Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ukojenie dla zmysłów.....taki ma być mój ogródek

Ukojenie dla zmysłów.....taki ma być mój ogródek

Bogdzia 21:35, 15 gru 2013

wiunia napisał(a)
Bogdziu u mnie już dobrze ze zdrowiem jakoś się pozbierałam, od jutra planuję przygotowania do Świąt pod względem zakupów i jeszcze kilka prezentów muszę dokupić Pozdrawiam serdecznie na ten przedświateczny tydzień

Cieszę sie ze zdrówko lepsze szczególnie teraz gdy jest co robic.Wszystkie w tym tygodniu musimy na nowych bateriach funkcjonowac. Mnie tez jednego prezentu brak i nie mam wogóle pomyslu. Miłego tygodnia zyczę.
Zielona 22:58, 15 gru 2013

wiunia napisał(a)
Martusiu oj ciężko mi będzie coś wymyślić więc dzięki za proponowaną pomoc zniechęca mnie fakt braku ogrodzenia ale muszę z tym żyć, chciałam choćby taką prowizorkę ale M stanowczo się nie zgadza, bo mówi , że jak zrobimy tak "narazie" to na bank zostanie na zawsze może ma rację ? Póki co musi tak być, bo elewacja ponoć ważniejsza! Jednym słowem ..... aby do wiosny Pozdrawiam Cię kochana i życzę siły na ten trudny tydzień

Pewnie, że M. ma rację. A Ty korzystaj z tego! Myśl, jakie ogrodzenie byś chciała mieć I odzywaj się
JoannA 19:33, 20 gru 2013

Wiuniu,
zagladam, a tu rozważania, elewacja czy ogrodzenie? Dla mnie i jedno i drugie ważne.
Ja wybrałabym ogrodzenie ze względów poczucia bezpieczeństwa bo ja strachliwa jestem Nie wiem jak u Ciebie, ale u nas dużo dzikiej zwierzyny; watachy dzików, łosie, stada sarenek co obgryzają roślinki.
Dom z tego co widzę macie ocieplony, zaciągnięty klejem to tylko farba lub struktura została.
Podziwiam jak pięknie wyrównałaś teren po wykopach, perfecto
Przygotowania do świąt rozpoczęte, zaraz Nowy Roczek zawita a po nim wiosna. Będzie się działo
pozdrawiam przedświątecznie
wiunia 20:07, 20 gru 2013

Joasiu ja wolałabym ogrodzenie dokładnie z tych samych względów co Ty ale M się upiera przy elewacji zwłaszcza, że nasz bliźniak czyli sąsiad też będzie robił elewację , a chcemy to robić w tym samym czasie Pozdrawiam serdecznie i życzę sukcesów w przygotowaniach świątecznych;?)
JoannA 20:10, 20 gru 2013

wiunia napisał(a)
Joasiu ja wolałabym ogrodzenie dokładnie z tych samych względów co Ty ale M się upiera przy elewacji zwłaszcza, że nasz bliźniak czyli sąsiad też będzie robił elewację , a chcemy to robić w tym samym czasie Pozdrawiam serdecznie i życzę sukcesów w przygotowaniach świątecznych;?)

To zmienia postać rzeczy
ewa004 09:25, 21 gru 2013

Wiuniu ogrodzenie czy elewacja ?...ja chyba jestem za ogrodzeniem
Poczucie bezpieczeństwa i prywatności najważniejsze
Elewacje zrobisz ..ja już 10 lat na nią czekam i żyję Jak zrobisz ogrodzenie to nie bedzie widać że elewacji nie ma
Buziolki i pozdrowienia zostawiam
wiunia 22:41, 21 gru 2013

dzisiaj poczyniłam jedynie taki oto wianuszek do salonu

zdjęcia z telefonu sorry!

choinka

delikatna dekoracja jednego z okien

JoannA 00:04, 22 gru 2013

Wianek ślczny i nastrój tak świąteczny.
U nas choinka jutro, dzisiaj ne dałam rady.
pozdrawiam
Kasiek 18:32, 22 gru 2013

Pieknie Wianek pokaz z bliska...plissss
Borbetka 19:34, 22 gru 2013

Aj, jak ładnie masz. Tak jaśniutko. Wesołych Świąt, spokojnych, zdrowych, w gronie rodzinnym życzę.