Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Lawendowy zawrót głowy

Lawendowy zawrót głowy

BusyBee 09:47, 12 paź 2014

Ojojoj ale tarasik elegancki kulaska i stożka podziwiłam- wszystko w dobrym guście Jolu...zróbże jeszcze aktualne fotki rabatek...póki słoneczko...
hanka_andrus 09:48, 12 paź 2014

Szykujecie jakieś nowe trendy na wiosenne odzienie w ogrodzie?
Hanusia już nie w ostatniej modzie, i za mych czasów w ogród, szło się w kaloszach ,starych spodniach i kraciastej koszuli, teraz słyszę że na topie szlafroki, legginsy i buty szykowne.
A kiedy zakładać mini niewymowne?
Ja jednak zostanę przy dawnym stylu, za dużo zaglądających przez płot, no może stare spodnie zamienię na stylowe spodnie-ogrodniczki.

POzdrawiam niedzielnie
Malgosik 10:17, 12 paź 2014

o kurka, Kulas ma takie kulki cisowe?
po ile?
Madzenka 12:07, 12 paź 2014

Hania nam wykładnie mody ogrodowej dała.
Ale w Twoim wątku tempo , nie nadążam
lojalna_ 14:35, 12 paź 2014

BusyBee napisał(a)
Ojojoj ale tarasik elegancki kulaska i stożka podziwiłam- wszystko w dobrym guście Jolu...zróbże jeszcze aktualne fotki rabatek...póki słoneczko...

Zamieszanie mam dzis od rana nic w ogrodzie nie zrobilam niestety nawet zdjec, poustawiałam tylko roslinki z boku domu tam szykuje jeszcze jedna rabate . Chciałabym tak kupic we wtorek cisa na zywopłot i kulki bukszpanowe sie zobaczy czy sie uda
lojalna_ 14:37, 12 paź 2014

hanka_andrus napisał(a)
Szykujecie jakieś nowe trendy na wiosenne odzienie w ogrodzie?
Hanusia już nie w ostatniej modzie, i za mych czasów w ogród, szło się w kaloszach ,starych spodniach i kraciastej koszuli, teraz słyszę że na topie szlafroki, legginsy i buty szykowne.
A kiedy zakładać mini niewymowne?
Ja jednak zostanę przy dawnym stylu, za dużo zaglądających przez płot, no może stare spodnie zamienię na stylowe spodnie-ogrodniczki.

POzdrawiam niedzielnie

Hanusiu kochana ale rymy modowe tutaj zapodałas niezłe

Tak mi wyszło szlafrokowa mode tworzyc pozdrawiam równiez
lojalna_ 14:38, 12 paź 2014

Malgosik napisał(a)
o kurka, Kulas ma takie kulki cisowe?
po ile?

Ja kupiłam za 90 zł duzy jest i takie jeszcze sa , ale ma 2 takie geste piekne za 240 zł dla mnie stanowczo nieosiagalny ;(
lojalna_ 14:40, 12 paź 2014

Marzena2007 napisał(a)
Hania nam wykładnie mody ogrodowej dała.
Ale w Twoim wątku tempo , nie nadążam

Ja sama tego tempa nie ogarniam

Byłam jeszcze dzis szybko w Goczałkowicach po trway ale nie było miskantów ani hakone , kupiłam co było....

I koszyk cudny kupiłam oststni szkoda ze poszły juz mniejsze do kompletu. Nigdy wiecej w niedziele ludzisków.....
lojalna_ 14:46, 12 paź 2014

lojalna_ 14:51, 12 paź 2014

Z boku domu planuje taka rabate ...cisy na zywopłot koło płotu a bukszpany duzo jeden obok drugiego wykanczaja rabate przy chodniku jak to widzicie ? No i tulipany tulipany juz wiecej nic nie mam

Tylko chlopaki mi musza ziemie rozplantowac jest juz ale stoi na kupie i sie nie ruszyła