Polecam bojownika do takiego małego akwarium, piękne są kolorowe i można się nimi bawić Gdy przystawisz lusterko to widząc przeciwnika pięknie puszą się miałam w akademiku jeszcze na studiach daaaawno temu, rok prawie przeżył. Zginął śmiercią samobójczą-wyskoczył z akwarium. Była to kula, może dlatego ?
my też tak robimy że zbieramy sie an jeden lepszy wartościowszy prezetn niż srylion pierdółek lecę oblukać dla młodego wybralismy bo juz ze swoich prawie wyrósł. http://allegro.pl/show_item.php?item=6578108669&snapshot=MjAxNi0xMS0xN1QxMjozMDo0NVo7YnV5ZXI7OGVkNDk2MDY0MDJjZjIwODZkY2M5MzZmOGRlMjcwMzc1Nzg5ZDM4NWUwNGYxMDA1NWFlMDNmMTkzMjBiNzVjOA==
O takim ogrodzie marzę,cudooooooooooooo!
Prezentowy temat się przewinął Trawy super podwiązane, więc ogród przygotowany na zimę? Czy jeszcze coś zostało?
A moje dziecko starsze nie ma marzeń....jak się go zapytałam co chce od Mikołaja-to na wujku google wpisałrezenty dla dziecka 7 lat...Szczęka mi opadła...on nie wie co chce dostać.Czy to możliwe?
I kto tu jest pracusiem????? Macham
Perfekcyjna w kazdym calu. Jedna reka trawy wiązała , drugia pierniczki piekła )))) wstążka swietnie połyskuje ))))