Anna7
08:58, 04 paź 2014
Nie napisałam dokładniej gdzie mieszkam. Mieszkam w małej miejscowości pod Otwockiem na południe od Warszawy coś mi się zdaje że to nie ta strona

Chyba już ochłonełam i pogodziłam się, że dosadzę je dopiero wiosną. Jak pytam o andromedę to odpowiedź jest że zazwyczaj jest cały czas w sprzedaży tylko teraz nie ma więc może się pojawi, a wrzośce może jednak będzie bezpieczniej kupić wiosną kiedy kwitną będę miała pewność że kupuję właściwe

Wiem że jeszcze mało przeczytałam na Ogrodowisku, ale już mnie bardzo wciągneło może w końcu nie będę tak błądzić z tymi biednymi roślinkami po podwórku i uczyć się tylko na własnych błędach, strawsznie mi się tu podoba i mam nadzieję że zostanę na długo

Jak mógłby ktoś napisać czy obojętne jaką korę kupię na wrzosowisko, no cóż dla nie kora różni się tylko wyglądem, ale mogę się mylić.
Kupiłam już część wrzosów i trawy, mam berberysa i może dziś uda mi się kupić thuje i jakąć karłowatą sosenkę i jeszcze muszę chyba jakiegoś szczuplutkiego i nie zadużego jałowca kupić, no i ziemia... Teran wczoraj już wywiozłam, wyrównałam i wgrabiłam do zmierzchu

Zaglądam na chwilę bo wieczory (a wsumie noce

pozdrawiam