u nas w nocy znów przymrozek :/ chyba jak najszybciej muszę zadołować moje przedszkole!
co do rabaty, trudno jaka będzie taka będzie doświadczenie też muszę nabierać, a bez błędów pewnie się nie obędzie! nie mam takiej wiedzy, ale co tam wszystko jest dla ludzi mój em i tak mi zawsze powtarza, że będzie ładnie, bo to będzie nasze
miłego słonecznego tygodnia
pozdrawiam
pewnie będę musiała
qrcze, tak bym chciała jeszcze coś dosadzić
a tą horti co udało mi się ukorzenić wiosną mogę dać już do gruntu normalnie na rabatkę ?
Kasiu, już cię olśniło, ogród coraz piękniejszy. Ja też mam dylematy, najczęściej taki- gdzie to posadzić. W tym roku też dużo przesadzałam. Porządki robię ogrodowe, mam nadzieję że przemyślane.
dzięki za dodanie otuchy nie ma co się martwić tylko brać się do roboty a przesadzać i zmieniać pewnie będę całe życie, bo ogród rośnie, a to coś padnie, a to wprowadzą jakąś śliczną nowość, która stanie się chciejstwem
u Ciebie na pewno wszystko wyjdzie idealnie trzymam kciuki za zmiany
pozdrawiam
Kasiu, ogrodzenie perfecto Bardzo ładnie kwitną Ci kwiaty, nie widać prawie, że to już jesień Pozdrawiam cieplutko (u mnie przymrozków jeszcze nie było).
Dzięki za opinię, bo utwierdzam się w swoim przekonaniu Też tak kombinuję w tym kierunku 3 wiśnie Umbry, pod nimi właśnie horti
Ale to dopiero w przyszłym roku