Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Spotkania » Jesienne spotkanie Ogrodowiska w Wojsławicach 28.09.2014(niedziela)

Jesienne spotkanie Ogrodowiska w Wojsławicach 28.09.2014(niedziela)

popcorn 08:21, 29 wrz 2014

Super spotkanie! Pozdrawiam Was wszystkich serdecznie! Za rok nie przepuszczę takiej okazji
Buziaki!!!
Bogdzia 08:29, 29 wrz 2014

Dzięki wszystkim za wspaniałe relacje. Wolałabym tam byc ale jak się nie udało to relacje na wagę złota. Zdjęcie ,,wszystko za złotówkę " -fantastyczne. A Madżenka na jakimś juz wnusię sobie przygadała???Wielkie dzięki , fajnie chociaż pooglądac.
Madziarzeszow 08:35, 29 wrz 2014

Zachwytu mojego nie będzie końca nad tym co zobaczyłam w Wojsławicach
"Coś pięknego " , widoki obłędne , rośliny różnorodne , a ludzie to już sami wiecie niesamowici
Bardzo dziękuję Wszystkim za świetne przyjęcie , a Ani za cudowny dzień i możliwość zobaczenia tych obłędnych widoków oraz spotkania obłędnie sympatycznych ludzi .
Gardenarium 08:40, 29 wrz 2014

Raduję się z powodu udanego spotkania - zdjęcie tego spotkania wg mnie Sebek - jeżówki i seslerie Mniam.

Instagram Ogrodowiska
Madziarzeszow 08:44, 29 wrz 2014

gierczusia 08:54, 29 wrz 2014

Dzięki za super zdjęcia ... Nawet siedząc przy kompie można poczuć tą niasamowitą atmosferę
Gabisia 09:02, 29 wrz 2014

Sebek napisał(a)

Patrzcie - przecena! Wszystko po złotówce!

Hihihihi
Sebku, ale fajny komentarz i zdjęcie

Ja też bardzo dziękuję za spotkanie, rozmowy i pogodny, cudny dzień.
I za wszystkie zdjęcia wgrywane po nocy
zbigniew_gazda 09:33, 29 wrz 2014

Dzięki Wam za wszystkie relacje. Są super a fota powyżej z komentarzem to jest to!
Szczególnie podziwiam grupę rzeszowską że tak daleko jechała aby się spotkać. Mamy coraz lepsze drogi i nam również z tego zakątka pozwalają się wyrwać na szersze wody. Pozdrowienia dla wszystkich uczestników spotkania.
Mala_Mi 09:49, 29 wrz 2014

Muszę zacząć posta od zrobienia łubu dubu.... ale niech nam żyje Szefowa naszego Klubu... gdyby nie forum nie byłoby tam nas.... zielonozakręconych.. nawet więcej niż zakręconych. No cóż normalni inaczej.....
Podziękowanie Madżen, za pomysł zorganizowania spotkania w Wojsławicach... bo nie dość że fajne spotkanie, możliwość poznania kolejnych forumek...to nie pojechałabym tak daleko.. postanowienie mam... do Wojsławic pojadę jeszcze na pewno... najlepiej jak kwitną liliowce
Dziękuję moim towarzyszkom podróży. Moje towarzyszki to sprawdzona ekipa... nawet na koniec świata.. 6 godzin w jedna stronę to za krótko.... dawno tyle się nie uśmiałam co jadąc autem... i nie ma co się dziwić, że drogę na autostradę zgubiłam..... i ten serwis bufetowy w aucie.... jedyny wyszynk w arboretum może się uczyć od nas jak zapewnić organizację i menu... Jedyny kiepski punkt programu to jedna knajpka w której był kompletny brak organizacji... jadąc tam trzeba się nastawić na swoje napoje i wyżywienie, straciłyśmy godzinę stojąc raz w jednej kolejce raz w drugiej, gdzie nas przepędzano by po ponad godzinie powiedzieć, że kawa się skończyła. Lepiej było tę godzinę spędzić na zwiedzaniu.. to była porażka. Na szczęście jedyna ... a na stacji benzynowej kawa była o niebo lepsza i bez problemu.
Jak zwykle było za krótko....
Z 3/4 nie zamieniłam słowa..
3/4 arboretum nie zobaczyłam...
Nawet na grupowe foto nie zdążyłam się załapać..
Ale tak to jest...

Miałam nic nie kupować.. ale wyszło jak zwykle...
Dzięki Mariuszowi i Krzyśkowi kupiłam brakujące wernonie..dziękuję Panowie za włożony trud by mi je zciągnąc od Szmitów do Wojsławic.
Towar Finki i Tomka kusił, kusił... i skusił... nie tylko u mnie. To tak na pocieszenie.
I długo by pisać... ale kto to czyta?? Lecę tych kilka obrazków co udało się w miedzy czasie strzelić.. bo tu też nie było czasu. Ja mam mało fotek..buuuu

Mala_Mi 09:54, 29 wrz 2014

Foto dedykuję dla Bogdzi co miała być, a nie mogła

Bożenka.. musimy się umówić jak kwitną liliowce.. to warto zobaczyć w realu.. oj warto.... rodony takie jak twoje też tam są.. ale na ten pokaz wole jechać do Ciebie.. jak już mam wybierać..

Sporo osób było zawiedzionych, że Cie nie było... i Justynka która jak mnie zobaczyła to krzyczała a gdzie Bogdzia?? Jak widać jestem te utożsamiana z grupą łódzką.. co mi bardzo schlebia