Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "Wieloszka"

Ogród nie tylko bukszpanowy - część II 10:03, 12 kwi 2012

Do góry
Gardenarium napisał(a)
To praca na potem, kiedyś, może jesienią. Ale już nad tym pracuję, będzie bardzo nowocześnie i lustro na całą ścianę we wnęce tarasowej też

Uwielbiam te nowoczesne klimaty, już się nie mogę doczekać!!! Do jesieni tak daleko...
Ogrodnik mimo woli 19:16, 11 kwi 2012

Do góry
Wieloszka napisał(a)

Ania, trawnik ekstra, ale ten basen w tle!!!!!!!!

Dlatego małym ogrodniczkom jest potrzebna duża działka...by takie monstrum się zmieściło
Ogród Magdalenka 15:05, 11 kwi 2012

Do góry
Nie pamiętam po ile kupowała kordyliny Noemi, ale ostatnio widziałam taką u Kulasa na Brucknera po 30zł. Też mogę Ci Irenko kupić, jesli cena odpowiednia.
DUŻY OGRÓD małej ogrodniczki 1 15:01, 11 kwi 2012

Do góry
Aga, jeśli będziesz w Sasance zapytaj proszę od kiedy będą mieć żurawki, trawki, kocimietkę, lawendę, szałwię i jaka cena za jaką wielkość - niej więcej, bo przeciez trudno spamietać to wszystko .
DUŻY OGRÓD małej ogrodniczki 1 13:36, 11 kwi 2012

Do góry
irena_milek napisał(a)

Fajne dyskusje o sąsiedztwie, wygranych w totka, o których wszyscy marzą i plantacjach
A z ogrodem mamy Agnieszko podobnie; też mnie zdominował, to jakiś fenomen, bo ja nawet w ziemi nie lubiłam się grzebać na razie aż nadto wystarcza mi ten areał co mam, bo i tak nie moęe tego obrobić i stworzyć ogrodu doskonałego
ty zresztą też masz duży ogród, większy jak mój!

Irenko, ja też kiedyś nienawidziłam grzebania w ziemi, zarzekałam się, że ja i ogród? Nigdy! Mam nauczkę - nigdy nie mów nigdy!
Kiedyś będzie tu pięknie ... 12:54, 11 kwi 2012

Do góry
anula_wn napisał(a)

A i cisza, i nie wiem co za imprezka
a ja 28 mam 33 lata pożycia małżeńskiego!! niektyórzy dowcipnisie, mówią, że to jak związek kazirodczy

Łooo, niezły wynik w dzisiejszych czasach! Gratuluję!

a propos stażu widziałam ostatnio fotkę : dwoje staruszków trzymjących się za ręce
pod zdjęciem pytanie:
- jak to jest, że przeżyliście ze sobą tyle lat?
- bo my jesteśmy z czasów, gdzie się wszystko naprawiało, a nie...wyrzucało !

wg mnie piękne i mądre !
też gratuluję stażu

Według mnie też, fajnie, że to przytoczyłaś

Marzenko, to naprawdę fajna impreza sie szykuje; poczytałam, że mebelki prawie wybrane, ponoć białe i ciemne poduchy, myślę, że fajnie będzie, a myjką podcisnieniową można zawsze odświeżyć czekam teraz na foto mebli i sciany wodnej, a na końcu mężusia, który z zimnym piwkim wyleguje sie na kanapie
DUŻY OGRÓD małej ogrodniczki 1 12:45, 11 kwi 2012

Do góry
Wieloszka napisał(a)

Aniu cudnie kombinujesz głowę masz pełną pomysłów. Ogród ogromniasty super jeśli taki ktoś wymarzył.
Mój malutki i wystarczy bo mam jeszcze jedną pasję i jak bym miała taki duży to chyba by mi nie starczyło czasu na pasję drugą

Jola, ja kiedyś też miałam różne pasje, a teraz wszystko zdominował i sobie podporządkował ogród, który stał się moją pasją trochę wbrew mojej woli... Dlatego ciesz się małym ogródkiem, który zostawia miejsce i czas na inne zajęcia

Fajne dyskusje o sąsiedztwie, wygranych w totka, o których wszyscy marzą i plantacjach
A z ogrodem mamy Agnieszko podobnie; też mnie zdominował, to jakiś fenomen, bo ja nawet w ziemi nie lubiłam się grzebać na razie aż nadto wystarcza mi ten areał co mam, bo i tak nie moęe tego obrobić i stworzyć ogrodu doskonałego
ty zresztą też masz duży ogród, większy jak mój!
Kiedyś będzie tu pięknie ... 12:32, 11 kwi 2012

Do góry
Wieloszka napisał(a)

a ja 28 mam 33 lata pożycia małżeńskiego!! niektyórzy dowcipnisie, mówią, że to jak związek kazirodczy

a propos stażu widziałam ostatnio fotkę : dwoje staruszków trzymjących się za ręce
pod zdjęciem pytanie:
- jak to jest, że przeżyliście ze sobą tyle lat?
- bo my jesteśmy z czasów, gdzie się wszystko naprawiało, a nie...wyrzucało !

wg mnie piękne i mądre !
też gratuluję stażu
Ogrodnik mimo woli 10:59, 11 kwi 2012

Do góry
asc napisał(a)

Ania, trawnik ekstra, ale ten basen w tle!!!!!!!!
Kiedyś będzie tu pięknie ... 10:47, 11 kwi 2012

Do góry
noemi napisał(a)
Marzenko a biały komplet? jak szary będzie taras , to może lepiej kontrastował będzie biały zestaw ... tylko te poduchy ciemne? mogą się nagrzewać? ... ale mi się podoba taki biały

http://allegro.pl/komplet-ogrodowy-sunrise-technorattan-bialy-i2267276313.html

Marzenko, ładne to!!! Na zdjęciu biały nie jest taki śnieżno biały, tylko szarawy, pasowałoby u Ciebie!
Kiedyś będzie tu pięknie ... 10:45, 11 kwi 2012

Do góry
irena_milek napisał(a)

Miłkowo - moje miejsce na Ziemi cz. I 10:41, 11 kwi 2012

Do góry
Ło matko, ależ tu dyskusja nocna się toczyła, gdy ja już słodko spałam Ja mam dzieci nie tak mocno odchowane jak Wasze, ale też uważam, że nawet z takimi już samodzielniejszymi życie jest zupełnie inne
Irenko, w takim razie na nasze spotkanko nie wpuszczam Cię inaczej, jak tylko w tych nowych butkach!!! No i ewentualnie w dresie
Kiedyś będzie tu pięknie ... 22:45, 10 kwi 2012

Do góry
Joasiu do mnie trzeba dzisiaj pełnymi zdaniami pisac bo nie kumam. Jakie zdjęcie Wieloszka, my jeszcze ślubnego nie mamy
Miłkowo - moje miejsce na Ziemi cz. I 22:32, 10 kwi 2012

Do góry
Wieloszka napisał(a)
Irenko, po tak udanych zakupach powinnaś być baaardzo mocno "pocieszona"

bardzo chyba bardziej jak z ciuchów, które też lubię a i dpieściłam się dziś fajnymi kosmetykami; nie ma to jak zakupy, zawsze poprawia nastrój i koleżanki na forum też

fajne kolorki, no nie?
Miłkowo - moje miejsce na Ziemi cz. I 22:27, 10 kwi 2012

Do góry
Irenko, po tak udanych zakupach powinnaś być baaardzo mocno "pocieszona"
Kiedyś będzie tu pięknie ... 22:22, 10 kwi 2012

Do góry
ana_art napisał(a)
tak mówie o gotowcu, ale taka blacha w polerze pewnie też będzie drogawa no i dochodzi jeszcze obróbka, bo chyba taka typowo doklejona nie wyglądałaby zbytnio ciekawie...

Trzeba by było jakiegoś fachowca pytać...
Miłkowo - moje miejsce na Ziemi cz. I 22:14, 10 kwi 2012

Do góry
Wieloszka napisał(a)
Bo Irenka to jest tylko żoną dziadka

A dziadek, mężem babci chociaż jeszcze rześkiej

a to dalej mioje pocieszacze nie wiem co to jest, bo nie napisano po polsku, ale łądne i kwitnie do września

jakis nowy rodzaj lawendy, też nic po polsku
Rododendronowy ogród. 22:10, 10 kwi 2012

Do góry
Bogdzia napisał(a)

Bożenko, Ewo... życzę żeby Wam kolanka szybciutko zdrowiały

A cóż nasza Ania taka tajemnicza.....jak nie Ania

No własnie . Chyba z sama Szefową sie umówiła bo tajemnica ogromna.

Musimy Anię podpytać.... może nie wytrzyma i coś powie

Zmyła sie i jej nie ma .

Nie no co to za jakieś tajemnice i sensacje tu się wyprawiają! Ania, puść parę z ust, bo spać nie będę mogła!
Nowa ogrodniczka, prosi o pomoc 22:05, 10 kwi 2012

Do góry
Marzena2007 napisał(a)
Pola ja też 20 osob na 28.04 zaprosiłam. Jak nie zdąże ze ścianą wodną i zakupem kanap to chyba na lipiec przesunę

No to Ty masz dopiero motywację, a czas goni...
Kiedyś będzie tu pięknie ... 22:04, 10 kwi 2012

Do góry
Wieloszka napisał(a)

A może zamiast lustra wypolerowana stal nierdzewna, powinna być nawet tańsza niż to drogie lustro...

acha i tu się mylisz taka ściana to koszt ok 12-15tys

Tak Aniu, ale Ty mówisz o gotowej ścianie wodnej - rzeczywiście są baardzo drogie. Ale mi bardziej chodziło o arkusz blachy przyklejony do zwykłej murowanej ściany, jaka będzie u Marzenki. M. mówi, że to rozwiązanie jest tańsze, tylko cenę może podwyższyć ekstra polerowanie.

No to cena faktycznie zabójcza
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies