Jagoda dziękuję za odwiedziny już powoli tak jesień czuć, listki leżą na trawie i jakoś buro było, dzis ładny dzionek
pozdrawiam i dumam, czy aby te narecznice nie przesadzić, hosty je zarastają, a takie ładne są
Nie martw się, u mnie tak samo, ale akurat gości się spodziewam, wypadało ogarnąć wolę w ogrodzie latem pucować, nigdy nie ma końca, a w domu tak samo, ale mniej frajdy
te hosty uwielbiam, cały sezon piękne, jakoś ślimaki ich za bardzo nie ruszają, a obok inna w ciapki i kwiaty wielkie i pachnące..
ten winobluszcz 3-klapowy lubię, powoli wycinam 5 i jakoś nie widać
koło motyli na total zarasta, mus pilnować ciut
Dzisiaj u nas leje i postanowiłem dać zdjęcia jednego ogrodu który mi sie najbardziej podobał i byłem pod jego wrażeniem z tych co oglądałem na pewno domyślacie się który
Na parkingu nas zastały już piękne kompozycję roślinne
piękna i delikatna kompozycja
pospacerowałam po twoim ogrodzie podziwiając nasadzenia, zakupy i plany, jednocześnie zapisując nazwy jeżówek, ktore mi się spodobały
owocna wizyta, dzięki
pozdrawiam
Bardzo dziękuję za miłe słowa. Ja po prostu postawiłam na liliowce. jeżówki i róże . Do tego parę kosaćców, pinowi, żurawek, przetaczników, funki i na jesień rozchodniki.
Właśnie zaczynam gromadzić rozchodniki. Wczoraj nabyłam piękny Purple Emperor. Już rośnie w towarzystwie Kalocefalusa Browna.( mus dobrze zabezpieczyć na zimę, ale jego urok zwyciężył. Wygląda jak pomalowana na srebro jemioła)