Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "wianek"

Jurajski Ogród 23:30, 21 gru 2013

Do góry
AgnieszkaW napisał(a)

i efekt "twórczego bałaganu" (wianek na klatce schodowej na piętrze)
choinkowo:

Piękne efekty tego 'bałaganu'.
Wianek /w pierwszej chwili pomyślałam, że to podłaźniczka/ bardzo wesoły dzięki tym fruwającym aniołkom.
A na choince masz cukierki Kiedyś były obowiązkowe.

AgnieszkaW napisał(a)
I jeszcze takie coś mi wyszło (jak widać u mnie tradycyjna czerwień):

A tutaj odnalazłam znajome klimaty.
Też mam te śnieżynki.
I coś w rodzaju choinki z gałęzi, na której wiszą jabłuszka, pierniczki i śnieżynki.
Chyba na niej dowieszę cukierki.
Pora na zmiany, czyli Alkowe rewolucje ogrodowe 22:13, 21 gru 2013

Do góry
Witam, witam Pierwszy raz mam okazję pospacerować po Twoim ogrodzie i Ci powiem że będziemy razem wiosną zmieniać i sadzić a to co napisała u góry Mała Mi z tą płytą nagrobną to ja też miałam taką samą myśl ciekawa jestem co ona tam robi??? a może to jakiś właz do kopalni, bo jak jesteś ze Śląska to kto wie taki żarcik
i co najważniejsze bo przez wianek do Ciebie trafiłam, mój faworyt to ten super ekologiczny wianek z tymi szarymi puszkami pozostałe też bardzo ładne. Wiankowy wirus objął masy ludzi, ciekawe kiedy będzie o tym w wiadomościach
Pozdrawiam i na pewno jeszcze do Ciebie zajrzę.
Alicja
Ogrodowe przygody 22:12, 21 gru 2013

Do góry
moje pierwsze wianki
dziś robiłam 3 szt ale tylko jeden przyozdobiłam
muszę dokupić ozdoby
ze świerku na brzozowych podkładkach 3 szt.

1 z brzozy na lampie

tę choinkę z makaronu wykonała moja 7-letnia córeczka Ula

jeden wianek bez ozdób trafił pod orzechy

Ogrodowa przygoda Łukasza :) 21:37, 21 gru 2013

Do góry
AgnieszkaW napisał(a)
Śliczne dekoracje zrobiłeś - z gustem i smakiem. Pozdrawiam

Dziękuje i również pozdrawiam

Viola napisał(a)
Wianki przecudne Ja mam dwie lewe ręce do takiej misternej pracy

Dziękuje Na szczęscie przy wiankach nie trzeba nic rysować, wtedy dopiero zaczęłaby się komedia

Mala_Mi napisał(a)
Łukasz.... jesteś zdolna bestyja..... jakbym miała wybierać to nr 2 Ale po zastanowieniu

Czy taka zdolna to nie wiem, ale bestyja najprawdopodobniej Wianek nr 2 zawisnął na drzwiach, chłodne kolorki może przyciągną odrobine śnieżku na święta.
Dla odmiany czas na zmiany... 20:52, 21 gru 2013

Do góry
beta napisał(a)

...czyli w sumie wymiana na korzyść-pierniki za ogrodowisko i wianek

Też mi się taka wymiana podoba, przynajmniej centrymetrów w biodrach nie przybędzie, chociaz kupiłam dziś składniki na pierniki, to wie może jutro
OGRÓD MARZEŃ...a może tylko MARZENIE O OGRODZIE..... 20:31, 21 gru 2013

Do góry
Margarete napisał(a)

Bedzie wisiałw przedpokoju / wiatrołapie to znaczy na drzwiach wejściowych ale od wewnatrz, jako przeciwwaga tego własciwego wianka powieszonego od zewnątrz. Ten zewnętrzny bedzie na jodle.

Małgosiu bardzo ładny wianek...śliczne kolory bombek wybrałaś...wybacz, że tak od wianka zaczęłam...a tak w ogóle to witam serdecznie...ja to chyba za pakowanie prezentów się powinnam wziąć...
OGRÓD MARZEŃ...a może tylko MARZENIE O OGRODZIE..... 20:29, 21 gru 2013

Do góry
A własnie zrobiłam sobie momencik luzu przy herbatce i kompie
Pozdrawiam was Mała Mi i Bogdziu, zaraz pędze dalej do pracy, jutro pokaże jak ubrałam drzwi wejściowe - nowy wianek + donica z badylkami + latarenka, a do tego na moim wiązie parasolowatym powiesiłam mąłe sliczne czerwone jabłuszka, ładnie wyglądały dzisiaj jak lśniły w słńcu.
Teraz wracam do pracy .
Pozdrawiam !
Dla odmiany czas na zmiany... 20:22, 21 gru 2013

Do góry
Magda70 napisał(a)
A ja już mam w garażu choinkę
W niedzielę będzie ubieranko

pokażesz?...a wianek juz wisi?

editczywiście chodzi o ubraną choinkę...
Dla odmiany czas na zmiany... 20:15, 21 gru 2013

Do góry
AlKa napisał(a)
a ja w tym roku nie wyrabiam pierniczkow nie ma Mam opoznienie jakieś tygodniowe co najmniej dopiero wianki robie. W zeszlym roku o tej poze to juz pierniczki byly i wysprzątane ale... ale ogrodowiska nie znalam i wianka nie miałam

...czyli w sumie wymiana na korzyść-pierniki za ogrodowisko i wianek
Dla odmiany czas na zmiany... 20:13, 21 gru 2013

Do góry

Rench napisał(a)
Macham

...ja też macham

AlKa napisał(a)
Beatko Twoja doba ma chyba wiecej niż 24 h

...bardzo bym sobie tego życzyła...wystarczyłaby mi 1 godz gratis....na sen

Juzia_G napisał(a)
O mamo!!! Beatris Od dzisiaj tak na Ciebie mówię!
Ale szalejesz. Wianki, ozdoby, pierniki....i już chyba choinka stoi, co ????

A ja dopiero na etapie wianków...

...Beatris?...ok...podoba mi sie...aaa tam zaraz szaleję...jakoś tak nie wypada nic nie zrobić...bycie na forum ...choinka już od tygodnia....i nie oszukuj, żeś na etapie wianków, bo jakieś kule widziałam i cudnie ogród ozdobiony

makkasia napisał(a)
Muszę się odezwać po kurcze Ty finiszujesz w biegu do Świąt O- przepięknie to wszystko wygląda WOW !!!
ściskam

...dziękuję Kasiu...powiem szczerze, że właściwie to mam wszystko rozplanowane...co roku planuję, żeby w wigilię mieć jeszcze czas dla siebie...w tym myślę że tez się wyrobię.. pozdrawiam

Mala_Mi napisał(a)
Wszystko wyczytałam... na komentarz brak czasu.. wszytko ogólnie miodzio ..

hej Aniu....doskonale rozumiem brak czasu...sama tez nieczasowa jakas jestem...ale dzięki że choć ślad zostawisz

Margarete napisał(a)

Niemozliwe.........chociaz moja suka (dobermanka) razu pewnego obgryzła klamke plastikowa do drzwi spiżarki w piwnicy. Syn podniósł z podłogi w przedpokoju bezkształtny biały plastik, pogryziony i zastanawialismy sie co to mogło być....nie wpadlismy na żaden pomysł, a za kilka dni schodze do piwnicy, do spizarki własnie po jakieś słoiki chyba i ....niespodzianka, drzwi nie mozna otworzyc bo sterczy tylko taki metalowy kikut, i olśnienie ... wiemy juz co to było to białe pogryzione....

Dekoracje sliczne masz Beatko i ile różnorodnych talentów, począwszy od klasycznych wianków, przez nowoczesne ( ten dla Magdy) az po słomę i masę solną, i do tego dekoracje w wejściu...ładnie.
Ja tez zgapie podobnie u siebie do donicy przed domem, głęzie juz mam czerwone, jeszcze tylko wianek na drzwi zrobie i juz......

Małgosiu, możliwe, możliwe...sama widzisz jakie zwierzaki potrafią figle płatać...i dziękuję za miłe słowa....no i za wizytę...zaraz lecę do Ciebie zobaczyć dekoracje

Magda70 napisał(a)
Buziaki Beatris

moje ciasteczka jeszcze nie polukrowane...ale poczekam do niedzieli...przyjeżdża moja mała holenderka więc pomoc będzie i zabawa )

....tak, dla dzieciaczków to super zabawa...też chciałabym mieć taka ciocię jak Ty
Rododendronowy ogród II. 20:11, 21 gru 2013

Do góry
Margarete napisał(a)
Ja dzisiaj też zakuuuuupy wielkie robiłam i tyle nanosiłam w tych torbach do domu, że aż sie sama dziwiłam ile tego, i mięsa, i ryby, i nabiał, i warzywa i owoce i napoje... w tym te z procentami też

Choinka kupiona ale jeszcze nie ubrana, nowy wianek na drzwi powieszony, przedogródek i wejście do domu udekorowane ( jutro zrobie foty) a w środku jeszcze sajgon..............
Pozdrawiam zapracowaną i... sama pędzę daleje do roboty..........jeszcze działam w ramach porządków, potrawy ( poza śledziami bo te juz zrobiłam) bede robic od jutra. Buziam !

Małgoś ja też zakupy wielkie zrobiłam i coś z % też sie znalazło czyli szampan i likier wiśniowy do tortu , innych alkoholi prawie nie pijemy a w domu zawsze coś jest jak chętnych do picia nie ma.Duża praca w poniedziałaek , nieco mniejsza we wtorek a jutro na luziku.Pozdrówka.
Borówcowy raj 20:06, 21 gru 2013

Do góry
Borbetka u siebie sie nie udziela Też przybiegłam obejrzeć wianek....
Rododendronowy ogród II. 20:05, 21 gru 2013

Do góry
Ja dzisiaj też zakuuuuupy wielkie robiłam i tyle nanosiłam w tych torbach do domu, że aż sie sama dziwiłam ile tego, i mięsa, i ryby, i nabiał, i warzywa i owoce i napoje... w tym te z procentami też

Choinka kupiona ale jeszcze nie ubrana, nowy wianek na drzwi powieszony, przedogródek i wejście do domu udekorowane ( jutro zrobie foty) a w środku jeszcze sajgon..............
Pozdrawiam zapracowaną i... sama pędzę daleje do roboty..........jeszcze działam w ramach porządków, potrawy ( poza śledziami bo te juz zrobiłam) bede robic od jutra. Buziam !
w Oborze też mogą być ogrody 19:58, 21 gru 2013

Do góry
Dziękuję za Wasze miłe słowa :* cmokam Was i dzisiaj obiecane dekoracje
wianek naszej rodzinki z rogaczami i buzi buzi

Pan Naturalista na bramie wjazdowej i dodatkowe oświetlenie

cyprysiki w świątecznych doniczkach

nocna odsłona naszego przedogrodu z bonsaiami
W moim małym ogródeczku - Dorota 19:26, 21 gru 2013

Do góry
Śliczny ogrodowiskowy wianek Pozdrawiam.
W moim małym ogródeczku - Dorota 19:17, 21 gru 2013

Do góry
Sympatyczne krasnale, a wianek ślicznie się prezentuje. Pozdrawiam nową (u nas na forum) ogrodniczkę
Moja codzienność - ogród Oli 19:02, 21 gru 2013

Do góry
leon60 napisał(a)
Zmajstrowałam wczoraj wianek

Wyszło Ci znakomicie
Jurajski Ogród 18:40, 21 gru 2013

Do góry
Agnieszko, dla mnie efekt "twórczego bałaganu" bomba
Bombki na wstążkach zawiesiłam na żyrandolu w jadalni ale Twój wianek z jodły bije na głowę moje dekoracje.
pozdrawiam przedświątecznie
Jurajski Ogród 18:30, 21 gru 2013

Do góry
twórczy bałagan na stole...

i efekt "twórczego bałaganu" (wianek na klatce schodowej na piętrze)
choinkowo:
Czarodziejskie miejsce na ogród dajany 18:00, 21 gru 2013

Do góry
Bardzo podoba mi się Twój wianek Dajano. Ściskam cieplutko
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies