mała odmiana jarzmianki ale to nie Venice inaczej zapomniałam
pierwiosnek ELISABETH KILLELAY"
zawilec mieszańcowy Monte Rose wys. od 60-100cm, przy moich to olbrzym
i to wszystkie moje zakupy, jak nigdy nie wzięłam mojego Pony a ręce mama tylko dwie ledwo dojechałam z tymi siatami
Zrobiłam Twoje ciasto, tylko zamiast malin dałam wołającego o pomoc z lodówki melona i trzy banany. Dodałam jeszcze wiórek do posypki na gorze i szczyptę cynamonu. Karaibskie lato w centrum Polski. Mniam!
Moje zakupy i jeszcze narcyz Cassata miscant sisensis ale nie pamietam czy Rotfuchs czy Rotsilber
jeżówka Green Jewel teraz to pewniak, bo z internetu dostałam nie to
Dzisiaj w naszym ODR-e był kolejny kiermasz, wiosenny nie był udany, a że było piękne słoneczko, cieplutko i umówiłam się z Welką pojechałam no i zrobiłam trochę zakupówNajbardziej obleganym stoiskiem byli nasi Dąbrowscy, wszystkiego do wyboru do koloru a najwięcej chyba trawa zresztą i jeżówki i krwawniki i sadźce wysokie i
Baby Joe, który kupiłamzaraz pokażę zdjęcia z zakupów ale najpierw wszystkich pozdrawiamy ja i Welka
tulipany byly po 1zł a nawet 0,90 gr no i po 1,50
miałam zakusy na rdest himalajski ale że jest ekspansywny skończyło się na czyśćcu Hummelokupiłam też rozplenice baby Boy? i wiele innych cudeniek na cebulkach tulipków i narcyzów kończąc Welka też nie odstawała w zakupach
Aganiu, nie wygląda ba to żeby miało zakwitnąć, ale obok rośnie rozleplica 'Moudry' i jej kłosy fajnie sie zaplątały w vertigo.
A dalie i rozchodniki dopiero dają popis