Piękne efekty tego 'bałaganu'.
Wianek /w pierwszej chwili pomyślałam, że to podłaźniczka/ bardzo wesoły dzięki tym fruwającym aniołkom.
A na choince masz cukierki Kiedyś były obowiązkowe.
A tutaj odnalazłam znajome klimaty.
Też mam te śnieżynki.
I coś w rodzaju choinki z gałęzi, na której wiszą jabłuszka, pierniczki i śnieżynki.
Chyba na niej dowieszę cukierki.
Witam, witam Pierwszy raz mam okazję pospacerować po Twoim ogrodzie i Ci powiem że będziemy razem wiosną zmieniać i sadzić a to co napisała u góry Mała Mi z tą płytą nagrobną to ja też miałam taką samą myśl ciekawa jestem co ona tam robi??? a może to jakiś właz do kopalni, bo jak jesteś ze Śląska to kto wie taki żarcik
i co najważniejsze bo przez wianek do Ciebie trafiłam, mój faworyt to ten super ekologiczny wianek z tymi szarymi puszkami pozostałe też bardzo ładne. Wiankowy wirus objął masy ludzi, ciekawe kiedy będzie o tym w wiadomościach
Pozdrawiam i na pewno jeszcze do Ciebie zajrzę.
Alicja
Dziękuje Na szczęscie przy wiankach nie trzeba nic rysować, wtedy dopiero zaczęłaby się komedia
Czy taka zdolna to nie wiem, ale bestyja najprawdopodobniej Wianek nr 2 zawisnął na drzwiach, chłodne kolorki może przyciągną odrobine śnieżku na święta.
Małgosiu bardzo ładny wianek...śliczne kolory bombek wybrałaś...wybacz, że tak od wianka zaczęłam...a tak w ogóle to witam serdecznie...ja to chyba za pakowanie prezentów się powinnam wziąć...
A własnie zrobiłam sobie momencik luzu przy herbatce i kompie
Pozdrawiam was Mała Mi i Bogdziu, zaraz pędze dalej do pracy, jutro pokaże jak ubrałam drzwi wejściowe - nowy wianek + donica z badylkami + latarenka, a do tego na moim wiązie parasolowatym powiesiłam mąłe sliczne czerwone jabłuszka, ładnie wyglądały dzisiaj jak lśniły w słńcu.
Teraz wracam do pracy .
Pozdrawiam !
...bardzo bym sobie tego życzyła...wystarczyłaby mi 1 godz gratis....na sen
...Beatris?...ok...podoba mi sie...aaa tam zaraz szaleję...jakoś tak nie wypada nic nie zrobić...bycie na forum ...choinka już od tygodnia....i nie oszukuj, żeś na etapie wianków, bo jakieś kule widziałam i cudnie ogród ozdobiony
...dziękuję Kasiu...powiem szczerze, że właściwie to mam wszystko rozplanowane...co roku planuję, żeby w wigilię mieć jeszcze czas dla siebie...w tym myślę że tez się wyrobię.. pozdrawiam
hej Aniu....doskonale rozumiem brak czasu...sama tez nieczasowa jakas jestem...ale dzięki że choć ślad zostawisz
Małgosiu, możliwe, możliwe...sama widzisz jakie zwierzaki potrafią figle płatać...i dziękuję za miłe słowa....no i za wizytę...zaraz lecę do Ciebie zobaczyć dekoracje
....tak, dla dzieciaczków to super zabawa...też chciałabym mieć taka ciocię jak Ty
Małgoś ja też zakupy wielkie zrobiłam i coś z % też sie znalazło czyli szampan i likier wiśniowy do tortu , innych alkoholi prawie nie pijemy a w domu zawsze coś jest jak chętnych do picia nie ma.Duża praca w poniedziałaek , nieco mniejsza we wtorek a jutro na luziku.Pozdrówka.
Ja dzisiaj też zakuuuuupy wielkie robiłam i tyle nanosiłam w tych torbach do domu, że aż sie sama dziwiłam ile tego, i mięsa, i ryby, i nabiał, i warzywa i owoce i napoje... w tym te z procentami też
Choinka kupiona ale jeszcze nie ubrana, nowy wianek na drzwi powieszony, przedogródek i wejście do domu udekorowane ( jutro zrobie foty) a w środku jeszcze sajgon..............
Pozdrawiam zapracowaną i... sama pędzę daleje do roboty..........jeszcze działam w ramach porządków, potrawy ( poza śledziami bo te juz zrobiłam) bede robic od jutra. Buziam !
Dziękuję za Wasze miłe słowa :* cmokam Was i dzisiaj obiecane dekoracje
wianek naszej rodzinki z rogaczami i buzi buzi
Pan Naturalista na bramie wjazdowej i dodatkowe oświetlenie
cyprysiki w świątecznych doniczkach
nocna odsłona naszego przedogrodu z bonsaiami
Agnieszko, dla mnie efekt "twórczego bałaganu" bomba
Bombki na wstążkach zawiesiłam na żyrandolu w jadalni ale Twój wianek z jodły bije na głowę moje dekoracje.
pozdrawiam przedświątecznie