Witaj Agnieszko
Przejrzałam i przeczytałam od początku i przyznać muszę, ze była to uczta dla oczu, świetne miejsce, klimatyczne,"moje" kolory, niesamowita dbałość o szczegóły, kociak nawet kolory kubków ...ech i to wszystko pięknie pokazane. Malina!!!
Buksiki z donic świetnie zimują zadołowane wraz z donicą
Pozdrawiam gorąco
Kasiu witam serdecznie w "moim" świecie
Dziękuję za garść komplementów, szalenie mi miło. Cieszę, się że to co tworzę komuś może również się podobać. Założenie było takie aby było ciepło, klimatycznie, spójnie, z nutką śródziemnomorskiego powiewu i elegancji.
Kolorystyka również od samego początku założona...jednak z główną przewagą oczywistej zieleni
Dbałość o każdy szczegół faktycznie mam w krwi, jak to mówią znajomi, u Ciebie musi wszystko grać i być dopięte na ostatni, nawet ten najmniejszy, guzik
Będzie mi miło, gdy zechcesz mi dalej towarzyszyć w tej przygodzie
Coraz bardziej skłaniam się do zimowania buxusów wraz z donicami w ziemi...jeszcze chwilę mamy. Jak myślisz koniec października będzie odpowiedni? Czy masz jakieś doświadczenie z zimowaniem ligustru w donicy?
Zasyłam garść serdeczności
Ja również proszę o kilka fotek z dalszej perspektywy Twój ogród wydaje się być bardzo spójny z Twoją osobowością, w każdym kadrze widać Twoją wrażliwość.
Ja też jestem perfekcjonistką i lubię wszystko mieć idealnie dopasowane do moich wyobrażeń, co doprowadza mojego ema do białej gorączki
A mamy jeszcze coś wspólnego w ogrodzie, okrągły tarasik z mebelkami Często z niego korzystasz? Ja ostatnio niestety rzadko z braku czasu. Ale uwielbiam go za klimat.
Ciekawa jestem czy Twój ogród jest już skończony? Co tam chowasz jeszcze w zanadrzu, czym nas jeszcze zaskoczysz?
Przesyłam pozdrowienia zza miedzy
Agnieszko.
Przyszedł mi na myśl jeszcze jeden kwiatuszek który ma również swoją klasę i elegancję.
Roślinka bardzo piękna, dostojna, szykowna, okazała, delikatna, zwiewna, finezyjna, nieszablonowa, efektowna, artystyczna i fotogeniczna, pięknie komponująca się z bylinami i trawami, a pomimo to rzadko spotykana w naszych ogrodach.
Czy mogę Ci podsunąć swoją myśl?