Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród z widokiem na jezioro

Ogród z widokiem na jezioro

yolka 16:17, 17 paź 2014

bdan napisał(a)

No widzisz, najgorzej nie jest

A co Ty tam masz sprawdzonego w warzywniku, bo od wiosny u siebie taki miniaturowy będę robić.
Ale wszystko raczej w skrzynkach. Na chwile obecna u mnie na pewno sałata, rzodkiewka, pietruszka, szczypiorek, no i ogórki na sznurkach

Ja w tym roku miałam: sałate, rzodkiewkę, cuebulę, buraczki, marchew, pietruszę,seler, por, koper, bób, szpinak, ogórki, kapusta wczesna i pozna, cukinia, fasolka na zbiór letni i jesienny. Po ogórkach posiałam kapuste pekińska i właśnie już zbieram.Przy tarasie miałam pomidorki koktailowe. No i jeszcze miałam ziemniaki. Czyli prawie wszystko, część jeszcze w ziwmi Jak wszystko zbiore i przeniosę do piwniczki to sie pochwalę. Zajrzyj do mnie na 89 stronę tam widać cały mój warzywnik
yolka 16:19, 17 paź 2014

zawitka napisał(a)
Jola cudowna jesień u Ciebie . Masz rację Jola co do powiększenia ziemi ja miałam 1400 m i do pewnego wieku dawałam radę ale potem modliłam się żeby syn się połowa zajął Chyba że masz w perspektywie to że któreś dziecko ma zapędy ogrodnicze .A taj te 1200 to wystarczy żeby popracować i się urobić ai polezeć można Cieszę się że doszły roślinki i całe Buzolce posyłam

Dzieci raczej na wieś nie wrócą, więc powiększać działki raczej nie będę
malgorzata_s... 16:25, 17 paź 2014

yolka napisał(a)

Dzieci raczej na wieś nie wrócą, więc powiększać działki raczej nie będę

Ja chciałam warzywnik robić na drugiej działce i całe szczęście że oracz mnie olał Nie wiem jak dałabym radę bez gosposia i sprzątaczki Cały czas już i tak w ogrodzie siedzą a mały mam
Widoki cudne Buziole
kitek81 21:52, 17 paź 2014

w warzywniaku też miałam to, co Ty oprócz kapusty pekińskiej i ziemniaków ale miałam za to paprykę, szczaw, groszek, brukselkę i kalarepę nie ma to jak swoje warzywka
bdan 21:59, 17 paź 2014

yolka napisał(a)

Ja w tym roku miałam: sałate, rzodkiewkę, cuebulę, buraczki, marchew, pietruszę,seler, por, koper, bób, szpinak, ogórki, kapusta wczesna i pozna, cukinia, fasolka na zbiór letni i jesienny. Po ogórkach posiałam kapuste pekińska i właśnie już zbieram.Przy tarasie miałam pomidorki koktailowe. No i jeszcze miałam ziemniaki. Czyli prawie wszystko, część jeszcze w ziwmi Jak wszystko zbiore i przeniosę do piwniczki to sie pochwalę. Zajrzyj do mnie na 89 stronę tam widać cały mój warzywnik

No nie, dopłaty unijne Ci się należą

Te pomidorki koktajlowe to w doniczkach miałaś.? One tak symbolicznie owocują czy cos się da z tego krzaczka zjeść?
bdan 22:04, 17 paź 2014

yolka napisał(a)
Wczoraj robiam za konia. M powoził i robił zdjecia . Bata nie używał
Ja niestety krzywo prowadziłam radełko więc misiałam dać się zaprządz do radełka. Ale kartofelki posadzone

Cudne zdjęcie
Jesteś super pozytywną osobą
GorAna 23:09, 17 paź 2014

Joluś piękna jesień u Ciebie
Pozdrawiam i idę spać
grazyna_olsz... 23:15, 17 paź 2014

Dobrej nocki życzę
Napia 00:13, 18 paź 2014

bdan napisał(a)

No nie, dopłaty unijne Ci się należą

Te pomidorki koktajlowe to w doniczkach miałaś.? One tak symbolicznie owocują czy cos się da z tego krzaczka zjeść?

Pomidorki koktajlowe są super. Miałam ich w tym roku tyle, że właściwe jedliśmy tylko te, malinowe padły na zarazę i tyle z nich było. Koktajlowe trzymały się dzielnie i było ich naprawdę duuużo
iwonaal 09:13, 18 paź 2014

Jola dziękuję, będę pilnować