Brakuje mi jeszcze koncepcji na wypełnienie rabaty, w linii pomiędzy żurawkami, a bukszpanem, tymi berberysami no i miskantami, które będą z tyłu rabaty.
Wg mnie trzmielin powinno być więcej, aby stworzyły obwódkę-wałek. Oczywiście miskanty koniecznie i te dwie kule z tawuł japońskich ciętych.
Do bukszpana doklej kulę z bukszpanu dużą a zabierz lawendę.
Zawilec wyraźnie się pospieszył, chyba ciepło go podpędziło.
No właśnie, nie sądzilam, że w ogóle coś z niego będzie, bo przemarzł bardzo i późno odbił. A skoro późno odbił, to dlaczego tak wcześnie kwitnie? Znowu zima nas zaskoczy?
Witaj na naszym ogrodowisku, czekamy na nowe zdjęcia i opowieści. Mamy sporo ogródków gdzie zamieszkały ptaszki, mamy nawet o nic bajki, pisane przez Bożenkę.
Ogrodowa terapia- ogród z periodycznym przesadzaniem.
Nie musisz się skupiać tylko skopiuj ten link co jest ponizej, masz za długi.
Ten mój post zrób cytuj
i skopij ten kod i wklej sobie w podpisie na gotowo.
poniższa linijka. Twój podpis się rózni niż to co widnieje tutaj tak zrobisz "cytuj" daj mi tel na PW to poinstruuję Cię. Nie ma Admina bo by wkleił bez problemu, ale ja nie mam tej władzy w rękach.
U ciebie w podpisie jest inaczej, tylko skopiouj to co poniżej, ale żeby widzieć jak to jest napisane muszisz kliknąć po prawej napis Cytuj
Nalewkowo, co prawda jeden gąsior mniej, bo wiśniowy sok nam wczoraj wybuchł, jak granat i cały salon był jak po morderstwie uchlapany.
Ale dziś już posprzątane i nie ma śladu
Ała, prawie mnie zabolało jak to przeczytałam. Sprzątanie po czymś takim to koszmar!
Widzę, że od razu Witek zatyka korkiem, może to dlatego szampan się zrobił. Ja owijam szyjkę butli czy słoja folią i gumką, tak chyba bezpieczniej, chociaż bezsprzecznie mniej ładnie.
Przepięknie wyglądają te gąsiory. Ogród też.
Zrobił wielki błąd, bo samego soku na szczelnie się nie zamyka, ot co nie pomyślał, choć to Witek