Madżenn, teraz ja robię za Twojego rzecznika:
Aganiu, to jest monarda, perowskia i róża NN, którą Marzena uwielbia. Z tyłu trytomy, których już nie ma (są u mnie).
Kochani, powiedzcie mi czy ta trawka na zdjęciu to ostnica ???
Kupiłam ją w lipcu jako ostnicę, ale do tej pory żadnych kłosów nie ma i sie nie zapowiada, a bardzo na nie liczyłam
Pozdrawiam
Różyczki z kockami rozplenicy....też od Małej Mi, a obok Fairy z tarasu w towarzystwie....bazyliii i oregano...zioła oczywiście tylko sezonowo, bo tam mają być schody prowadzące z tarasu.....
No wysoka musiałabyś wiązać, żeby się nie rozłaziła Jola jutro jej zrobię zdjęcie całej i zmierzę metrówką dzisiaj znalazłam to, ten kwiat jest na wysokości moich oczu, ale w górę widać jak idzie jeszcze wysoko
Czekam w październiku jeszcze na tą, ale ona raczej do cieniahttp://rozarium.shoparena.pl/pl/p/Roza-Baron-Girod-de-lAin-Reverchon-1897-nagi-korzen/132
Witam. Niewiele na razie wyszło. Bo wynikło wiele komplikacji i niestety plany muszą być przełożone na termin wiosenny. Jutro wstawię fotkę tego co zaczęłam robić. Ale rewelacji jeszcze nie ma.
Jedno jest pewne, będzie okrągły placyk a na nim ławeczka. Muszę przemyleć co zrobić w okolicach tych wysokich świerków
Zapraszam do mnie sugestie mile widziane
Tak się mniej więcej zaczyna ta strona. Mam nadzieję, że małymi kroczkami uda mi się ją jakoś dokończyć
Pozdrawiam i dziękuję za miłe słowa i sugestie