trawka na rogu tylko chwilowo, będzie dzielona?
Prawie mi się podoba Najważniejsza jest chyba perspektywa z "wejścia" do ogrodu, czyli ostatnie zdjęcie? Ustawiłabym te małe buksiki w ten sposób, żeby były pomiędzy dużymi, mniej więcej na środku, ale bliżej - tak jak jest teraz, minimalne ruchy.
Na rogu te 3 ciut za blisko siebie - porównując do ułożenia pozostałych.
Karola, będę przestawiać wieczorem
Wedle twoejej propozycji będzie bardziej systematycznie. Zastanawiam sie co dalej bo zostają same dziury przy kulkach
Jak posadzic tą trawkę po podziale, żurawki dać na całym np. tym zakolu z tawułką i kulką na pniu.Trawy rządkiem na brzegu czy pomiędzy kulki?
Ile masz żurawek, ile masz trawek? Posadziłabym plamami, np na całym zakolu w wolnych miejscach kolorową żurawkę - tylko 1 odmianę, potem idąc w lewo wszędzie w wolne miejsca trawkę carexa po podziale i znowu żurawkę - tę samą odmianę co wcześniej lub inną - ale też tylko 1.
Albo 3 plamy żurawek, a trawka na brzegu, rządkiem, jako obwódka? hm
No właśnie dylemat ...
spróbuję plamami i obwódka z carexem przymierzę sie .
A myślisz, że można dać jeszcze by jeżówkę z tyłu, potrzebuję kwiatka jednak, bo ja chyba jednak kfiatkowa jestem
Niezły pomysł. Między miskantami jeżówki - ale tylko 1 odmiana, wszystkie takie same - ale wtedy żurawki też tylko 1 odmiana -wszędzie między buksikami i ten carex z przodu - i to już byłoby max jak na ilość odmian na tym kawałku