Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "malkul"

Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 17:40, 22 lis 2016

Do góry
Sebek napisał(a)
Juz u siebie?
Miło było się zobaczyć - choć ja byłem tak zaaferowany obowiązkami, że... jeszcze bym Cię minął i nie zauważył

spoko jestem mała rozumiem

a wiesz co ja na twoim miejscy bym sobie tych trawsk spod firmy uszczkła do siebie: uwielbiam tamtą zielenię
Przerwa na kawę... 17:39, 22 lis 2016

Do góry
z czego ta bombka?
Ogrodowy powrót do dzieciństwa. 17:38, 22 lis 2016

Do góry
przepiękny ten cisowy zywopłot
Zielonym do góry... :) 17:37, 22 lis 2016

Do góry
Wiesz co ja to już sie nie moge doczekac twojego ogrodu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
działaj albo krasnoludki porwij skądś
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 17:36, 22 lis 2016

Do góry
Dziś była w pracy wyjazdowo a potem oblecialam sklepy i obkupiłam się jak bąk
i tylko ciuszkowo
niebawem szykuje sie imprezka potem sylester ja jestem już gotowa w szmatki fatałaszki wyposazona

nawet odwiedziałam w pracy naszego kolegę Sebcia
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 17:34, 22 lis 2016

Do góry
Sebek napisał(a)

No coś Ty? Ja już powoli kończę Jeszcze tylko wianki I renifery z gałęzi... I lampki... I girlanda... Cholewcia - czyli jednak odwołuję - dopiero zaczynam

kochany ty jeszcze nie masz obowiązków masz wolność więc spoko jestes panem swego czasu

Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 17:33, 22 lis 2016

Do góry
pestka56 napisał(a)
Pozazdrościłam tych chochołów i dziś pozwiązywałam swoje trawy... na żółto

o na żołto pokaz choć jedno ujęcie nawet tu u mnie
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 17:33, 22 lis 2016

Do góry
lojalna_ napisał(a)
Perfekcyjna w kazdym calu. Jedna reka trawy wiązała , drugia pierniczki piekła )))) wstążka swietnie połyskuje ))))

mama przy wstążkach pomagała a pierniki to dzieci robiły
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 17:32, 22 lis 2016

Do góry
Kindzia napisał(a)
I kto tu jest pracusiem?????
Macham

ja to od swięta
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 17:32, 22 lis 2016

Do góry
kasja83 napisał(a)

A moje dziecko starsze nie ma marzeń....jak się go zapytałam co chce od Mikołaja-to na wujku google wpisałrezenty dla dziecka 7 lat...Szczęka mi opadła...on nie wie co chce dostać.Czy to możliwe?

uśmiejesz sie bo mój 9 latek zrobił identycznei jak twój. więc mozliwe ale fakt ze trochę to streszne
zawsze powtarzam: za dużo w dooopie
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 17:31, 22 lis 2016

Do góry
Makao_J napisał(a)
Prezentowy temat się przewinął

Trawy super podwiązane, więc ogród przygotowany na zimę? Czy jeszcze coś zostało?

już nic wszytsko gotowe na zimę
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 17:30, 22 lis 2016

Do góry
adkawi napisał(a)
O takim ogrodzie marzę,cudooooooooooooo!

ja tez kiedyś marzyłam
projektuj i działaj
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 09:42, 22 lis 2016

Do góry
malkul napisał(a)

my też tak robimy że zbieramy sie an jeden lepszy wartościowszy prezetn niż srylion pierdółek

lecę oblukać
dla młodego wybralismy bo juz ze swoich prawie wyrósł.
http://allegro.pl/show_item.php?item=6578108669&snapshot=MjAxNi0xMS0xN1QxMjozMDo0NVo7YnV5ZXI7OGVkNDk2MDY0MDJjZjIwODZkY2M5MzZmOGRlMjcwMzc1Nzg5ZDM4NWUwNGYxMDA1NWFlMDNmMTkzMjBiNzVjOA==

A moje dziecko starsze nie ma marzeń....jak się go zapytałam co chce od Mikołaja-to na wujku google wpisałrezenty dla dziecka 7 lat...Szczęka mi opadła...on nie wie co chce dostać.Czy to możliwe?
Mój ogród pod górkę... 07:40, 22 lis 2016

Do góry
malkul napisał(a)
babo tylko kupujesz i kupujesz!

Już przestałam
Nowocześnie u Kasji...kiedyś będzie:-) 07:34, 22 lis 2016

Do góry
malkul napisał(a)

ja w tv tylko wiadmości i pogoda. reszta niet

U mnie podobnie...tego,co oferuje TV nie sposób oglądać-sieczka, filmy co roku te same-już nie mogę się doczekać na "Kevin sam w domu"
Nowocześnie u Kasji...kiedyś będzie:-) 07:26, 22 lis 2016

Do góry
malkul napisał(a)
o taks seriale to nasza specjalność my łyknęlismy już sporo z tych fajnych to Breaking Bad
Gra o tron
House of Cards
Wikingowie
Gomorra -tweraz na tapecie
Wataha
PAKT
The Knick
Penny Dreadful -uwielbiam
The Leftovers

kolejność przypadkowa

a tu ranikng http://www.filmweb.pl/rankings/serial/world

Gra o Tron, Wikingowie,Pakt-mniam!Reszty o dziwo jeszcze nie widziałam!!Ja do listy dorzuciłabym jeszcze Zabójcze Umysły, Outlander i Downtown Abbey-choć każdy z nich w innym klimacie. Z polskich Pitbulla, Służby Specjalne.
Ogrodowy powrót do dzieciństwa. 22:22, 21 lis 2016

Do góry
malkul napisał(a)
https://pl.pinterest.com/pin/400398223105779831/

Dzięki Kokoszko Jutro obejrzę.
Powiem szczerze, że dałam sobie dzisiaj dzień wolny od pinów bo zwariować można

Tysiące róznych pomysłów oglądam i dużo z nich chciałabym zrealizować ale doba nie z gumy a ja tylko jedna w pracowni betonu
Po mojemu. Ogród subiektywnie świadomy. 20:42, 21 lis 2016

Do góry
Wiuniu - u jednych się rozsiewają, u innych nie. Każdy musi znaleźć sposób na to, jak okiełznać swój ogród. Ja znowu spóźniłam się ze ścięciem nasienników i chociaż większość wylądowała w worku na odpady zielone, to teren wokół rozplenic niestety usłany jest nasionami... Brrr... Znowu będę się męczyć z wyrywaniem siewek.
Co do tarasu - bardzo go lubię Poranna kawa to letni tarasowy rytuał. Teraz wystarcza mi nawet przycupnięcie na chwilę...

Sebek
- U Ciebie na pewno będzie na bogato. Ja ostatnio wyznaję zasadę jak najmniejszych kosztów. Ozdoby są z tego, co mam pod ręką. Nawet ze starego krzesła, które od kilku lat stało w naszej szopce

iwonadm
- jak miło Witaj i rozgość się.
PS Oglądałam dzisiaj moje róże. Mimo mrozów, Edenka walczy o rozwinięcie pąków! Najbliższe dni z temperaturą powyżej 10 stopni i słońcem dają duże szanse na kwitnienie w ostatnich dniach listopada

Iwk4 - Iwonko - to dereń posadzony przez moich Sąsiadów w granicy działki, pod samym ogrodzeniem. Nie jest zatem mój, ale... gałęzi na swojej części mam sporo Sąsiedzi śmieją się, kiedy zabraniam je ciąć w czasie jesiennych porządków. Wolę sama się z nimi rozprawić i... wykorzystać do ozdób

Dorotko123 - dla takiej Babci jestem gotowa na wszystko! Zachwyciłaś mnie. Życzę Ci zdrówka i sił do kolejnych zabaw z Wnuczkiem. Ależ On ma wspaniale!
PS Ogród dziękuje za komplementy.

AniMa - donice nie są żeliwne. I rzeczywiście miały baaaardzo dobrą cenę. To była świetna okazja. Kupiłam je dwa lata temu w swoim centrum ogrodniczym, ale niestety w tym roku takich nie widziałam.

AgnieszkoW
- masz rację, rozplenice wycięte, ale i tak zrobiłam to za późno... Muszę pstryknąć fotkę, by pokazać, ile nasion leży wokół nich...
Donice nie są żeliwne, ale i tak mi się podobają
Lubię dekoracje, które nie obciążają portfela. Przed domem nawiązałam do tego, co na tarasie. I nie wydałam ani złotówki

malkul
- Dzięki, Koko Po mrozie oczywiście nie ma śladu, a obecna pogoda bardziej mi się podoba Chętnie bym już przygarnęła wiosnę...

Własny kawałek ziemi i początkująca ogrodniczka ;) 20:08, 21 lis 2016

Do góry
malkul napisał(a)
przepiekneie wyglądają stipy w ten sposób powiązane

mają swój urok prawda jakoś bardzo mnie urzekło wiązanie traw u Ani
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies