Dawno mnie nie było, patrzę że już 400 stron zleciało, wiec cofam, cofam, a tu cudne matamorfozy, rozpędziłam sie w cofaniu dalej (jak Pendolino). Ogród zmienił się, ale bardziej powiedziałabym, że wypiękniał. O kantach nic nie piszę, bo to są kanty perfekcyjne.... do programu perfekcyjny kancikorób
Klonik twoj czerwony.... a moj strajkuje.... musze mu fotke pokazać.... jak ma wyglądać.
Ciągle nie wiem o które miejsce chodzi Mówimy i tej rabacie obok niwaki, zakończonej kratką?
Co do tych irysów pod niwaki, to nie znam ich, ale czytałam, że rosną do 14 cm więc chyba mogłyby być.
Przejrzałam jeszcze raz zdjęcia, i zamordujcie mnie, ale nie wiem gdzie masz tą lawendę z niskimi trawkami? Widziałam tylko gożdziki, żurawki, trawki i to połączenie powinno być wysokośiowo ok.
O , widzę Zbyszku, że odwiedziłeś Wirty Tam jest pięknie, a drzewa są wiekowe. mają prawo miniaturki być wielkie. Mają po 100 lat i ich nikt nie przycina tam.
Hello No jesteś wreszcie Czy się stęskniłem ? No może odrobinkę tak tyci tyci .... No pewnie że tęskniłem jak wariat
Tak ..... ? Obiecuję więcej nie chorować A Ty mi obiecaj że nie przepadniesz na tak długo ... no żeby mi to ostatni raz było
Aż tyle się tego nazbierało ? no wiesz jakoś tak wyszło Pustkę trzeba było czymś zapełnić
Hahaha no to mnie masz
Bardzo dziękuję z ciepłe słowa Cały się rumienie i to chyba nie gorączka
Nawet na osiemnastce mi tak dupska nie złoili jak na forum ogrodniczym A widziałaś jakie miałem czerwone poślady ?
Na wizycie u ślimaka myślałem że się posikam ze śmiechu a jednocześnie zagotuję No nic dziwnego że 4 godziny czekałem do niego w kolejce a co najlepsze kazał wpaść na wizytę kontrolną za tydzień nie wiem czy ja to przeżyję
Doktor Anna ..... hmmm.....już nie mogę się doczekać
Och ..... dziękuję No już myślałem że o mnie zapomniałaś a jednak pamiętasz Jestem wzruszony