Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy ".img"

Ogród marzeń ... cegła ... róża ... lawenda i mila do tego co mam w głowie ... 22:58, 20 lip 2014

Do góry
i na wprost w szpalerze ...

A miało być tak pięknie.... 22:52, 20 lip 2014

Do góry
ewsyg napisał(a)

Tak wygląda pąk i kwiat tej róży

Moja miała najpierw biały pączek,nawet napisałam do dostawcy,że pomylka.
Ale dostałam odpowiedz,że będzie fioletowa i chyba się własnie robi
I to ma być sporadyczny przypadek,ze pączek biały po matce Iceberg

Ogród marzeń ... cegła ... róża ... lawenda i mila do tego co mam w głowie ... 22:52, 20 lip 2014

Do góry
weekend leniwy ... cieplutki ... no i finałowy bo od jutra do pracy ... chyba na zapas chciałam się nałapać wykadrowanych obrazków z tego co mi się w moim ugorze podobywuje ... no i nie ominie Was to ... nie ma lekko

tojeść na froncie jest moją ulubienicą ... tzn jak nie patrzę na jeżówkę ... motyle jak sądzę są w tej samej rozterce ... wspominałam coś, że nie ma lekko ?

Pora na zmiany, czyli Alkowe rewolucje ogrodowe 22:52, 20 lip 2014

Do góry
Hortensja do identyfikacji:
Kolorowy ogród do kapitalnego remontu 22:50, 20 lip 2014

Do góry
Ta róża wygrała tegoroczną edycję Święta Róż w Końskowoli- to są dwa bukiety od dwóch różnych producentów. Według mnie ten drugi jest ładniejszy i mam nadzieję, że ten właśnie wygrał. Ja też mam tę różę w swoim ogrodzie.

Wpis w gazecie - Queen Elizabeth z plantacji Anny i Sylwestra Ceglarskich została w niedzielę "Najpiękniejszą Różą Wystawy 2014". Konkursu organizowanego podczas Święta Róż w Końskowoli

Trawiasto-hortensjowe ranczo ze stawem 22:50, 20 lip 2014

Do góry
pawel_snopek napisał(a)
Little lime jest podobna do limelight tylko jest mniejsza

I takiej mi było trzeba Przyrosty ma jednak zacne. Jakieś 50 cm. Chcę ję wyprowadzić tak do 1,5 m.

Kupowanie hortensji pod koniec marca było ryzykowne. Plus dla centrum ogrodniczego - wszystkie odmiany się zgadzają.

Tuż po posadzeniu 06.04 wyglądały tak:

Pora na zmiany, czyli Alkowe rewolucje ogrodowe 22:45, 20 lip 2014

Do góry
A teraz mini lawendowo
Zielono mi - czyli zielone płuca czarnego Śląska 22:42, 20 lip 2014

Do góry
Chciałam Ci napisac ze razem z sadzonka dla ciebie przygotowałam sadzonkę jeszcze dla jednej osoby ale ona jej nie odebrała i została u mnie i zakwitła . Kwiat mniejszy niż zwykle ale taki

Moze Twojej faktycznie więcej swiata by sie przydało bo te roślinki które masz całe światło zabieraja.
Ogród wiecznie nieskończony 22:40, 20 lip 2014

Do góry
Boroweczki maja już piękne owoce
Ogród wiecznie nieskończony 22:39, 20 lip 2014

Do góry
Hortensja annabelle

W trakcie pracy ale bliżej niż dalej do końca
Ogród marzeń ... cegła ... róża ... lawenda i mila do tego co mam w głowie ... 22:37, 20 lip 2014

Do góry
kwiatholandii napisał(a)
Widok na bluszcz i na ta piekna stara ceglę...nieoceniony.z lawendą w klimat prowansji wkracza.pieknie.pozdrawiamy

Monia ależ ja się za Tobą stęskniłam ... salon zewnętrzny w bieli i z kominkiem bomba ... a moja ściana ... daje radę i do frontu ... gdzie ewakuuję się z leżaczkiem do czasu gdy taras ... południowy taras dostanie pergolę

Pora na zmiany, czyli Alkowe rewolucje ogrodowe 22:37, 20 lip 2014

Do góry
A to moja pierwsza jeżówka, pan sprzedający zapewniał, że będzie biała

Oto dowód na to, że faceci nie znaja sie na kolorach.
Tylko ni jak mi do hortki różowej nie pasuje. I znów przesadzanie mnie czeka. Dobrze, że jedną kupiłam.
Ogród wiecznie nieskończony 22:35, 20 lip 2014

Do góry
Moja lawenda z jeżówkami

Tak wygląda teraz biała lawenda
Kolorowy ogród do kapitalnego remontu 22:32, 20 lip 2014

Do góry
Dzisiaj byłam w Końskowoli na Święcie Róż- parę fotek z wystawy :

Kwiatowy ogródek Monteverde 22:32, 20 lip 2014

Do góry
Ogród marzeń ... cegła ... róża ... lawenda i mila do tego co mam w głowie ... 22:30, 20 lip 2014

Do góry
Lena napisał(a)
Konstancjo widok na Trójklapkowy zachwycił mnie parę lat temu...w tematyce wnętrzarskiej
Ślicznie u Was - jeżówy szaleją a połączenie z miskantem bardzo udane
Miłej soboty

Marzena2007 napisał(a)
Jeżówki z trawami boskie SOM a winobluszcz na ścianie wprowadził mnie w zachwyt

winobluszcz chyba pięcioklapowy ... w tym roku nałożyła się warstwa spadająca z góry i chyba dlatego tak wygląda ... efekt nie zamierzony ale doceniany w chwili wgapiania ... przyznam ... bardzo go lubię ! ... piesa chyba też bo poleguje tam bezwstydnie i nawet kosom odpuszcza ... leń pieroński ... w dodatku markuje ogrodniczkowanie ...

jeżówka z miskantem mnie zachwyca i nie mogę przestać się cieszyć jej widokiem ... ona ... powiewająca trawka i te stada motyli to najpiekniejszy widok tego lata
hmmm ... marzył mi się jeszcze widok na Bałtyk z sopockiego molo ale po tym co siem tam wyprawia chyba zostanę przy motylach ...

noemi napisał(a)
Ależ piękna lawenda … prawdziwa Prowansja
Iza , jesteś niemożliwa , jak kawa ? … była podana ?

lawenda pięknie startuje z drugim tłoczeniem ... z obciętej mam wianek i kilka zwisów suszących się na tarasie ... a kawka ... była ... niejedna

Bogdzia napisał(a)
Obejrzałam Kraków motylki i Twoje kąty z lawendą , wszystko piękne. Pozdrówka zostawiam.

Bożenko gdybym ja Twoje motylki zobaczyła przed a nie po ... to chyba zaniechałabym wstawiania swoich ... jeszcze jestem pod wrażeniem pieknego Pazia ...
A miało być tak pięknie.... 22:26, 20 lip 2014

Do góry
monteverde napisał(a)

To faktycznie moja pięknie kwitnie od zakupów , to tylko jedna galązka zobacz jaka obsypana
a gołąbki gotujesz? to ile już masz Reniu tych róż?

Przepiękna,o takiej własnie marzyłam Może i ja się doczekam kiedyś
Róż miałam na wiosnę ponad 100,muszę je przeliczyć od nowa
A gołąbasy moja rodzinka uwielbia,często je robię,a jeszcze teraz z Twojego przepisu....znikają w mgnieniu oka
Ogrodowe radości i rozterki - ogród Agani 22:24, 20 lip 2014

Do góry
Dziękuję Wam za niezapomniane spotkanie i za foty

było naprawdę gorąco...kąsających nie mniej, co ja mam z nimi zrobić, szkoda mi truć tę owadową niedoskonałość
Ogrodowa przygoda Łukasza :) 22:24, 20 lip 2014

Do góry
Luki napisał(a)
Tricked Out

Mnie sie bardzo ten podoba ale wszystkie piękne i ciekawe i lilie masz zachwycajace ale to już oczywista oczywistośc ze wszystko u Ciebie piękne. Pozdrówka na ten tydzień.
Kosolkowa Pasja 22:23, 20 lip 2014

Do góry
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies