Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Drzewulcowo

Drzewulcowo

Kapibara 08:14, 28 paź 2014

Kaśku dziękuję miło mi W zabawach z Nastką czasem żartuję,że ją zjem, a ona na to zbulwersowana: Mamo! Ja nie jestem twój obiadek!

Cotuniu jestem u Ciebie częściej niż u siebie

Dzisiaj o 6 rano ogródek biały, minus 2 było....Nie mam o tej porze czasu na focenie, żałuję, bo oszronione czerwone azalie, rozchodniki i trawy wyglądały pięknie

pozdrawiam ciepło wszystkich odwiedzających
Kapibara 12:45, 29 paź 2014

Ogródek dzisiaj o 9 rano... zimno i biało:

Kapibara 12:50, 29 paź 2014

I jeszcze jedno ujęcie tej samej różyczki. M się śmiał, że zamiast najpierw zjeść śniadanie ja biegnę do ogrótka fotki robić

malgorzata_s... 15:14, 03 lis 2014

Kapibara napisał(a)
I jeszcze jedno ujęcie tej samej różyczki. M się śmiał, że zamiast najpierw zjeść śniadanie ja biegnę do ogrótka fotki robić

Matko jac cudnie Też bym leciala najpierw z aparatemBuziaki
BASIA8 13:16, 11 lis 2014

Kapibara napisał(a)
Mała kwiaciarka

Witaj Kasieńko dziś dysponując chwilką czasu przybyłam do Twojego Królestwa - nie mogłam oprzeć się powtórzenia zdjęcia - bo widok Kwiaciareczki urzekający dla Moich oczek
Rozbawiło Mnie zdjęcie z internetu - nigdy go nie widziałam - muszę przyznać że Moja skarbonka niewiele paśniejsza od Twojej - mam jeszcze jakieś zaskórniaki z czasów kiedy pracowałam, ale ich nie wydaję - trzymam do wiosny - chcemy kupić tuje tak około 100sztuk - przy ogrodzeniu od ulicy je posadzimy
Piękne Masz roślinki - hosty, rozchodniki ----- skalniaki super wyglądają - Twój wątek dodaję do obserwowanych i będę zaglądała - zapraszam też do Doliny Muminków - u Nas mało się dzieję ale dziś wieczorem może uda się małą niespodziankę pokazać - Mąż od wiosny popołudniami nad nią pracował, Ja też swój wkład miałam - nie chwaląc się.
Męża pochwaliłam za altankę - faktycznie fajnie wyszła - na wiosnę planuje zrobić mały plac zabaw dla Naszego Szkraba - sprężyny stare od auta przeznaczy na bujaki - będzie piaskownica - domek na drzewie - oj będzie super
Pozdrawiam
Kapibara 17:04, 20 lis 2014

Basiu byłam u Ciebie, widziałam, płot robi wrażenie Planowany zakup 100 sztuk tuj również, zwłaszcza ile za nie zapłacić trzeba będzie....
BASIA8 21:02, 20 lis 2014

Kapibara napisał(a)
Basiu byłam u Ciebie, widziałam, płot robi wrażenie Planowany zakup 100 sztuk tuj również, zwłaszcza ile za nie zapłacić trzeba będzie....

Dziękuję za odwiedziny - fajnie że miałaś chwilkę żeby do Nas przyskoczyć - płot faktycznie ładnie wyszedł - skromna jestem - co do tuji muszę jeszcze przemyśleć jaką chcę odmianę bo cena różna od 7.50 do 11zł.- w szkółce za roślinki z doniczki wysokości 120 taką ofertę dostałam, a może kupimy mniejsze a resztę pieniążków przeznaczę na korę kamienną i inne iglaczki.
Pozdrawiam.
AgnieszkaW 23:09, 03 gru 2014

Agnieszko, w sprawie skalniaka, aż musiałam do Ciebie zajrzeć w celu przypomnienia sobie i wiesz co? Nie grzesz kobieto, masz piękny skalniak w połączeniu z drewnianymi podkładami - mi się podoba

Nastka urocza dziewuszka

malgorzata_s... 18:32, 04 gru 2014

Odpozdrawiam kochana
BASIA8 22:26, 05 gru 2014

Kasieńko dziękuję za życzenia i pamięć.Pozdrawiam.