Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród Sylwii od początku cz.II

Ogród Sylwii od początku cz.II

nicol21 21:31, 15 paź 2014

Wow! cudnie jest! nawet nie jestem w stanie powiedzieć co podoba mi się najbardziej, bo wszystko podoba mi się bardzo!!
Ogród tworzący się: Okiełznać swoje setki pomysłów - ogród ze spadkiem na północ ************ Pozdrawiam i zapraszam - Ewelina ************ ***Booskop https://goo.gl/photos/jpY3wG37U7c9ALAf9 *** *** De tuinen van Appeltern https://goo.gl/photos/WrF6PWtCn53Gzswp6 *** *** *** formowanie cisów: https://photos.app.goo.gl/y72my2AfOaf4XKNq1 **** ***** Rotary Garden - Belgia - https://photos.app.goo.gl/iErs4Fi1dOEJ6Jls1 **** Stary ogródek: Mały ogródek, za i przed zabudową szeregową - Nicol21
Madzenka 05:54, 16 paź 2014

Piękne barwy jesieni są u ciebie
siakowa 12:51, 16 paź 2014

Syla napisał(a)

Witam ślicznie, ogród zapiera dech, zestawienia roslin piękne! Jak dobrze widze masz lawende przed rozplenicą. Możesz powiedzieć czy lawenda na wiosnę ładnie zasłania przycieta rozplenicę? Jakbys miała jakieś zdjęcie tego fragmentu kiedy rozplenica jest obcieta byłabym STRASZNIE wdzięczna :*
Syla 16:42, 16 paź 2014

siakowa napisał(a)

Witam ślicznie, ogród zapiera dech, zestawienia roslin piękne! Jak dobrze widze masz lawende przed rozplenicą. Możesz powiedzieć czy lawenda na wiosnę ładnie zasłania przycieta rozplenicę? Jakbys miała jakieś zdjęcie tego fragmentu kiedy rozplenica jest obcieta byłabym STRASZNIE wdzięczna :*

A mam zdjęcie rozplenicę przycinam wiosną razem z lawendą ...zdjęcie z kwietnia tego roku ....

a tak wygląda29.05.2014 ta sama rabata

Syla 16:43, 16 paź 2014

siakowa napisał(a)
witam,
przyłączam się do zachwytów nad Twoim ogrodem Gratuluje wyczucia piękna
Powiedz czy pod trampoliną masz sztuczna trawę?
Pozdrawiam

tak, tam jest sztuczna trawa .... wymienię ją na ładniejszą ale strasznie jest droga , dlatego zwlekam ....
Syla 16:45, 16 paź 2014

makkasia napisał(a)

o masz ja byłam pewna, że one nie kwitną !!!
Ile lat rosną u Ciebie ? u mnie się pokładają i chyba się z nim pożegnam
ogród perfekcyjny, już Ci pisałam, ze nie powinnam do Ceibie zaglądać bo zawsze mam doła po spacerze u Ciebie Nie umiem jednak sobie odmówić tej przyjemności, to jest tak jak z lodami

ściskam

Kasiu , variegatus mi się nie pokłada ... rośnie chyba trzeci sezon ....
Syla 16:48, 16 paź 2014

Dziękuję Wszystkim gościom za odwiedziny i ciepłe słowa ....

Dzisiaj zostały dokupione kolejne żarówki ... okazują się problematyczne w dostaniu .... będą zakładane i zrobię zdjęcia .... Na froncie domu już są ale nie wiem czy uda mi się ustrzelić ładne zdjęcie , postaram się
MalgosiaR 17:05, 16 paź 2014

Cześć Sylwuś, nie było mnie tu przez dłuższy czas a tu takie zmiany że głowa bola...trawnik wyszedł rewelacyjnie, ciekawa jestem jak się będzie sprawował...jesien u Ciebie boska, tylko się rozmarzyć można...musisz mi zdradzić sekret gdzie można zdobyć tyle siły i samozaparcia ile Ty masz, ja ostatnio kompletnie bezsilna jestem i prace w ogrodzie stoją podeślij trochę proszę ...jest przepięknie pod każdym wzgledem
Syla 21:07, 16 paź 2014

MalgosiaR napisał(a)
Cześć Sylwuś, nie było mnie tu przez dłuższy czas a tu takie zmiany że głowa bola...trawnik wyszedł rewelacyjnie, ciekawa jestem jak się będzie sprawował...jesien u Ciebie boska, tylko się rozmarzyć można...musisz mi zdradzić sekret gdzie można zdobyć tyle siły i samozaparcia ile Ty masz, ja ostatnio kompletnie bezsilna jestem i prace w ogrodzie stoją podeślij trochę proszę ...jest przepięknie pod każdym wzgledem

Gosiu ... daję radę ... innego wyjścia nie mam jak każda mama głównie skupiam się na dzieciach a potem na tym co sprawia mi przyjemność . Tego ostatniego w nadmiarze nie mam no i nie ja jedna .... W ogrodzie odreagowuję nadmiar codziennego stresu i cieszę się że go mam tzn ogród .... no i właśnie to moja przyjemność
Fuksja 16:44, 18 paź 2014

Pięknie skomponowane rabaty.Piękna jesień u Ciebie, oko cieszy Twój ogród.