Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Dla odmiany czas na zmiany...

Dla odmiany czas na zmiany...

Margarete 14:47, 19 gru 2013

beta napisał(a)
przed chwilą pies zadzwonił do moich drzwi

siedzę sobie, a tu dzwonek do drzwi...tylko jakiś taki dziwny...jakby tak ostatkiem sił dzwonił.....wychodzę i patrzę a tam mój prywatny pies...a obok leży dzwonek ....świeżo pogryziony.....spadł ze ściany...był przyklejony....
do czego to doszło, żeby pies do drzwi dzwonił

Niemozliwe.........chociaz moja suka (dobermanka) razu pewnego obgryzła klamke plastikowa do drzwi spiżarki w piwnicy. Syn podniósł z podłogi w przedpokoju bezkształtny biały plastik, pogryziony i zastanawialismy sie co to mogło być....nie wpadlismy na żaden pomysł, a za kilka dni schodze do piwnicy, do spizarki własnie po jakieś słoiki chyba i ....niespodzianka, drzwi nie mozna otworzyc bo sterczy tylko taki metalowy kikut, i olśnienie ... wiemy juz co to było to białe pogryzione....

Dekoracje sliczne masz Beatko i ile różnorodnych talentów, począwszy od klasycznych wianków, przez nowoczesne ( ten dla Magdy) az po słomę i masę solną, i do tego dekoracje w wejściu...ładnie.
Ja tez zgapie podobnie u siebie do donicy przed domem, głęzie juz mam czerwone, jeszcze tylko wianek na drzwi zrobie i juz......

Magda70 21:57, 19 gru 2013

Buziaki Beatris

moje ciasteczka jeszcze nie polukrowane...ale poczekam do niedzieli...przyjeżdża moja mała holenderka więc pomoc będzie i zabawa )
AlKa 22:29, 19 gru 2013

a ja w tym roku nie wyrabiam pierniczkow nie ma Mam opoznienie jakieś tygodniowe co najmniej dopiero wianki robie. W zeszlym roku o tej poze to juz pierniczki byly i wysprzątane ale... ale ogrodowiska nie znalam i wianka nie miałam
Juzia 22:41, 19 gru 2013

AlKa napisał(a)
a ja w tym roku nie wyrabiam pierniczkow nie ma Mam opoznienie jakieś tygodniowe co najmniej dopiero wianki robie. W zeszlym roku o tej poze to juz pierniczki byly i wysprzątane ale... ale ogrodowiska nie znalam i wianka nie miałam

Ufff jaka ulga
Łączę się w bólu
Margarete 10:01, 20 gru 2013

Juzia_G napisał(a)

Ufff jaka ulga
Łączę się w bólu

Ja też .. z tych opóźnionych...........ale walcże cały czas..........może sie wyrobię do Swiąt.
Mala_Mi 10:05, 20 gru 2013

Oj tam, oj tam..... a ja mam remont.. i nic nie robię bo to sensu nie ma... może choinkę ubiorę.. i też przeżyję
Magda70 10:07, 20 gru 2013

A ja już mam w garażu choinkę
W niedzielę będzie ubieranko

ewa004 09:19, 21 gru 2013

Buziaczki zostawiam
Idę ubierać choinkę ,jak mi powiesz gdzie mam kabel od aparatu to ci pokażę jakiego mam w tym roku chabazia z mojego osobistego lasu
Juzia 16:37, 21 gru 2013

A gdzie Ty jesteś Beatris????
Pichcisz coś pewnie....
beta 20:13, 21 gru 2013

Rench napisał(a)
Macham

...ja też macham

AlKa napisał(a)
Beatko Twoja doba ma chyba wiecej niż 24 h

...bardzo bym sobie tego życzyła...wystarczyłaby mi 1 godz gratis....na sen

Juzia_G napisał(a)
O mamo!!! Beatris Od dzisiaj tak na Ciebie mówię!
Ale szalejesz. Wianki, ozdoby, pierniki....i już chyba choinka stoi, co ????

A ja dopiero na etapie wianków...

...Beatris?...ok...podoba mi sie...aaa tam zaraz szaleję...jakoś tak nie wypada nic nie zrobić...bycie na forum ...choinka już od tygodnia....i nie oszukuj, żeś na etapie wianków, bo jakieś kule widziałam i cudnie ogród ozdobiony

makkasia napisał(a)
Muszę się odezwać po kurcze Ty finiszujesz w biegu do Świąt O- przepięknie to wszystko wygląda WOW !!!
ściskam

...dziękuję Kasiu...powiem szczerze, że właściwie to mam wszystko rozplanowane...co roku planuję, żeby w wigilię mieć jeszcze czas dla siebie...w tym myślę że tez się wyrobię.. pozdrawiam

Mala_Mi napisał(a)
Wszystko wyczytałam... na komentarz brak czasu.. wszytko ogólnie miodzio ..

hej Aniu....doskonale rozumiem brak czasu...sama tez nieczasowa jakas jestem...ale dzięki że choć ślad zostawisz

Margarete napisał(a)

Niemozliwe.........chociaz moja suka (dobermanka) razu pewnego obgryzła klamke plastikowa do drzwi spiżarki w piwnicy. Syn podniósł z podłogi w przedpokoju bezkształtny biały plastik, pogryziony i zastanawialismy sie co to mogło być....nie wpadlismy na żaden pomysł, a za kilka dni schodze do piwnicy, do spizarki własnie po jakieś słoiki chyba i ....niespodzianka, drzwi nie mozna otworzyc bo sterczy tylko taki metalowy kikut, i olśnienie ... wiemy juz co to było to białe pogryzione....

Dekoracje sliczne masz Beatko i ile różnorodnych talentów, począwszy od klasycznych wianków, przez nowoczesne ( ten dla Magdy) az po słomę i masę solną, i do tego dekoracje w wejściu...ładnie.
Ja tez zgapie podobnie u siebie do donicy przed domem, głęzie juz mam czerwone, jeszcze tylko wianek na drzwi zrobie i juz......

Małgosiu, możliwe, możliwe...sama widzisz jakie zwierzaki potrafią figle płatać...i dziękuję za miłe słowa....no i za wizytę...zaraz lecę do Ciebie zobaczyć dekoracje

Magda70 napisał(a)
Buziaki Beatris

moje ciasteczka jeszcze nie polukrowane...ale poczekam do niedzieli...przyjeżdża moja mała holenderka więc pomoc będzie i zabawa )

....tak, dla dzieciaczków to super zabawa...też chciałabym mieć taka ciocię jak Ty