Niemozliwe.........chociaz moja suka (dobermanka) razu pewnego obgryzła klamke plastikowa do drzwi spiżarki w piwnicy. Syn podniósł z podłogi w przedpokoju bezkształtny biały plastik, pogryziony i zastanawialismy sie co to mogło być....nie wpadlismy na żaden pomysł, a za kilka dni schodze do piwnicy, do spizarki własnie po jakieś słoiki chyba i ....niespodzianka, drzwi nie mozna otworzyc bo sterczy tylko taki metalowy kikut, i olśnienie ... wiemy juz co to było to białe pogryzione....
Dekoracje sliczne masz Beatko i ile różnorodnych talentów, począwszy od klasycznych wianków, przez nowoczesne ( ten dla Magdy) az po słomę i masę solną, i do tego dekoracje w wejściu...ładnie.
Ja tez zgapie podobnie u siebie do donicy przed domem, głęzie juz mam czerwone, jeszcze tylko wianek na drzwi zrobie i juz......
a ja w tym roku nie wyrabiam pierniczkow nie ma Mam opoznienie jakieś tygodniowe co najmniej dopiero wianki robie. W zeszlym roku o tej poze to juz pierniczki byly i wysprzątane ale... ale ogrodowiska nie znalam i wianka nie miałam
Buziaczki zostawiam
Idę ubierać choinkę ,jak mi powiesz gdzie mam kabel od aparatu to ci pokażę jakiego mam w tym roku chabazia z mojego osobistego lasu
...bardzo bym sobie tego życzyła...wystarczyłaby mi 1 godz gratis....na sen
...Beatris?...ok...podoba mi sie...aaa tam zaraz szaleję...jakoś tak nie wypada nic nie zrobić...bycie na forum ...choinka już od tygodnia....i nie oszukuj, żeś na etapie wianków, bo jakieś kule widziałam i cudnie ogród ozdobiony
...dziękuję Kasiu...powiem szczerze, że właściwie to mam wszystko rozplanowane...co roku planuję, żeby w wigilię mieć jeszcze czas dla siebie...w tym myślę że tez się wyrobię.. pozdrawiam
hej Aniu....doskonale rozumiem brak czasu...sama tez nieczasowa jakas jestem...ale dzięki że choć ślad zostawisz
Małgosiu, możliwe, możliwe...sama widzisz jakie zwierzaki potrafią figle płatać...i dziękuję za miłe słowa....no i za wizytę...zaraz lecę do Ciebie zobaczyć dekoracje
....tak, dla dzieciaczków to super zabawa...też chciałabym mieć taka ciocię jak Ty