Łukaszu przepraszam Cię bardzo,że zawracam głowę ale szybciutko chciałąm zapytać czy coś dolega mojej żurawce bo najwyraźniej coś ją boli bo jest jakaś taka zdechnięta możesz looknąć i coś mi podpowiedzieć???
Może ktoś wie od jakiej roślinki to liście, bo mi się wysiały, czy to jakieś goździki?
No i moja róża Pilgrim faktycznie nią nie jest ale jest na pewno austinką, Pan uznał reklamację i przeprosił w najbliższych dniach sprawę naprawi tylko jakąjest różą? może komuś coś wpadnie do głowy, kilka jej fotek z lipca i dzisiejsze zdjęcie
Dzis nadgoniłam robobote w ogrodzie - 3 tyg przerwy - wow normalnie rekord w tym roku!
A w ruch poszedł szpadelek i kanciki, przesadziłam ostatnie krzewy i byliny które juz miały za ciasno, właściwie mozna powiedzieć że prawie skończyłam. Zrobiłam też ostatnia listę zakupów i... nic tyolko się byczec na leżaku i podziwiać
Młoda jest kapitalna do fotek, normalnie laleczka
Do szkoły juz wszystko przygotowane, idę na rozpoczęcie z Małą bo to jej pierwszy raz w dodatku jako sześciolatek... Dziś była praca że hej! 3 tygodnie nie robiłam więc trzeba było troche nadgonić.
A wawrzynek w tym roku zgłupał normalnie - to fota z kwietnia (ten w środku)