ciekawa jestem czy będę używać
rh coś jednak podżera, ale tylko te w lasku, nie dużo, ale jednak, niemniej pąki są, więc może będzie ten pokaz
buziak
ewa004 chyba mam jedną trawkę dla ciebie, buziak
Ciociu/Gosiu pogoda cudowna, więc cieszy i ładniej wszystko wygląda
Marzena ale mogłaś je choć podziwiać, więc nie żałuj
księżyc i gwiazdy też nieziemsko świeciły
MalaMi zdrówko się nie polepszy, koniec leczenia, ale dziękujemy za życzenia
...no tak, nocne foty, czy też raczej z zapalonymi światłami, to wyższa szkoła jazdy, szkoda, że ojca uważniej nie słuchałam, może by mi szło lepiej
Bogdziu dzięki
prawda, nie jest łatwo
i fotka na przerywnik w odpowiedziach, ale z Parku Południowego, zachwyciłam się prostotą nasadzeń, mało pracy, efekt jest i nie kosztowne
nie wiem, co to za roślina, ta taka mocno różowa, ktoś wie?
najfajniejsze jest to, że niezimujące trawy nadal piękne i cieszą...w listopadzie!!! o 9 było +16
AgnieszkaW tak, imprezownia, wolno to idzie, ciągle jakieś zagwozdki, ostatnio jestem na etapie wybierania kozy
rh coś jednak podżera, ale tylko te w lasku, nie dużo, ale jednak, niemniej pąki są, więc może będzie ten pokaz
ewa004 chyba mam jedną trawkę dla ciebie, buziak
Ciociu/Gosiu pogoda cudowna, więc cieszy i ładniej wszystko wygląda
Marzena ale mogłaś je choć podziwiać, więc nie żałuj
MalaMi zdrówko się nie polepszy, koniec leczenia, ale dziękujemy za życzenia
Bogdziu dzięki
i fotka na przerywnik w odpowiedziach, ale z Parku Południowego, zachwyciłam się prostotą nasadzeń, mało pracy, efekt jest i nie kosztowne
nie wiem, co to za roślina, ta taka mocno różowa, ktoś wie?