A tu dary... Co ja mam zrobic z kotem, który tak sie tu w nas zakochał?
Dziś znów za nocleg na tarasie zapłacił w myszach!
I sierści na kanapie zostawił niemało...
moje hortki nie były w tym roku wcale cięte - dlatego jest jak jest
ale wiosną będziem wspólnie ciąć
zbieram się, zeby napisać w wątku hortkowym - bo nie wiem o co chodzi z kwiatami u moich
kupowałam w zeszłym roku u dwóch różnych sprzedających tą samą odmianę (liście mają identyczne), wielkość była podobna, nawożę tak samo, podlewam tak samo a trzy krzaki mają cudne kwiaty, a trzy jakieś dziwne ;/
Basiu to super że grzeczny Pewno po rodzicach
Basiu to zwykłe trzmieliny Emerald'n Gaiety, Fortune'a 'Emerald'n Gold', Fortunea 'Sunspot'.
Wybierz która ci się podoba i posada pod samym pniem. Sama zacznie się wspinać
Kasiu jakoś ostatnio mniej czasu spędzam na Ogrodowisku, czas mi się skurczył, pozdrawiam
Witam zatem nową sąsiadkę
Mój przedogródek ma jakieś 12 metrów długości na 8 metrów (do chodnika). Na zdjęciu całości nie widać. Ja zrezygnowałam tam z trawnika ze względu na to że ciężko tam kosiarką byłoby dojechać, dlatego na całości jest kora. Rh i azalie uwielbiam i chociaż jest tam dużo słońca to radzą sobie rh. Planuje tam zmiany, bo kosodrzewiny za mocno się rozrosły. Jedna została na próbę przycięta.
Kondziu spóźnione ale szczere życzenia z okazji 15 Rocznicy Ślubu ,wszystkiego co sie Szczęściem zwie a Tobie w szczególności inspiracji ogrodowych ,przepraszam ,że tak późno ale i tak ciągle nadganiam wszystkie wątki , teraz postaram sie być na bieżąco ogród masz piękny a bukiet ,który sam zrobiłeś to podziwiał nawet mój małżonek ,przepiekny !!!!!!buziaki zostawiam i znowu do kuchni dzisiaj na tapecie gruszki
Boże o kwiatkach zapomniałam ,ale juz są
Olu,u Ani jest pięknie,wszystko tak bujnie rośnie i nasadzenia przemyślane.
Irenko,kalle moje zakwitły tylko kupowane w biedronce w tym roku.Z ubiegłego roku mimo,ze są w doniczce mają tylko liście.
Aniu,tak jak pisałam, dwie w donicach u mnie nie zakwitły,kwiaty maja tylko nowe.
Karola,zagoniony człowieku,witam cię serdecznie.