Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "lojalna_"

Lawendowy zawrót głowy 11:56, 11 paź 2016

Do góry
lojalna_ napisał(a)

Super masz )))))). Tylko patrzec jak kurczaczek bedzie ))))))u mnie zielono ))) hahha

oby liście nie pospadały tak szybko w tym roku z miłorzębów
bo takie są ładne...
Lawendowy zawrót głowy 11:13, 11 paź 2016

Do góry
lojalna_ napisał(a)
Justys mam smak od kilku dni haha i dlatego tak krążenia kolo tematu . Ewcia nasza mistrzyni nalewek ale daleko mam do niej

hihihi a napiło by się
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 11:00, 11 paź 2016

Do góry
lojalna_ napisał(a)
To jest cudne ))))

Chciałabym z mojej palisady zrobic wysoka donice zreszta ona tam miała byc zawsze . Hahah

Zerknęłam juz do Twoich archiwow jak owo cudo tworzyliście i jestem na etapie przekonywania eMa ))))

miłego przekonywanuia <sex>
Lawendowy zawrót głowy 10:27, 11 paź 2016

Do góry
Justys mam smak od kilku dni haha i dlatego tak krążenia kolo tematu . Ewcia nasza mistrzyni nalewek ale daleko mam do niej
Lawendowy zawrót głowy 10:00, 11 paź 2016

Do góry
lojalna_ napisał(a)
Ja Ci powiem szczerze ze to faktycznie nie dla wszystkich te same rady i porady juz sie nauczyłam ze nasze rosliny trzeba wnikliwie ogladac i decydować czasami wbrew temu co u innych sie dZieje bo warunki u kazdego inne )))

Edytko u Kapsa mam nadzieje sie zobaczymy )))))

Mi pierwszy rok lawenda kwitnie, nie miałam serca jej ścinać, jeszcze się nią nie nacieszyłam.

W czwartek wieczorem bede miec już pewność czy będę.
Lawendowy zawrót głowy 09:56, 11 paź 2016

Do góry
Ja Ci powiem szczerze ze to faktycznie nie dla wszystkich te same rady i porady juz sie nauczyłam ze nasze rosliny trzeba wnikliwie ogladac i decydować czasami wbrew temu co u innych sie dZieje bo warunki u kazdego inne )))

Edytko u Kapsa mam nadzieje sie zobaczymy )))))
Typografia ogrodu 09:55, 11 paź 2016

Do góry
lojalna_ napisał(a)
Ta Twoja energia , wiadrami mozesz ja rozdawać ))) no i talenta rzecz jasna )) juz nie słodzę .....) ale pod wrazeniem pozostaje )))))
z tym talentem to bym nie przesadzala a energii to chyba zazdrościć mi nie musisz
Teraz muszę znaleźć w sobie energię i talent do kraweznikow ogrodzie...czas nagli
Typografia ogrodu 09:53, 11 paź 2016

Do góry
Ta Twoja energia , wiadrami mozesz ja rozdawać ))) no i talenta rzecz jasna )) juz nie słodzę .....) ale pod wrazeniem pozostaje )))))
Typografia ogrodu 09:50, 11 paź 2016

Do góry
lojalna_ napisał(a)
Asiu swietny pomysł .... Tobie sie chce nawet jesli istnieje prawdopodobieństwo ze bedzie z tym duzo roboty czy sprzątania nie odpuszczasz . Tak było z gałęzią zawieszona na suficie. Ja tez wielokrotnie o tym myslałam ale na mysl ze cos by tam zaschło i to ściąganie tego i tak dalej i nie zrobiłam a Ty robisz ))). Kurcze torpeda hahaha )))
Jolu przy takich pomysłach a właściwie ich realizacji jest zawsze dużo bałaganu.bardzo dużo.nawet przewiezienie gałęzi modrzewia w bagażniku nie przechodzi bez sprzątania.wianki (przynajmniej zaoładanie) robię najczesciej na podłodze by łatwo było posprzątać.dzięki Bogu że mam plytki w okolicach Bożego narodzenia wszystko łącznie z komputerem i eMem mieni się drobinkami brokatu trochę chyba mam w sobie w tym z dziecka.tyle że ja sprzątam po sobie ale muszę teraz chwilkę przystosować bo mnie M z domu wyrzuci
Wiesz u mnie też od pomysłu do realizacji czasem mija trochę czasu bo juz wyroslam z raptownych realizacji bo te zazwyczaj kończą się wnerwieniem
A gałęzie nad stołem polecam.z liśćmi,bez...robią super robotę
Jak "ożywić" mój szmaragdowy ogród 09:44, 11 paź 2016

Do góry
Reniu a Twoje zawilce z zeszłego roku wszystkie Ci zakwitły bo u mnie duza czesc tylko liscie pokazała i zero pączków .
Spotkanie w ogrodach Kapias - 16.10.2016 09:41, 11 paź 2016
Do góry
lojalna_ napisał(a)

Effa moj eM tez chetny )))) spodobało mu sie )))))

hehe skad ja to znam
Beskidzkie marzenie 09:37, 11 paź 2016

Do góry
W dziurę po lewej od wielkiego swierka tam gdzie sąsiad mi gałezie wyciął )))
Beskidzkie marzenie 09:36, 11 paź 2016

Do góry
lojalna_ napisał(a)
Ja pozno sadziłam choiny jak zaczynałam robic ogrod jesienia, prawie listopad był ale to była taka zima ze rozplenice w doniczkach cała zime u mnie stały i nic im nie było a teraz połowa traw mi po wiośnie padła , nie ma reguły ))

Fajnie ze jeszcze cos planujesz )) ja bede szukała jeszcze kopanych z gruntu Nigr moze sie uda jak czas pozwoli ))

Na nigry tez mam chrapke

Gdzie je chcesz posadzic?
Beskidzkie marzenie 09:33, 11 paź 2016

Do góry
Ja pozno sadziłam choiny jak zaczynałam robic ogrod jesienia, prawie listopad był ale to była taka zima ze rozplenice w doniczkach cała zime u mnie stały i nic im nie było a teraz połowa traw mi po wiośnie padła , nie ma reguły ))

Fajnie ze jeszcze cos planujesz )) ja bede szukała jeszcze kopanych z gruntu Nigr moze sie uda jak czas pozwoli ))
Beskidzkie marzenie 09:11, 11 paź 2016

Do góry
lojalna_ napisał(a)
Zdjecia w słońcu az miło )) dobrze ze woda zeszła . Co z choinami? Zostawiasz na wiosne. Wszyscy pisza ze pogoda mowi kończymy sezon ))))

Ja nie chce jeszcze konczyc!!!!!
Choiny jak najbardziej jeszcze w jesiennych planach, tylko najpierw trzeba ten brzef wyprostowac i gabion zalozyc. W sobote gabion ma sie zaczac robic, zobaczymy wiec
Lawendowy zawrót głowy 09:10, 11 paź 2016

Do góry
Iwka wiesz ja ryzykant jestem ale powiem Ci ze nie , przesadzalam kwitnace hortki i juz kwitnace trawy ale jesienia niczego oprócz drzew to sie nie tykam ))

To co w zeszłym roku przesadzalam pozna jesienia po prawdzie wszystko mi padło takie moje doswiadczenie , fakt ze to była szczególna wiosna ale odpocznij juz Iwka ))))

Lawendowy zawrót głowy 09:06, 11 paź 2016

Do góry
lojalna_ napisał(a)

Drewno do kominka kupione i sezon kominkowy juz mi nie straszny ))). Szkoda ze to juz koniec lata ))))

Oj, Jolu szkoda, że lato tak szybko minęło.
Ja kominka nie mam. Ale od soboty węgiel też kupiony i zaczęłam nim palić w c.o.
Koniec biegania do pieca. Wrzucę raz i ciepełko się po domu rozchodzi

Jola, przesadziłabyś teraz jeszcze hortensje? Biję się z myślami. Ale ziemia tak fajnie przelana...
Spotkanie w ogrodach Kapias - 16.10.2016 09:05, 11 paź 2016

Do góry
pogoda nas nie zniechęci ))

Lista jest ? O jak formalnie ))

Effa moj eM tez chetny )))) spodobało mu sie )))))
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies