Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Mój kawałek planety

Mój kawałek planety

lojalna_ 16:09, 08 paź 2014

malkul napisał(a)

nie no! nie wylezę stąd!
siadam w myslach na nich , moszczę się na futerku, jeju jak wygopdnie, dotykam i obmacuję ,oczy łapczywie pieszczą ich fakturę, o matko jakie cudne

Cudne sa ja tez sie moszcze uuuuuu
lojalna_ 16:10, 08 paź 2014

katiaxx napisał(a)
Wcześniej pytałam o namiary na sklep z tkaninami tapicerskimi na poduchy bo chciałam takowe zamówić na fotele.
A oto i przyszły fotele, oczywiście chciałam poczekać na taras, potem na poduchy i zrobić fotę na tarasie ale zanim to się stanie to nie mogę wytrzymać i muszę się pochwalić ; przedstawiam zatem moje nowe nabytki ogrodowe w stylu skandynawskim oraz cenie 50 zł/szt.
(fotele oczywiście używane ale w b. dobrym stanie i przezimują w domu
wstępnie są przeznaczone na placyk z grilowy

Szczesciara ) cudowne
jazzy 20:20, 08 paź 2014

Kurcze, nie mogę się doczekać Twojego tarasu, a nim tych wypasionych foteli. Tylko jak Ty fachowcom tego barszczu dalas to teraz będą Cię szantażować, że bez niego nie będą robić oj, coś Ty narobiła?!
Magda70 21:11, 08 paź 2014

No teraz to już będą na pewno robić dłużej...
No chyba, że im zupka nie smakowała...

Cudne fotele. Masz farta
lojalna_ 10:28, 09 paź 2014

Jak moj eMus te krzesła zobaczył ...i jeszcze cene to mi tylko powiedział ze nic takiego pieknego i taniego jeszcze nie wyszarpalam wiec ogrodowisko moze mnie czegos nauczy hihi moja rodzina sie zakochała w Twoich fotelach
malkul 12:15, 09 paź 2014

katiaxx napisał(a)
fotele wygrzebałam na ogłoszeniach olx po 50 zł, od czasu do czasu można tam coś wyhaczyć, do salonu np chciałam eamsy ale oczywiście jak przyszło do urządzania jadalni to na koncie była czarna dziura w postaci debetu i wygrzebałam coś na olx, może nie tak piękne jak nowiuśkie eamsy ale i cena przyjemniejsza i klimatem pasowały, kupiłam też stolik kawowy, czasem jakiś drobiazg się zdarza

teraz nie za wygodne bo nie ma poduch ale to się nadrobi

poza tym chłopaki robią taras i robią, i robią i robią, chciałabym wkleić jakąś fotkę ale nie ma czego nie skończą do końca tego tygodnia , duzo bawią się z psem i sobie rozmawiają

jakoś ci nie wierzę!
udokumenrtować proszę odpowiednio:
-krzesła w jadalni
-stolik kawowoy
-praco tarasowe
katiaxx 12:32, 09 paź 2014

malkul napisał(a)

jakoś ci nie wierzę!
udokumenrtować proszę odpowiednio:
-krzesła w jadalni
-stolik kawowoy
-praco tarasowe

ooo, krzesła i stoliki to muszą poczekać na porządek w chałupie bo wiecznie bałagan a taras niechże się zrobi - żeby przypominał choć trochę taras 0 na razie to miejsce budowy
katiaxx 12:36, 09 paź 2014

lojalna_ napisał(a)
Jak moj eMus te krzesła zobaczył ...i jeszcze cene to mi tylko powiedział ze nic takiego pieknego i taniego jeszcze nie wyszarpalam wiec ogrodowisko moze mnie czegos nauczy hihi moja rodzina sie zakochała w Twoich fotelach

warto czasem pogrzebać wśród używanych, jeśli to komuś nie przeszkadza, ja bym chciała jeszcze fotel zawieszony do ogrodu - był na olxie biały używany ale 7 stów, taniej niż nowy ale nie na tyle żeby to była super okazja . Ja nawet czasem wolę używane np duńskie stare wzory z lat 50 ciągle uniwersalne jak eamsy, eggsy etc bardzo mi siępodobają no i jak uda się wyłowić taką perełkę z odzysku - to na bank będzie ona li tylko moja i u żadnej znajomej takiej nie spotkam
bdan 12:41, 09 paź 2014

Kaśka jak będę czegoś potrzebować, to do Ciebie zlecenie na szperanie wyślę
ela_z 12:41, 09 paź 2014

katiaxx napisał(a)

Cudne...