za zgodą siostry wklejam zakątek z jej ogrodziska( bo 95 arów to już nie ogródek jak mój) lubię u niej być ze względu na intymność jaką daje jej duża działka
O takiej trawki szukam Chyba jest u nas na placu zabaw Na razie kupiłam miskanta cukrowego i wsadziłam koło tarasu Na setkę zawsze się możesz u mnie załapać Daleko do mnie nie masz Pozdrawiam
Z oprydkiem będę pamietac na przyszłość, teraz zobaczymy jaki efekt. . nawóz od Danusi moje marzenie ale wykupiony i czelam na dostawę. A tu donice zrobione dla mnie wg wskazowek na ogrodowisku, wyszło zacnie, teraz muszę je obsadzić ale to dopiero na jesien
*** To teraz takie fryzury w modzie? Jak się znudzą, zawsze można przyciąć, nawet na jeżyka, cha, cha.Buziaki.
Wracam w końcu po kilku dniach wakacji Byliśmy z eMem w pięknych miejscach: jeziora, lasy, góry, piękne zabytki...Cudowne widoki Wracam do rzeczywistości i do mojego ogródka. Dobrze, że podczas naszej nieobecności popadał deszcz, ogród ma się bardzo dobrze. Dziś skosiłam "trawnik/ łąkę", posprzątałam z leksza rabaty z suchych liści i chwastów. A oto kilka wakacyjnych widoków: