Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "img"

W kamiennym kręgu od początku 20:16, 20 wrz 2014

Do góry
chojna napisał(a)
Aniu jak pięknie u Ciebie
Pozdrawiam

Coina miło mi, że odwiedziłaś mój ogród

Dla Ciebie mam energetyczne begonie

W kamiennym kręgu od początku 20:13, 20 wrz 2014

Do góry
Bogdzia napisał(a)
Motylki i dynie cudne i takie energetyczne a ogród piękny , chwilami dostojny. Pozdrówka serdeczne.

Bogdziu, jak miło, że znalazłaś czas i do mnie wpadłaś....gdzie mi tam do dostojeństwa....tak sobie kombinuję....raz z lepszym a raz z gorszym skutkiem....dobrze, że roślinki przesadzamie dość dobrze znoszą
Pozdrawiam Cię moimi petuniami

Jurajski Ogród 20:13, 20 wrz 2014

Do góry
Srebrzysta poświata, jest cudowna

Masz tutaj m. ML., seslerię lub kostrzewę siną, tylko jaką? nie wiem i trzmielinkę czy się mylę?

Rozplenice dają czadu
U BusyBee w ogródku... 20:09, 20 wrz 2014

Do góry
BusyBee napisał(a)
Wklejam u siebie zdjęcia z przecudnego ogrodu Wieloszki...tak mnie urzekły te szczepione świerki nidiformis, że muszę ich poszukać do swego przedogródka...Podobno przyrastają dość szybko i nie przemarzają....może byłyby alternatywą do cisów na kiju, które są dla mnie za drogie...
Nidiformis wiosenny i jesienny...czyż nie cudny...?

Może ktoś z odwiedzających wie, gdzie można takie świerki kupić......

Cudne te świerki, a co to czerwone pod nimi? U Szmitów na pewno można kupić
W kamiennym kręgu od początku 20:07, 20 wrz 2014

Do góry
yolka napisał(a)
Gratulacje na połowę tysiąca, ogród cudo

Joluś wielkie dzięki....susza u mnie niemiłosierna, aż strach patrzeć:
Dla Ciebie też mam kilka fotek z wieczornego spacerku

(
Jurajski Ogród 20:04, 20 wrz 2014

Do góry
AgnieszkaW napisał(a)
Renatko, z jednej strony juki są podsadzone rozplenicami, dalej cisami i z drugiej strony cisów rosną funkie. Z drugiej strony juk wysiały się kocimiętki (w pionie w murku) i tam nawet pasują, więc je zostawiam

Tu od strony miejsca na ognisko

A tu z drugiej strony

Agatko, malutkie dinusie? No pewnie różnej maści i pokroju, np małe i troszkę większe jaszczurki, zaskrońce, padalce, motyle, ptaki, owady - te pożyteczne i te mniej pożyteczne, bobry i takie tam jeszcze inne...

Ewo, lubię wrzosy, ale najbardziej w donicach w srebrnej obwódce z kocanki

Dziękuję CI bardzo. Świetne miejsce na wypoczynek dla kotków również. Pozdrawiam
Wizytówka po zmianach -Ogród złudzeń 20:03, 20 wrz 2014

Do góry
Październik to czas kolorowych liści...
Ogród pełen złudzeń i niespodzianek 20:02, 20 wrz 2014

Do góry
Zdecydowanie najbardziej kolorowe liście ma czeremcha (ta w środku) - ona zdobywa 1 miejsce w liście najszybciej przebarwiającvych się drzew

A z bylin najwcześniej wybarwił się na czerwono wiesiołek (z prawej)

W kamiennym kręgu od początku 20:01, 20 wrz 2014

Do góry
zawitka napisał(a)
Aneczko dzięki że byłaś u mnie w tym moim ogromnym smutku Przejrzałam Twoje fotki upadłe dzbany ,budujący się domek ,dyniaczki poukładane , cudne kolory jesieni ,i 500setę --gratki Nie dziwię się że doba za krótka .Całuski i trzymaj się dzielnie

Halinko, wiem co to smutek....i wiem też jak ważny jest wtedy kontakt z życzliwymi ludźmi...trzymaj sie dzielnie
Pozdrawiam Cię moim upadłym dzbanem i macierzanką co się w nim na dobre zadomowiła....już nie mogę się doczekać, kiedy zakryje ziemię

Ogródek Hanusi - kolejny sezon 20:00, 20 wrz 2014

Do góry
Przeczytalam o morderstwie, lubczyku ktorego mam i uwielbiam, i naladowalam akumulatory...U Ciebie Haniu zawsze tak swojsko, tak serdecznie...dziekuje Ci za to

W kamiennym kręgu od początku 19:58, 20 wrz 2014

Do góry
Aniu dekoracje jesienne piękne
gratuluję połowy tysiączka
pozdrowionka

Ogród pełen złudzeń i niespodzianek 19:57, 20 wrz 2014

Do góry
Przy altanie róż miesza się z bielą i srebrem... Wrzosy w końcu ładnie się wybarwiają

Nad oczkiem liście na czerwono wybarwia dereń (po lewej)...

Sumak też powoli juz rusza...

Buk pospolity - Fagus sylvatica 19:56, 20 wrz 2014

Do góry
W tamtym roku kupiłam buka. Miał być piękny i bordowy, a zostało tylko "i". Nie wiem co się z nim dzieje? Liście jakieś zielone się robią i takie są poprzerywane. Może ktoś wie co mu jest?

W kamiennym kręgu od początku 19:54, 20 wrz 2014

Do góry
hanka_andrus napisał(a)
No, 500 stron uczcić trzeba!
Niech Tobie czosnki rosna do nieba.
Na wiosnę tulipany niechaj idą w ilość ,
a wokół Ciebie uśmiechy i miłość!

Haniu, jak miło czytać Twoje rymowanki....dziękuję bardzo...orlik cudny, niestety nie mam orlików, czas pomyśleć o nich w przyszłym roku
Dzisiaj pozwoliłam sobie na spacerek po ogrodzie, żeby naładować baterie
Dedykuję Tobie moje jałowcowe niwaki....nie zdążyłam go w sierpniu przystrzyc....ale będzie co porównać w przyszłym roku

Ogrodowe radości i rozterki - ogród Agani 19:53, 20 wrz 2014

Do góry
AgnieszkaW napisał(a)
Agatko, nowoczesne, "na prosto" ogrody są piękne, ale gdyby wszystkie takie były - byłoby nudno Tak jest przynajmniej urozmaicenie

Zawsze jest inaczej, to co jest, jeszcze nie do końca mi się udało, mam rabaty tak wysoko usypane, na których brakuje mi kamienia, nie wiem jaki mam dobrać, chciałabym wapień, ale miałam już taki, który mi się sypał, nie chcę po raz drugi wydawać na kamienie, które rozsypią mi się w mączkę, możesz coś polecić?

Ten jest niezniszczalny , ma porosty jak ja go kofam..to jest wapienny tuf i ska je brać

Rajski ogród Ani 2... niekończące się marzenie... 19:52, 20 wrz 2014

Do góry
AgnieszkaW napisał(a)
Fajne spotkanie i portki też fajne Pozdrawiam serdecznie

to Małgosia taka artystka a spotkanie było naprawdę fajne
pozdrawiam

W kamiennym kręgu od początku 19:52, 20 wrz 2014

Do góry
Aniu jak fajnie poogladac tak piekny ogród u Ciebie mimo budowy równie pięknego domu fotki prześliczne ,wrzosy o przepięknych kolorach a wkomponowanie dyń iście artystyczne garatki z okazji 500-tki pozdrówka i miłego wieczoru
,buziaki
Ogród pełen złudzeń i niespodzianek 19:49, 20 wrz 2014

Do góry
No to teraz coś z japończyka - szczególnie muże podziękować Małej za Kiscienia Rainbowa którego mi poleciła - super wygląda i chyba mu u mnie dobrze

Pieris mi slicznie zawiązał pąki

Dokupiłam drugiego klonika - małego bo nie chcę przepłacać - u mnie w glebie jest patogen niszczący klony
Z oddali widać jak japoniec tonie w morzu tojeści
Moja "przyziemna" :) pasja 19:47, 20 wrz 2014

Do góry
W mrocznej poświacie. Uwielbiam srebrną mgiełkę tworzoną przez ML .

W moim małym ogródeczku - Dorota 19:45, 20 wrz 2014

Do góry
W Kurozwękach jest stary platan, byliśmy tam kilkakrotnie i zawsze podziwiam stare platany rosnące w pobliżu pałacu, ale pierwszy raz zauważyłam wyłaniającą się twarz z drzewa.Prawie jak z filmów o treści fantastycznej.
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies