U mnie swego czasu, na szczęście lata temu było szaleństwo lampkowe na wiosce. Co drugi dom-to normalnie rodzina Grizzwoldów. Ale chyba zaczęły przychodzić rachunki za prąd taaaakie i ludzie poszli po rozum do głowy. Teraz reklamują jakiś Light Shower-że niby świąteczny deszcz laserów na elewacji...
Widziałam na all..te ledy na elewację. Zastanawiałam sie jak to na żywo będzie wyglądać...
Ja w tym roku wymieniłam część oświetlenia zewnętrznego na ledowe właśnie ze względu na prąd Na szczęście mam licznik przedpłatowy (nie dlatego, że nie płaciłam rachunków tylko jak wynajmowałam dom to miałam problemy z płatnościami przez wynajmujących) i widzę ile prądu ubywa
Ogólnie u mnie na wsi z roku na rok coraz mniej udekoraowanych domów, ogrodów. W poprzednim miejscu, gdzie mieszkałam z wielką przyjemnością spacerowaliśmy po kolacji wigilijnej i podziwialiśmy domy w świątecznej szacie Ale tam dużo młodych małzeństw się wybudowało to i inne spojrzenie.
Też oglądałam te lasery, tylko szkoda, że w kolorze czerwonym i zielonym...brak innych... Cena też robi swoje...ale w czwartek w Lidlu będę reniferki, saneczki i prezencik z taśmy led Może uda sie na prezencik załapać...u nas zawsze bitwy...
Za to na naszej wsi z roku na rok więcej świateł U mnie też przybędzie w tym roku, 5 Umbr na tyle już urosło, że się kwalifikują
I też na początku grudnia giełdę planuję, tyle, że tyską