Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Działka wkoło Lubczyka :)

Działka wkoło Lubczyka :)

kitek81 09:50, 06 paź 2014

Tess napisał(a)
To "przedszkole" pięknie w skrzyneczkach się prezentuje, ale chyba na zimę je w doniczkach zadołujesz?
Masz rację - najtrudniej zacząć. Ale nie myśl, że tylko Ty przesadzasz - u wszystkich chyba roślinki wędrują z flanki na flankę
Przymrozek i u mnie był (nad Rozlewiskiem) i to duży - dalie zmroził całkowicie.
Miłego tygodnia

u nas w nocy znów przymrozek :/ chyba jak najszybciej muszę zadołować moje przedszkole!
co do rabaty, trudno jaka będzie taka będzie doświadczenie też muszę nabierać, a bez błędów pewnie się nie obędzie! nie mam takiej wiedzy, ale co tam wszystko jest dla ludzi mój em i tak mi zawsze powtarza, że będzie ładnie, bo to będzie nasze
miłego słonecznego tygodnia
pozdrawiam
Mirka 10:05, 06 paź 2014

I tego motta eMa się trzymaj miłego dnia
kitek81 13:06, 06 paź 2014

Mirka napisał(a)
I tego motta eMa się trzymaj miłego dnia

pewnie będę musiała
qrcze, tak bym chciała jeszcze coś dosadzić
a tą horti co udało mi się ukorzenić wiosną mogę dać już do gruntu normalnie na rabatkę ?
Mirka 13:43, 06 paź 2014

kitek81 napisał(a)

pewnie będę musiała
qrcze, tak bym chciała jeszcze coś dosadzić
a tą horti co udało mi się ukorzenić wiosną mogę dać już do gruntu normalnie na rabatkę ?
Kasiu jeśli masz w doniczce to zadołuj będzie bezpieczniej nie zmarznie wiosną wsadzisz na miejsce stałe. Ja bym tak zrobiła
kitek81 13:47, 06 paź 2014

Mirka napisał(a)
Kasiu jeśli masz w doniczce to zadołuj będzie bezpieczniej nie zmarznie wiosną wsadzisz na miejsce stałe. Ja bym tak zrobiła

ok, dziękuję za szybką odpowiedź na Ciebie zawsze można liczyć :*
pozdrawiam :*
EPODLAS 23:31, 06 paź 2014

Kasiu, już cię olśniło, ogród coraz piękniejszy. Ja też mam dylematy, najczęściej taki- gdzie to posadzić. W tym roku też dużo przesadzałam. Porządki robię ogrodowe, mam nadzieję że przemyślane.
kitek81 08:17, 07 paź 2014

EPODLAS napisał(a)
Kasiu, już cię olśniło, ogród coraz piękniejszy. Ja też mam dylematy, najczęściej taki- gdzie to posadzić. W tym roku też dużo przesadzałam. Porządki robię ogrodowe, mam nadzieję że przemyślane.

dzięki za dodanie otuchy nie ma co się martwić tylko brać się do roboty a przesadzać i zmieniać pewnie będę całe życie, bo ogród rośnie, a to coś padnie, a to wprowadzą jakąś śliczną nowość, która stanie się chciejstwem
u Ciebie na pewno wszystko wyjdzie idealnie trzymam kciuki za zmiany
pozdrawiam
Matka 15:46, 07 paź 2014

kitek81 napisał(a)
I tak się przedstawia ogrodzenie
Przypominam, że em sam robi, pierwszy raz w życiu

rządek limek albo vanilijek aż się patrzy
AgnieszkaW 16:01, 07 paź 2014

Kasiu, ogrodzenie perfecto Bardzo ładnie kwitną Ci kwiaty, nie widać prawie, że to już jesień Pozdrawiam cieplutko (u mnie przymrozków jeszcze nie było).
kitek81 16:24, 07 paź 2014

Bogda napisał(a)

rządek limek albo vanilijek aż się patrzy

Dzięki za opinię, bo utwierdzam się w swoim przekonaniu Też tak kombinuję w tym kierunku 3 wiśnie Umbry, pod nimi właśnie horti
Ale to dopiero w przyszłym roku