Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » MIKRO ogród 2.0 - czyli szewc bez butów chodzi

MIKRO ogród 2.0 - czyli szewc bez butów chodzi

ewakatowice 08:19, 01 paź 2014

weź się ogarnij, zdób zdjecia co w ogrodzie???
ściskam i buziaki zostawiam
Ozz 19:48, 01 paź 2014

Ewa - podwójne napomnienia mają większą moc?

Ogarniam się, ogarniam. U nas pogoda kiepskawa, no i trawnik wymaga lekkich napraw... Wstawię jutro fotki zdobytej mini-bergenii, obiecuję

A dziś do mnie dotarła przesyłka! Dzięki Przemkowi z wiejskiego ogrodu, będę posiadaczką bodziszka 'Rozanne', ha! Już nie mogę się doczekać tych przyszłorocznych niebieskości
Gardener27 20:57, 01 paź 2014

Zostawiam namiastkę tego co będzie za rok Pozdrawiam

ZbigniewG 11:14, 02 paź 2014

Juniperus horizontalis 'Yukon Belle' - ten też jest ciekawy razem z Wiltonii może być ładny dywan
popcorn 12:15, 02 paź 2014

Świeczniki rewela! Bodziszek cudny pozdrawiam!
GabiK 13:25, 02 paź 2014

AAA, dziewczyny wypisuję się z ogrodowiska, albo idę do okulisty, albo do seksuologa.
Ja widzę fioletowy bodziszek. I fioletową lawendę i przetacznik z grzebieniem, nie niebieski.
Jak mam komponować ogród, jak wybieram fiolet, niebieskiego nie ma, a potem ktoś mnie chwali za niebieskości?

Gdzieś słyszałam, że mężczyźni takie kolory z pogranicza niebieskiego i fioletu widzą jako fiolet, a kobiety częściej widzą na niebiesko. Test na płeć?
Ozz 21:58, 02 paź 2014

Dzięki za odwiedziny Zbyszku - będę kombinować

Gabrysiu - może trzeba zmienić ustawienia w monitorze? Jak dla mnie lawenda też jest raczej fioletowa niezależnie od odmiany, bodziszki standardowo najpopularniejsze są fioletowe (ten ma być niebieski, więc sprawdzę jak to jest naprawdę na wiosnę ) o przetaczniku się nie wypowiem, ale ostatnio szukałam niebieskiego powojnika i na mój gust też są one dominująco fioletowe

Pogody, pogody!
Czy pokazywałam już miniaturowe różyczki w stipach? Z "Green" zrobiły się mocno różowe, ale wciąż urokliwe, szykują się do zimy... szałwia próbuje je zagłuszyć, ale ten potwór na wiosnę będzie dzielony/eksmitowany
GabiK 22:13, 02 paź 2014

Ozz, uff, pocieszyłaś mnie. Już się niepokoić zaczynałam.
To nie monitor, na każdym i na żywo jest to samo. Powojniki są prawie wyłącznie fioletowe, też tak uważam.
gierczusia 16:53, 03 paź 2014

GabiK napisał(a)
AAA, dziewczyny wypisuję się z ogrodowiska, albo idę do okulisty, albo do seksuologa.
Ja widzę fioletowy bodziszek. I fioletową lawendę i przetacznik z grzebieniem, nie niebieski.
Jak mam komponować ogród, jak wybieram fiolet, niebieskiego nie ma, a potem ktoś mnie chwali za niebieskości?

Gdzieś słyszałam, że mężczyźni takie kolory z pogranicza niebieskiego i fioletu widzą jako fiolet, a kobiety częściej widzą na niebiesko. Test na płeć?

Oplułam ekran .. Bożeszzz , jakie to daleko idące wnioski może wyciągnąć człek czytając takie zwyklę Ogrodowisko ... Chyba teszz sie do seksuologa wybiorem
gierczusia 17:00, 03 paź 2014

Ozzz .. Świeczniki zarabisteeee .. A jak Ci zarośli świetnie

Ciekawa jestem co tam wylukasz w przestrzenie między płytkami czeka mnie to w przyszłym roku i miałam na myśli karmnik..zmartwiłaś mnie tym ,że on słaby borok jest , ale to dobrze ,że wiem..lepiej dowiedzieć się wcześniej niż po zakupach

Ściskam mocno