No widzisz jaka ze mnie gapa, nie zauważyłam, bo skojarzyłam od razu z prosem, które posadziłam i testowałam, ich urodę, jeden gatunek mnie zachwyca, ale nie wiem, który to jest,bo brakuje mi czasu, żeby zwrócić na nie uwagę, oznaczenia, gdzieś się wtopiły i zagubiły, ale lubię ich kłosy, kiedy miskantowych jeszcze nie ma
Na prosto u nas się nie sprawdzi, bo jak na górce np. kwadrat zrobić:?...ale nie powiem, że nie podobają mi się geometryczne kształty i nowoczesne ogrody takie jakie poznałam u Marzenki i u Gusiarz /na żywo/ są przepiękne
Dodam fotki, bo trochę się ich naszukałam...przed zmianami
po zmianach
tutaj proso, ale nie pamiętam jaki gatunek, ten najbardziej mi się podoba
Renatko, z jednej strony juki są podsadzone rozplenicami, dalej cisami i z drugiej strony cisów rosną funkie. Z drugiej strony juk wysiały się kocimiętki (w pionie w murku) i tam nawet pasują, więc je zostawiam
Tu od strony miejsca na ognisko
A tu z drugiej strony
Agatko, malutkie dinusie? No pewnie różnej maści i pokroju, np małe i troszkę większe jaszczurki, zaskrońce, padalce, motyle, ptaki, owady - te pożyteczne i te mniej pożyteczne, bobry i takie tam jeszcze inne...
Ewo, lubię wrzosy, ale najbardziej w donicach w srebrnej obwódce z kocanki
Jest jeszcze opcja że był w szkółce przetrzymany w zbyt małej doniczce i teraz stara się proporcjonalnie rozwinąc system korzeniowy stąd mały/znikomy przyrost masy zielonej. Czasami się tak dzieje w pierwszym roku po posadzeniu.
Witam mam dwie rabaty z trawami i trzecia probuje stworzyc ale chyba nie zabardzo to wyglada dobrze czy mozecie ocenic moze cos zmienic.
A tutaj rabata bez traw ozdobnych jeszcze
Asiu dawno mnie nie było u Ciebie ale wiedziałam kiedy zaglądnąć oj wiedziałam
Spełnienia marzeń życzę i samych pięknych chwil i bądź zawsze z nami . Troszkę spóźnione ale od serca.
100 buziaków ślę.