Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Rododendronowy ogród II.

Rododendronowy ogród II.

Bogdzia 17:16, 21 gru 2013

bogumila_bienko napisał(a)
Pozdrawiam świątecznie.

Bogusiu odpozdrawiam świątecznie.
zbigniew_gazda 18:12, 21 gru 2013

Bogdziu a u nas pieczenie plackowe na całego się odbywa. Mieszałem przed chwilą jakąś maziugę aby się nie przypaliła. Zmieliłem czekoladę, orzechy i śliwki suszone - i dostałem od Krysi wolne chwilowo. No to jestem i odwiedzam Was.
Bogdzia 19:58, 21 gru 2013

zbigniew_gazda napisał(a)
Bogdziu a u nas pieczenie plackowe na całego się odbywa. Mieszałem przed chwilą jakąś maziugę aby się nie przypaliła. Zmieliłem czekoladę, orzechy i śliwki suszone - i dostałem od Krysi wolne chwilowo. No to jestem i odwiedzam Was.

Ale musi u Was pachniec od tych wypieków. Zazdroszczę. Ja dzis robiłam zakupy a zapachy mam rybne bo pieczone były pstrągi nadziewane pieczarkami , też piękny zapach.Pozdrówka.
Margarete 20:05, 21 gru 2013

Ja dzisiaj też zakuuuuupy wielkie robiłam i tyle nanosiłam w tych torbach do domu, że aż sie sama dziwiłam ile tego, i mięsa, i ryby, i nabiał, i warzywa i owoce i napoje... w tym te z procentami też

Choinka kupiona ale jeszcze nie ubrana, nowy wianek na drzwi powieszony, przedogródek i wejście do domu udekorowane ( jutro zrobie foty) a w środku jeszcze sajgon..............
Pozdrawiam zapracowaną i... sama pędzę daleje do roboty..........jeszcze działam w ramach porządków, potrawy ( poza śledziami bo te juz zrobiłam) bede robic od jutra. Buziam !
Bogdzia 20:11, 21 gru 2013

Margarete napisał(a)
Ja dzisiaj też zakuuuuupy wielkie robiłam i tyle nanosiłam w tych torbach do domu, że aż sie sama dziwiłam ile tego, i mięsa, i ryby, i nabiał, i warzywa i owoce i napoje... w tym te z procentami też

Choinka kupiona ale jeszcze nie ubrana, nowy wianek na drzwi powieszony, przedogródek i wejście do domu udekorowane ( jutro zrobie foty) a w środku jeszcze sajgon..............
Pozdrawiam zapracowaną i... sama pędzę daleje do roboty..........jeszcze działam w ramach porządków, potrawy ( poza śledziami bo te juz zrobiłam) bede robic od jutra. Buziam !

Małgoś ja też zakupy wielkie zrobiłam i coś z % też sie znalazło czyli szampan i likier wiśniowy do tortu , innych alkoholi prawie nie pijemy a w domu zawsze coś jest jak chętnych do picia nie ma.Duża praca w poniedziałaek , nieco mniejsza we wtorek a jutro na luziku.Pozdrówka.
Mala_Mi 20:23, 21 gru 2013

A ja się poddałam, do świat będzie strych, po świętach będzie strych.... chyba nawet choinki nie ubieram bo się cała w tym badziewiu zakurzy W ramach odreagowania... ubrałam choinki na zewnątrz i już sie świecą
Bogdzia 20:54, 21 gru 2013

Mala_Mi napisał(a)
A ja się poddałam, do świat będzie strych, po świętach będzie strych.... chyba nawet choinki nie ubieram bo się cała w tym badziewiu zakurzy W ramach odreagowania... ubrałam choinki na zewnątrz i już sie świecą

Aniu ja na Twoim miejscu też bym nie ubierała . Dokończ strych i posprzątaj a choinka bedzie w przyszłym roku jak już wnusio potrafi się zachwycic . Teraz masz wianki i światełka w ogrodzie wiec bardzo jest świątecznie. Irenka też pisała że w domu nie ubiera. Nic na siłę , jak zaczeliście robotę na strychu to spokojnie dokończ. Masz ten luksus ze w tym roku jeszcze wnusio nie przyjdzie wiec daj na luz.....
GorAna 20:58, 21 gru 2013

Widzę, że wszędzie nastał czs intensywnych przygotowań ...ja jutro piekę placki
Pozdrawiam
Bogdzia 21:02, 21 gru 2013

GorAna napisał(a)
Widzę, że wszędzie nastał czs intensywnych przygotowań ...ja jutro piekę placki
Pozdrawiam

Ja dzień póżniej Pozdrawiam Aniu.
monteverde 21:47, 21 gru 2013

Bogdziu wczoraj mnie odwiedził myszolów, usiadł na gruszy, ja stałam jak wryta aby go nie spłoszyć, patrzyłam przez szybę a ten nagle za pikował do dołu chyba na mniejsze ptaki i tyle go widziałam, ale z bliska to ma długie skrzydła ale niespodziankę mi zrobił, przecież to ogródek w środku miasta pozdrawiam