jej białe kwiaty przepięknie pachną
liriope z jednym kwiatkiem ,kiedyś miałam piękna kępę dopóki nie pokusiłam sie ją podzielić została maleńka sadzonka i czekałam 3 lata aby znów zakwitła ...ale jest
hortki ogrodowe
jest piękna i bardzo dziękuję ... wczoraj było tyle róż i choć starałam się zapamiętać to poniosłam klęskę ... pamiętam głębię munstead wood ... pamiętam ten niebanalny i trudny do określenia odcień Jubilee Celebration ... tzn staram się pamiętać a to i tak się już zaciera ... trudno ... kupować muszę on-line ... będą przemeblowania ...
żwirek wygląda świetnie ... daj mu chwileczkę a dojdzie do tego małego vintage tak jak kostka (i to bez jogurtu z kompostem ) ... lawenda sobie pozwala ... niegrzeczna ale wierzę, że ją wychowasz ... pozdrawiam
mała odmiana jarzmianki ale to nie Venice inaczej zapomniałam
pierwiosnek ELISABETH KILLELAY"
zawilec mieszańcowy Monte Rose wys. od 60-100cm, przy moich to olbrzym
i to wszystkie moje zakupy, jak nigdy nie wzięłam mojego Pony a ręce mama tylko dwie ledwo dojechałam z tymi siatami
Zrobiłam Twoje ciasto, tylko zamiast malin dałam wołającego o pomoc z lodówki melona i trzy banany. Dodałam jeszcze wiórek do posypki na gorze i szczyptę cynamonu. Karaibskie lato w centrum Polski. Mniam!
Moje zakupy i jeszcze narcyz Cassata miscant sisensis ale nie pamietam czy Rotfuchs czy Rotsilber
jeżówka Green Jewel teraz to pewniak, bo z internetu dostałam nie to
Dzisiaj w naszym ODR-e był kolejny kiermasz, wiosenny nie był udany, a że było piękne słoneczko, cieplutko i umówiłam się z Welką pojechałam no i zrobiłam trochę zakupówNajbardziej obleganym stoiskiem byli nasi Dąbrowscy, wszystkiego do wyboru do koloru a najwięcej chyba trawa zresztą i jeżówki i krwawniki i sadźce wysokie i
Baby Joe, który kupiłamzaraz pokażę zdjęcia z zakupów ale najpierw wszystkich pozdrawiamy ja i Welka
tulipany byly po 1zł a nawet 0,90 gr no i po 1,50
miałam zakusy na rdest himalajski ale że jest ekspansywny skończyło się na czyśćcu Hummelokupiłam też rozplenice baby Boy? i wiele innych cudeniek na cebulkach tulipków i narcyzów kończąc Welka też nie odstawała w zakupach