Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem

Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem

gardney 23:02, 14 paź 2014

Ana a gdzie Ty tam wcisnelas te kosmosy pod marikenem? One rosna... w buksach? pomiędzy nimi? Za nimi? A gdzie kosmosy mają liście? Przeca one też fotosyntezuja, normalnie dla mnie to mistrzostwo świata gdzie te ich liscie są upchniete? Na zdjęciu to wygląda jak bukszpan czekoladowy
Przepraszam dubel, moja komórka szaleje
ana_art 06:59, 15 paź 2014

olga_ napisał(a)
Ana jak zwykle pięknie u Ciebie, a ja jak zwykle mam pytanko. Pisałas kiedyś ale ja gapa zapomniałam zanotowac który według Ciebie jest fajniejszy czosnek giganteum czy gladiator? Chce zamówic ale wolałabym cos sprawdzonego. Buziam!

gladiator jest wyższy i wcześniej zakwita, giganteum niższy kula jest 'gęściejsza' i większa, długo się trzyma
ana_art 07:02, 15 paź 2014

gardney napisał(a)
Ana a gdzie Ty tam wcisnelas te kosmosy pod marikenem? One rosna... w buksach? pomiędzy nimi? Za nimi? A gdzie kosmosy mają liście? Przeca one też fotosyntezuja, normalnie dla mnie to mistrzostwo świata gdzie te ich liscie są upchniete? Na zdjęciu to wygląda jak bukszpan czekoladowy
koło marikena jest obwódka z bukszpanu, kosmosy są posadzone wewnątrz obwódki. Czekoladowe mają inne liście, zwarte i 'niskie' wypełniają wnętrze obwódki
nicol21 08:13, 15 paź 2014

ana_art napisał(a)
Dziękuję za wszystkie ochy

niestety nie, nigdzie nie znalazłam takich wielkich białych podstawek

a bezbarwnych nie chcesz? zawsze to alternatywa jeśli zależy Ci na podstawkach. Choć może i do tej największej donicy może być cieżko dobrać rozmiar. Po paru miesiącach posiadania tych donic stwierdzam że super cena i jakoś też bardzo dobra! Dzięki za namiary
Ogród tworzący się: Okiełznać swoje setki pomysłów - ogród ze spadkiem na północ ************ Pozdrawiam i zapraszam - Ewelina ************ ***Booskop https://goo.gl/photos/jpY3wG37U7c9ALAf9 *** *** De tuinen van Appeltern https://goo.gl/photos/WrF6PWtCn53Gzswp6 *** *** *** formowanie cisów: https://photos.app.goo.gl/y72my2AfOaf4XKNq1 **** ***** Rotary Garden - Belgia - https://photos.app.goo.gl/iErs4Fi1dOEJ6Jls1 **** Stary ogródek: Mały ogródek, za i przed zabudową szeregową - Nicol21
malkul 09:03, 15 paź 2014

Własnei nie ma takich ja nei umiem namierzyć a mąż mnie opiernicz że granit mu zniszczyłam bo plamy ma pod donicami

Ratujecie czy ktos widział takie wielkie podtawki gdzieś?
ana_art 09:47, 15 paź 2014

jesień....
mam nerwa....
moje dziecko ma alergie na przedszkole...

ana_art 09:50, 15 paź 2014

ana_art 09:53, 15 paź 2014

popcorn 09:55, 15 paź 2014

cudna jesień! u mnie mariken nawet się nie przebarwił, a u Ciebie już listki spadają? buu
trawki na ostatniej fotce - co to za carexy?

dzięki!
ana_art 09:55, 15 paź 2014