Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród w skali mikro cz.II

Ogród w skali mikro cz.II

gierczusia 18:38, 03 lis 2014

Ewa777 napisał(a)
Elu, jak się u Ciebie goszczę, to banan sam się ciśnie na usta

Ostatnio czytałam, że na poprawę humoru dobrze zacząć dzień od bananowego smoothie Czyli do jedzenia też

I o to mi właśnie Ewciu chodzi ..przecież na codzień mamy tyyyle nieprzyjemnych sytuacji , że chociaż na forum trzeba sobie sprawiać liczne przyjemności

A bananowe smoothie .. Mniam ,ślinianki mi szalleją .. Ale tak zmiksowane z melonem i mango ..aaaa.... Chyba jeszcze zaraz do sklepu polecem , bo nie mam wszytskich składników

Buziole
gierczusia 18:40, 03 lis 2014

bdan napisał(a)

Tyle buź roześmianych, bananem zakończone. Nastrój zaraz się poprawia

....a od tych Twoich " kulaczy ".. to dopiero jest mega banan
gierczusia 18:43, 03 lis 2014

Juzia_G napisał(a)

Ja mam pędraki... za opuchlaki dziękuję

Nooo .. To jak masz pędraki to już ino kciuki trza trzymać , bo pędrak to raczej ńie jest forma " forewer "

Ściskam ..

Ps. Bożeszzz , pamiętam kiedyś szejk z dzdzownicy ...blllllleee..tak mi się jako skojarzyło .. Bo Ewka mi tu o smoothie a Ty o robalach......brrrrrr
baraga1904 18:44, 03 lis 2014

...właśnie robiłam z bananem mango i miodem, oraz szczypta cynamonu...mniam...same witaminki...
...pozdrawiam Elus...
gierczusia 18:46, 03 lis 2014

Milka napisał(a)
Gości masz odlotowych jak nie jaszczur, to jakiś polujący z bananem na twarzy, nawet jak developer dał ciała, to jest to

Irenko .. U mnie dobre uczucia do dewelopera wygasły daaawno temu .. Jeśli kiedyś do mnie zawitasz to zobaczysz co mam na myśli... Siedząca tarasie można sobie rzucać batki do suszenia na płot .. Bez większego rozmachu ofkors .. I gdzie tu myśleć o intymności i gąszczu roślin ???.. Noo gdzie ??

Ściskam mocno

Ps..ptaszyska uwielbiam
baraga1904 18:46, 03 lis 2014

...aaa! Opuchlaka dzisiaj ubilismy kulą eMa...sprzęt rehabilitacyjny zastosowany w ogrodnictwie; ) a jaki tłusty był ten opuchlak, na róży siedział i ja wpinkalal...nie opłaciło mu się...
gierczusia 18:48, 03 lis 2014

baraga1904 napisał(a)
...właśnie robiłam z bananem mango i miodem, oraz szczypta cynamonu...mniam...same witaminki...
...pozdrawiam Elus...

Noooo .. A ciutek lodu wrzucasz ??

Ja cynamonu nie używałam , ale dzięki za info muszę spróbowac
Ps.i miło mi Cię widzieć .. Wiesz dlaczego
gierczusia 18:49, 03 lis 2014

baraga1904 napisał(a)
...aaa! Opuchlaka dzisiaj ubilismy kulą eMa...sprzęt rehabilitacyjny zastosowany w ogrodnictwie; ) a jaki tłusty był ten opuchlak, na róży siedział i ja wpinkalal...nie opłaciło mu się...

Macie celownik jak się patrzy .. Taką wieeelką kulą w takiego małego opuchlaka trafić ??.. Nooo rozumię ,źe był " wyźarty " ale mimo wszystko .. Miszczostwo świata macie
gierczusia 18:51, 03 lis 2014

lojalna_ napisał(a)
Ta kryska była cudna dzis rano

Ucierpiały Ci roslinki . . . Mam nadzieje ze nie

Noo jo tam nie wiem .. Wolę temperaturę w okolicy 30 st .. U mnie ogród w duźej mierze ziemozielony więc dramatu nie ma .. Crimson się trzyma , nie stracił jeszcze ani jednego liścia .. Nawet figa jeszcze dycho o dziwo

A u Ciebie jak ??
baraga1904 18:52, 03 lis 2014

gierczusia napisał(a)

Noooo .. A ciutek lodu wrzucasz ??

Ja cynamonu nie używałam , ale dzięki za info muszę spróbowac
Ps.i miło mi Cię widzieć .. Wiesz dlaczego

...tylko latem robie smoothie i koktajle z lodem..teraz nie ryzykujemy choroby bo M nie może być chory...no i po co ochłodzac organizm który i tak musi walczyć z zimnem...
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies