Kurcze, nie mogę się doczekać Twojego tarasu, a nim tych wypasionych foteli. Tylko jak Ty fachowcom tego barszczu dalas to teraz będą Cię szantażować, że bez niego nie będą robić oj, coś Ty narobiła?!
Jak moj eMus te krzesła zobaczył ...i jeszcze cene to mi tylko powiedział ze nic takiego pieknego i taniego jeszcze nie wyszarpalam wiec ogrodowisko moze mnie czegos nauczy hihi moja rodzina sie zakochała w Twoich fotelach
ooo, krzesła i stoliki to muszą poczekać na porządek w chałupie bo wiecznie bałagan a taras niechże się zrobi - żeby przypominał choć trochę taras 0 na razie to miejsce budowy
warto czasem pogrzebać wśród używanych, jeśli to komuś nie przeszkadza, ja bym chciała jeszcze fotel zawieszony do ogrodu - był na olxie biały używany ale 7 stów, taniej niż nowy ale nie na tyle żeby to była super okazja . Ja nawet czasem wolę używane np duńskie stare wzory z lat 50 ciągle uniwersalne jak eamsy, eggsy etc bardzo mi siępodobają no i jak uda się wyłowić taką perełkę z odzysku - to na bank będzie ona li tylko moja i u żadnej znajomej takiej nie spotkam