Widać każdy musi przejść pewien etap w ogrodzie, wiesz ja się powtórzę, ale uwielbiam tę fotkę z ognikami, więc na razie trzymaj ogniki i podziwiaj i ciesz się chwilą
Aga- jak miło. Mi też coraz bardziej się podoba. W rozplenicach się kocham, a rozchodnik ? wyobraź sobie, że dostałam jeden wiosna od mojej mamy i podzieliłam na 12 części i jeszcze sąsiadce dałam.
Aniu jedna doniczka więcej - mniej to już nie ma znaczenia
Jak nie wejdą wszystkie to chyba pora na zmianę samochodu ?!?!
Miłej nocy i powoli zbieraj się do powrotu a do doniczek dorzuć ławeczkę
Na koniec pokażę zdjęcie z centrum. Strasznie spodobał mi się ambrowiec Gumball. Tylko gdzie dostać trochę młodsze i tańsze? Foto z komórki więc jakoś średnia.
nie mogę nanosić roślin to bez sensu , muszę najpierw wyznaczyć miejsca strategiczne a dopiero potem roślinność, a tu mam morze rozterek,
czy placyk na wprost okna, czy z boku - bo jak pisze Ewa wszystko bym upychała po rogach o to niestety - prawdą jest,
poza tym nie mogę nic narysować pt opcja ABC bo ciągle ktoś przyjedzie albo coś a teraz to np, jem żelki
a jak jem żelki to nie ma ważniejszych spraw (haribo 0,89 zł
Ewunia, taka jest prawda, w ogrodzie jest jak jest, kwiaty powtarzają kwitnienie, nie mam nowości, Ok.... Bobo jest nowa, ale co to jest ? nic.
Taki widoczek Ze schroniska Albigna (Szwajcaria)
Sorki że nie odpisuje na pytania ale remont w domu i brak czasu z tym związany Lilie rosną od 2008 roku, białych było 3 kłącza później doszły inne kolorki, co roku są nawożone. W tym roku generalne czyszczenie oczka i część białych lilii poszła do ludzi a to co zostało widać na fotkach wyżej.
Dziękuję Aniu za wizytę
Grzybków w trawniku nie ma, ale za to w lesie...
Zebrałam je podczas spaceru z psiną i nawet nie wchodziłam w głąb lasu, wychodzą na drogę.
A na obiadek było risotto z borowikami