napisałaś, że widzisz i leżysz ... tzn w ogóle leżysz nie dlatego, że widzisz ... mam nadzieję ... bo akurat chwila była taka i fszyscy się u mnie chwalili, że leżą ...
to tak dla odmiany bo ile naród może na płocie wisieć ... a tak zupełnie nie na temat to wczoraj tak sobie zwizualizowałam ... jakaś sobota ... deklarujący wciąż wiszenie na Twoim płocie w rzeczy samej wiszą ... tak serio ... wychodzisz w pidżamce ... oczka przecierasz a towarzystwo nie znika ... hmmmmmmmmmmmm
Renatko, fajnie że mnie odwiedziłaś
Tyniec ........piękna trasa rowerowa, zawsze zaczynam od Krowodrzy, potem Wawel i tak dalej..................aż do Tyńca, wracam przez Rząskę.
Dla Ciebie Nasza Dolinka Bolechowicka, wczoraj 6 rano.
Za wszystko serdecznie dziękuję własnie dla koloru tego krwawnika zagośił on w mym ogrodzie też buziam :*
już za Tobą tęskniłam Kochana, ale to czas wakacji t nie ma co się dziwić że ludzie wyjeżdżają na jakiś czas, ale dobrze że juz jesteś z nami
staram się zmieniać, jeszcze trochę przede mną ale idzie w dobrym kierunku
Martuś nie mam zdjęcia całej rośliny tylko kwiat bo reszta jak kłębowisko łodyg wygląda które poziomo leżą na ziemi, a kawałek z kwiatkiem stoi jedynie pionowo
U mnie pogodnie ogród rozkwita tak samo egzotyki cały czas coś trzeba coś robić ale coś czasu znajduję na FO wnet wrzosowisko rozkwitnie w oczku lilie kwitną, hortensje tez rozkwitły i zawsze coś oko cieszy
Wazonowe dekoracje bardzo gustowne no i bylinowe są teraz przepiękne, chwalą się jedna przed drugą która ładniejsza, jeżówki czy agastache czy floksy ładnie sfocone, Ewa ten kijek w kształcie pastorału to do latarenki?pozdrawiam
Posadziłam graby fastigiata przed furtką - mają utworzyć łuk. Już je giąć na drutach, czy powinny jeszcze rosnąć? Nie wiem. Doradźcie.
Czym wyściółkować ziemię w tej części części stołu kamiennego? Korą zmieloną? Zrębkami? Nie wygląda schludnie, owocująca węgierka utrudnia sprawę. Proszę o poradę, mile widziane różne spojrzenia.