Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy ".img"

Kwiatowy ogródek Monteverde 23:12, 18 lip 2014

Do góry
Zakwitła dalia Lambada, bidulka została przez dzikie koty pozbawiona 5 łodyżek, przycięłam ją i odbiła ale jest słabiutka, no ale kwiatek jest

Nelly Moser drugie kwitnienie

kolejne lilie rozkwitają

agapant Wołga
W cieniu - zacieniona 23:11, 18 lip 2014

Do góry
bogumila_bienko napisał(a)
...robi się liliowo...

Świetne jest to zdjęcie. Ta lilia ma takie fajne przewieszone kielichy. Bardzo mi się podoba. I jeszcze owad usiadł odpocząć.
Ogrodowe radości i rozterki - ogród Agani 23:10, 18 lip 2014

Do góry
Agato zwiedziłam zaledwie kawałeczek twojego cudownego ogrodu, ale już jestem nim oczarowana. Wspaniała, dojrzała roślinność, super kompozycje. Mogłabyś mi powiedzieć co to za żółty jałowiec?

Idę zwiedzać dalej....
Rajski ogród Ani 2... niekończące się marzenie... 23:10, 18 lip 2014

Do góry
an_tre napisał(a)

Co to toto jest?????Liliowce masz śliczne . Pozdrawiam.
Ogród hortensjowo brzoskwiniowy 23:06, 18 lip 2014

Do góry
Alisonek napisał(a)

jeden miś to za mało, zobacz jakie one są piękne matko chrzestna
i skąd bierzesz jeżówki, u nas ich nie m

Byłam u Ciebie i widziałam.

Ja potrzebuje go w jedno miejsce i tam będzie tylko on jeden - taki plan.

W Przytoku maja jeżówki- choć dużego wyboru nie było, ale w sierpniu maja mieć dostawę i zamówiłam sobie "hot Papaya" - jest obłędna.
Ogród marzeń ... cegła ... róża ... lawenda i mila do tego co mam w głowie ... 23:04, 18 lip 2014

Do góry
szpaler z jeżówek też wyszedł jak wyjść miał ... jestem zadowolona i będę klonować zjawisko w innych mikrokawałkach areału ...

a Kila wszystkiego pilnuje
Ogrodnik Mimo Woli cd 23:01, 18 lip 2014

Do góry
malgorzata_szewczyk napisał(a)
Jestem na zawołanie i zalecam okład zimny na gorącą głowę Młodziana bo upał z całą pewnością mu zaszkodził. Sebek toż ja przeżyć nie mogę żem Cię w realu nie spotkała a tu takie głupoty piszesz.

Gosia, nie tylko okład zimy, ale 100 zastrzyków na gołą pupę

Luciferek... dla Ciebie..

I jeżóweczki.. i idę spać, bo rano pobudka.. a tego zawsze nie lubię.

I Hot papaya

Ogrodnik Mimo Woli cd 22:58, 18 lip 2014

Do góry
malgorzata_szewczyk napisał(a)
Ludzie pewno się moczą gdzieś bo nikt pomocy medycznej nie chce i nudzę się jak mops.Buziaczki.

Kurde.... co to jest nuda????

Lilie kończą też.. ale ten zapach.... szczególnie wieczorem...

Kwiatowy ogródek Monteverde 22:56, 18 lip 2014

Do góry
Prawie do 22.00 pryskałam Score na plamistość róże, musiałam poczekać żeby żadne owady nie latałyu mnie deszczu nie ma w dzień był upał wyszłam do ogrodu po zrobieniu dżemów z wiśni, kupiłam dzisiaj 3 kg i trochę zrobiłamtak po 18.00
Ogrodnik Mimo Woli cd 22:55, 18 lip 2014

Do góry
Konstancja30 napisał(a)
Anuś sorki, że u Ciebie ale tak zaprezentowałaś pelaśki Agatki, że korci mnie by ogłosić Agatkę niekwestionowaną królowa pelasiek ... są bossskie i na kloniki się niniejszym zapisuję

Agata królowa pelaśkowa jest.. i nie dam zabrać jej tego miana...
Jak robiłam szczepki to Mama sie pytała . czy aby na pewno to coś z tego będzie???
Skoda, że skrzynek nie sfociłam...... dzieci Matki Pelaśki rosną jak na drożdżach....
Aleja KOnstancji wzbudza u każdego zachwyt.. szkoda, że teraz nie fotogeniczna.. ale w realu boska jes .. i daje tyle cienia
A foto czegos innego...

Ogród marzeń ... cegła ... róża ... lawenda i mila do tego co mam w głowie ... 22:54, 18 lip 2014

Do góry
Konstancja30 napisał(a)

dzioby płyną sobie i zachwycają tak mnie jak i przechodzących ulicą ...

Potwierdzam widziałam dziś na własne oczy Boskie są znowu ochy i achy no nie można inaczej patrząc na te zdjęcia
Mała Eleczka 22:53, 18 lip 2014

Do góry
bleebla napisał(a)
taki kwadrat wymodziłam

Oddaje głos na ten projekt pozdr
Ogrodnik Mimo Woli cd 22:51, 18 lip 2014

Do góry
Sebek napisał(a)

Mnie i tak tu było za dużo... Ale czasu nie cofnę... Po za tym kiedyś przeczytałem, że nawet jak spędzisz czas na głupich rzeczach, ale wtedy dawały Ci one szczęście - to nie jest to czas zmarnowany Jakoś muszę się przed samym sobą usprawiedliwić

Co ty pleciesz?????

Służba zdrowia Ci potrzebna... Ciocia Gosia na pomoc!!!!

Ty to postać Forum ... nieodłącznie sie kojarzysz.. stara gwardia...

Głupie rzeczy dające szczęście to czas nie zmarnowany... dobre ... biorę jak swoje

Liliowce kończą... ale za to jak było pięknie

I warto je mieć.. nawet dla tej chwili

Ogrodnik Mimo Woli cd 22:48, 18 lip 2014

Do góry
Urszulla napisał(a)
Jeśli na tym wątku powstała tablica ogłoszeń, więc zgłaszam swoją nieobecność od poniedziałku przez 2 tyg. W przeciwieństwie do niektórych urlop spędzam w odłączeniu od sieci, w ramach chwilowej walki z uzależnieniemha,ha

No to jeden wątek sie zatrzyma To ten pozytyw w negatywie
Pozrów Łukasza od Ciotki Anki
I zawsze zapraszam... z pelaśka od Agaty... piękna jest Przezimowała i pokazuje co potrafi a dzieciów z niej zrobiłam na kilka skrzynek.. dobra matka to podstawa

A to inne pelaśki od Agaty
Moje spełnione marzenie Małgocha 1960 22:48, 18 lip 2014

Do góry
Ogród hortensjowo brzoskwiniowy 22:47, 18 lip 2014

Do góry
Kasik napisał(a)
I moje dzisiejsze zakupy- zdjecia jutro. :

jeżówka honeydew
Jeżówka 'Southern Belle'
2 hortensje great star - cudne
1 hortensja 'Polar Bear'

Sadzenie - zaplanowane

jeden miś to za mało, zobacz jakie one są piękne matko chrzestna
i skąd bierzesz jeżówki, u nas ich nie m

Kwiatowy ogródek Monteverde 22:46, 18 lip 2014

Do góry
Bogdzia napisał(a)

śliczny mam nadzieje ze zakwitnie w tym roku.

No nie wiem Bogdziu, listki ma ale pączków nie widzę, wszakże jeszcze do końca sierpnia trochę czasu to może zakwitnie
Ogród marzeń ... cegła ... róża ... lawenda i mila do tego co mam w głowie ... 22:46, 18 lip 2014

Do góry
szpaler z tojeści orszelinowatej miał być akcentem pod wejściowym tarasikiem ... i jest ! ... "orszelinka" wybujała w formie bardzo ułożonej i jest tak jak być miało ... czuprynki płyną a ich biel odbija się od tła ... zwłaszcza popołudniem i o zmierzchu ...

dzioby płyną sobie i zachwycają tak mnie jak i przechodzących ulicą ... tu dzioby z okna kuchennego w deszczu ...

Ogrodnik Mimo Woli cd 22:44, 18 lip 2014

Do góry
Marzena2007 napisał(a)
Doczytałam... Anek odpoczywać będziemy zimą na forum. Teraz niech się tempo kręci a skoro waga minimum to i są pozytywy

Szukam pozytywów w negatywach..
Poczochraniec kupiony jako byle co.... już zaczyna wyglądać.... cisik jak sie patrzy.. jeszcze rok .. i pokaże co potrafi

I do całokształtu... jest kawałek cisa , był tylko zabiedzony...
Kwiatowy ogródek Monteverde 22:43, 18 lip 2014

Do góry
kachat napisał(a)

Bardzo dziękuję Aniu za odpowiedź! Właśnie bodziszek czerwony był moim numerem jeden, ale wyczytałam, że po paru latach brzydko drewnieje A jak jest u ciebie..?

U mnie jeszcze nie zdążył zdrewnieć, choćby ze względu na przeprowadzkę i nie myślę, żeby te niskie odmiany drewniały
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies