a propos stażu widziałam ostatnio fotkę : dwoje staruszków trzymjących się za ręce
pod zdjęciem pytanie:
- jak to jest, że przeżyliście ze sobą tyle lat?
- bo my jesteśmy z czasów, gdzie się wszystko naprawiało, a nie...wyrzucało !
A i cisza, i nie wiem co za imprezka
a ja 28 mam 33 lata pożycia małżeńskiego!! niektyórzy dowcipnisie, mówią, że to jak związek kazirodczy
Łooo, niezły wynik w dzisiejszych czasach! Gratuluję!
a propos stażu widziałam ostatnio fotkę : dwoje staruszków trzymjących się za ręce
pod zdjęciem pytanie:
- jak to jest, że przeżyliście ze sobą tyle lat?
- bo my jesteśmy z czasów, gdzie się wszystko naprawiało, a nie...wyrzucało !
wg mnie piękne i mądre !
też gratuluję stażu
Według mnie też, fajnie, że to przytoczyłaś
Marzenko, to naprawdę fajna impreza sie szykuje; poczytałam, że mebelki prawie wybrane, ponoć białe i ciemne poduchy, myślę, że fajnie będzie, a myjką podcisnieniową można zawsze odświeżyć czekam teraz na foto mebli i sciany wodnej, a na końcu mężusia, który z zimnym piwkim wyleguje sie na kanapie
Moje drogie koleżanki ogrodowiskowe mam tak zaprzątniętą głowę pracą, że nawet nie mialąm czasu na wejście na ogrodowisko. O bialych meblach nie myśłałam a bardzo by mi do wnętrza pasowaly i donic ale boję się, że żółkną ???? Ale pomyślę. Te ktore mi sie podobały czyli na metalowych nóżkach są tylko brązowe a na dodatek sprzedawca makabra... Dlatego szukam dalej. Ale wracam do pomyślu zakupu czarnych pierwotnych i uszycia nowych pokrowcow. I tak
Otrzebuję na zmianę
Łózka też mi sie podobały ale z obcymi mężami nie będę sie na nich kładła Z M ustalilismy, ze jednak wygodne kanapy.
Znalazłam zajefajny komplet jadalniany ale też brą zowy, jak chcecie to podam link???
Odezwę sie później bo czekam na maila z ważna umową, ktorą muszę przeczytać....