...bardzo bym sobie tego życzyła...wystarczyłaby mi 1 godz gratis....na sen
...Beatris?...ok...podoba mi sie...aaa tam zaraz szaleję...jakoś tak nie wypada nic nie zrobić...bycie na forum ...choinka już od tygodnia....i nie oszukuj, żeś na etapie wianków, bo jakieś kule widziałam i cudnie ogród ozdobiony
...dziękuję Kasiu...powiem szczerze, że właściwie to mam wszystko rozplanowane...co roku planuję, żeby w wigilię mieć jeszcze czas dla siebie...w tym myślę że tez się wyrobię.. pozdrawiam
hej Aniu....doskonale rozumiem brak czasu...sama tez nieczasowa jakas jestem...ale dzięki że choć ślad zostawisz
Małgosiu, możliwe, możliwe...sama widzisz jakie zwierzaki potrafią figle płatać...i dziękuję za miłe słowa....no i za wizytę...zaraz lecę do Ciebie zobaczyć dekoracje
....tak, dla dzieciaczków to super zabawa...też chciałabym mieć taka ciocię jak Ty
Małgoś ja też zakupy wielkie zrobiłam i coś z % też sie znalazło czyli szampan i likier wiśniowy do tortu , innych alkoholi prawie nie pijemy a w domu zawsze coś jest jak chętnych do picia nie ma.Duża praca w poniedziałaek , nieco mniejsza we wtorek a jutro na luziku.Pozdrówka.
Ja dzisiaj też zakuuuuupy wielkie robiłam i tyle nanosiłam w tych torbach do domu, że aż sie sama dziwiłam ile tego, i mięsa, i ryby, i nabiał, i warzywa i owoce i napoje... w tym te z procentami też
Choinka kupiona ale jeszcze nie ubrana, nowy wianek na drzwi powieszony, przedogródek i wejście do domu udekorowane ( jutro zrobie foty) a w środku jeszcze sajgon..............
Pozdrawiam zapracowaną i... sama pędzę daleje do roboty..........jeszcze działam w ramach porządków, potrawy ( poza śledziami bo te juz zrobiłam) bede robic od jutra. Buziam !
Dziękuję za Wasze miłe słowa :* cmokam Was i dzisiaj obiecane dekoracje
wianek naszej rodzinki z rogaczami i buzi buzi
Pan Naturalista na bramie wjazdowej i dodatkowe oświetlenie
cyprysiki w świątecznych doniczkach
nocna odsłona naszego przedogrodu z bonsaiami
Agnieszko, dla mnie efekt "twórczego bałaganu" bomba
Bombki na wstążkach zawiesiłam na żyrandolu w jadalni ale Twój wianek z jodły bije na głowę moje dekoracje.
pozdrawiam przedświątecznie
Dajanko, tyle pieknych wianków na ogrodowisku, że mój przy nich bardzo skromniutki. Cieszy mnie jednak bardzo bo zrobiony własnoręcznie.
pozdrawiam przedświątecznie
piękności wiankowe! tak mi się chce śmiać, bo co ktoś pokazuje swój wianek, to pisze, że jednak musiał czerwony akcent dodać coś w tym jest, bo ja też tak miałam w tym roku pozdrawiam przedświątecznie!
Szału nie ma ? jaka ty jesteś skromna Joasiu wianki są cudne i nawet o ptaszkach pomyślałaś .Mój też już wisi na drzwiach za chwilę zrobię fotkę .To mój drugi wianek w życiu Ogrodowisko uczy nas wielu rzeczy ,jednym słowem sama korzyść .Pozdrawiam cię bardzo serdecznie i życzę fajnych serdecznych i spokojnych Świąt