Witaj Gosiu. Widzę, że u ciebie projektowanie i prace idę pełną parą.
Przyszłam obejrzeć Graziellę. Wiem, że te dwie trawy w donicach to one, a te na zdjęciu to co to za miscanty- też Grazielle?
Kasiu
To zwykła leśna sosna formowana od momentu posadzenia, uszczykuję jej wiosną świeczki. Ze wszystkimi sosnami tak postępuję. Na tej fotce za ławeczką pomiędzy ML a Limką widać inną sosnę przeze mnie formowaną. Kiedyś zrobię zdjęcia pozostałym.
Te wysokie kwitnące to róża, na tej fotce już nie jest taka imponująca, część kwiatów już przekwitła, część złamała pod ciężarem w czasie deeszczu. Piękne absamitne kwiaty w kolorze bordowym o silnym zapachu, niestety nie znam jej imienia.
Podświetlony, nocny ogród bardzo ciężko ładnie lub chociaż zadowalająco sfotografować, dlatego z obiecanych nocnych zdjęć wstwiam tylko trzy, które jako tako wyglądają. i będę się szkolić na przyszłość
Anula bedę czekać
Mój ogród a właściwie cała działka ma 20ar . TAk masz rację ciężko się w nim nudzić zwłasza jak idę w nim popracować
Chciałbys zobaczyć jak wygląda z góry cała działka - ze mną jak z dzieckiem mówisz - masz. Co prawda wykroiłam nie swoje bo ciężko byłoby mi przedstwić inaczej - działka to dwa trapezy - przesunięte względem siebie. Zdjęcia zrobione z samolotu z dwóch stron z tyłu i od frontu
Jeżeli chodzi o jodłę to będę dalej walczyć w poniedziałek powinien przyjść następny preparat Confidor i będę podlewać.
Dziękuję za wszystkie miłe słowa
Pozdrawiam serdecznie