Kasiu bardzo proszę, zdjęcia nie za bardzo pokazowe, bo za siatka chwaściory tu fotografowałam Sweet Parole ale widaćod dolu krzew rośnie na jednej silnej łodydze i drugiej słabszej rozgałęzia się, byla jjeszcze jedna ale w tamtym roku sąsiadka mi ja ucięła
Dzisiejsze fotki z ogrodu.........upał, dużo słonca więc fotki tez prawie przeswietlone ale coś tam widac...........teraz dominują jeżówki i liliowce - to ich czas......
I druga część .wczoraj ją poszarzyłam wsadziłam zieloną trzmielinę .Róże białe stąd zabiorę bo nie pasują i żle wyglądają Zostawię czerwone po lewj stronie .Podasziłam już je lawendą zciętą ale czerwony i niebieski cósik tyż nie to ha ha Poradżcie co dać
Może to faktycznie wina kiepskiej mieszanki...
Zrobiłem zdjęcia poglądowe sytuacji na moim trawniku Wczoraj wieczorem skoszony, dzisiaj rano dokładnie wygrabiony. Zdjąłem z niego ogromną ilość zaschniętej trawy + część skoszonej nie zebranej do kosza w kosiarce. Pytanie teraz takie - czy dosiewać, czy po prostu zostawić i kosić regularnie? A jeżeli dosiać, czy przysypać nasiona cienką warstwą ziemi, czy zostawić nasiona na wierzchu - nie uschną?
Zaczęłam wczoraj wojnę z tą rabatą bo była za wąska siedzą tam same róże mimo pryskania grzyb je dopadł i siedziały takie gołe a miałam posadzoną tylko trzmielinę zieloną wiosna 2013
Gocha dziękuję za zaproszenie Aneta1309 ,Zeta ,pagap ,dorciabe, KasiaWB,Vita
Jestem prze szczęśliwa że udało mi się Was poznać ! Jesteście cudni Bardzo miło spędziłam sobotę !! micha mi się uśmiecha jak patrzę na fotki więc muszę mieć kilka zdjęć u siebie co by humor mi nie uciekł !
Pożyczone fotki tak na pamiątkę żebym miała
Bardzo cieszę się że do takiego spotkania doszło i że mogliśmy się poznać