O matko i córko...jakie masy kwitnących tulipanów!!! Prze pięk nie!!! Ja tam też tylko porządeczek widzę
Mój ulubieniec krąg ma teraz piękną tulipanową oprawę. Do twarzy mu w czerni i bieli. Po nocach już mi się śni ☺ Żadnych niespodzianek tulipanowych u Ciebie nie widać - nie miałaś czy wyeksmitowałaś ? U mnie zawsze musi się trafić choć jeden żółty w różowych i czerwony w fioletach.
Foto irysów o poranku miodzio W ogóle foty mega soczyste, zieleń bardzo zaawansowana u Ciebie ps. Palca współczuję, mam nadzieję, że już nie boli
Reniu oglądałam Twoje foty tulipanów chyba z 5 razy już dzisiaj
Pięknie
Kiedy ten busz znów będzie? Już by się bardzo chciało miziać trawki
na prace w ogrodzie w ostatnich dniach niewiele ale musiałam dziś choc tulipany uwiecznić. jedne kończą drugie zaczynają. Ta wiosna niewątpliwie tulipana służy
Ogród bajka! Tulipany cudne.
Oglądając zdjęcia w necie są zwisające i nie... patrząc na moje to raczej się przewieszą a rosną na lekkim wzniesieniu Jak ogarniam hmmm po prostu to lubię
A gdzie tam porządek - dopiero co z częścią chwastów walczyłam, a porosło tego cholerstwa... na fotach nie widać
Dzisiejszy wschód słońca (eMuś widocznie spać nie mógł...). Tak przyzwoicie się dzień zapowiadał, a teraz nie pada, a leje. Znowu
Brzytwa nie ogród Ale masz porządek, a niech mnie!