Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "img"

Jak zamienić glinę w wymarzony skrawek Ziemi. 15:57, 28 lip 2014

Do góry
Danutka napisał(a)
Piękny kwiat ma pasiflora Melduję że mój tytoń podrósł jak zrobię fotki to podeślę Ci Mam nadzieję że będzie równie piękny jak Twój U mnie ostróżki jednoroczne też zaczęły szaleć kolorem Zdjęcie robione w deszczu widać jak było mokro Cud że roślinki to znoszą

A łowy hmm.. no kupiłam kolejną trawkę
Poza tym mają jeżówki po 4 zeta przecenione ładne duże kwitnące i werbenę patagońską w tej samej cenie co poprzednio ale już nie skusiłam się Czekam jak moja nasionka wysypie W ogóle mają kilka trawek nowych ale nic dla mnie tzn. wiesz fajne są ale nie te których szukam( w Kostomłotach ). W Obi też fajne trawki kupiłam niebieskiego carex ale co dalej zabij nie wiem I carex everest a co Jednak te kilku dniowe opady zalały moje rośliny i nie wiem Twoja perowska też tak ma jak moja końcówki jej opadły
Nic mam nadzieję że podniesie się
Ach zapomniałabym Aga dasz namiar do tej kobietki od lampionów ?( tych które masz w salonie)
Pamiętam jak mówiłaś o lewkoniach też myślałam że będą kwitły ładnie i długo a to porażka jakaś normalnie

Faktycznie stoi ta woda u Ciebie .
Mam nadzieję że roślinki nie ucierpiały......

Ja na razie zakupy zostawiam na za jakiś czas a biorę się za odchwaszczanie.....2 tygodnie nic nie robiłam i niestety widac zaległości

Passiflora cudny kwiat
Byłam w sobotę w Krakowie w tikeju i ikei i przywlokłam trochę przydasi na taras min obeliski na passiflorę
Wszędzie pięknie, ale u siebie najlepiej 15:48, 28 lip 2014

Do góry
z pojeminkiem na trawniku na piwko dla slimaków- niech piją chłopaki

i warzywnik - jakieś kolory dziwne
Ogród cioci czyli ciociogród :) 15:48, 28 lip 2014

Do góry
Zrobiło się ciemno jak wieczorem , wali piorunami a ulewa taka że kancikami i chodniczkami woda płynie.

Wszędzie pięknie, ale u siebie najlepiej 15:44, 28 lip 2014

Do góry
jeszcze coś mam- jeżówy ulubione . Moge powiedzieć że chyba wygralismy ze slimakami, nie zeżarły ich całkiem. Młode to jeszcze, ale będzie ładnie

i warzywnik:

U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 15:42, 28 lip 2014

Do góry
Gardener27 napisał(a)

Rabata bylinowa robi wrażenie Bardzo dobry miks kolorystyczny Jak tak przeglądam sobie Twoje poczynania ogrodowe przed i obecnie to muszę przyznać że mnóstwo pracy włożyłeś ale było warto !

Znasz może nazwę tych kosmosów ? bo jeszcze takich nie spotkałem a nie tylko Annie się podobają

Niechcianych gości współczuję Ja odpukać nie mam ich u siebie ale pewnie do czasu Ze szkółki nie tylko piękne rośliny się przywozi

Pozdrawiam i życzę miłego dnia

Niestety nie znam odmiany, jedynie pamiętam, że były kupowane w Praktikerze, a producentem był prawdopodobnie Kiepenkerl.
Wszędzie pięknie, ale u siebie najlepiej 15:36, 28 lip 2014

Do góry
ok.
Obiecałam foty futrzaste:

I co dalej w moim ogrodzie ? 15:20, 28 lip 2014

Do góry
Chopiny z lawendą w obwódce bukszpanowej

Moja działka. 15:15, 28 lip 2014

Do góry
Diatura ma pierwsze kwiaty

I co dalej w moim ogrodzie ? 15:15, 28 lip 2014

Do góry
I zagościła u nas nowa rodzinka (przed wejściem do domu- na krokwi pod dachem )

Ogródek z widokiem na stodołę, stajnię, wiatę z maszynami i....wychodek 15:14, 28 lip 2014

Do góry
lilie pomieszały się z hortensją

Ogródek Ewy 15:13, 28 lip 2014

Do góry
Nallar napisał(a)
Jeden z moich wiciokrzewów. Rośnie jak oszalały i pięknie pachnie.

Witaj Ewo
Przejrzałam wątek i powiem, ze zmiany są kolosalne jest super
Dziękuję za motywację
Powiedz proszę jak nazywa się ten wiciokrzew na zdjęciu, bo chciałabym u siebie i zastanawiam się poważnie, który wybrać, a Twój jest piękny
Dwa ogrody 15:12, 28 lip 2014

Do góry
paniprzyroda napisał(a)

Vivo, jesteś bardzo miła bujność moich rabat to pikuś przy Twoich, niemniej dziękuję. Twoje hortensje zakwitną zgodnie z terminem, nie spieszą się
I odpowiedź jednocześnie dla Karoli Hortensje nie zakwitają wszystkimi pąkami jednocześnie, szczególnie limki. Część kwiatostanów w ubiegłym roku już zbrązowiała, a następne były w pełni rozkwitu, niektóre dopiero zaczynały. Może to jest właściwość młodych krzewów.
Wczoraj sadziłam bo już się ukorzeniły i krzywiły, wyglądając do światła

wow, też ci nieźle idzie ja swoje na jesień w docelowe miejsce sadzę, na razie nie ruszam
Mały ogród Julki 15:10, 28 lip 2014

Do góry
i mamy nową rodzinkę

Mały ogród Julki 15:08, 28 lip 2014

Do góry
Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II 15:06, 28 lip 2014

Do góry
Iwonko....pozdrawiam

Mirka.....siej już teraz
taka wielka Vanilka mi z patyka urosła, chyba nawet zakwitnie
a tu patyki koło rh, wszystkie kwitną...nowe nabytki też

Robert....widziałam

Mariola, bardzo dziękuję

Dudusiowy ogród kiedyś tu wyrośnie... 15:05, 28 lip 2014

Do góry
jakie paliki?! dopiero je zauważyłam jak dwa razy przeczytałam i zaczełam szukać
kwiaty są cudne! jeszcze fotki poproszę

tabliczkaznapisem_ucze_sie napisał(a)
Ryska, specjalnie dla Ciebie moje w końcu podwiazane pięknoty...

Paliki nie sa zbyt wyjsciowe, wiem, ale jak to mówią "lepszy rydz niz nic"
Zakochana w ogrodach 15:04, 28 lip 2014

Do góry
iwonaal napisał(a)
Asiu nie wiem co jest w nóżkach samotnego pana szmaragda.
Zrobiłam wizualizację. Nie ma w programie żurawek, wstawiłam trawki. Mi się podoba, może trochę więcej bylin, jak mówi Przemek. Cały rok nie jest pusto, z wyjątkiem katalpy. Myślałam jeszcze o tulipanach, co sądzisz? Super, dziękuję Asiu, baaardzoooo.

IWONKA, W NOGACH DAŁAM ŻURAWKI - NAZWY NIE NAPISZĘ ALE DLA KONTRASTU O ŻÓŁTYCH LIŚCIACH
A CEBULOWE JAK NAJBARDZIEJ
Ogródek z widokiem na stodołę, stajnię, wiatę z maszynami i....wychodek 14:59, 28 lip 2014

Do góry
jeżowki -niezawodnie długo kwitną

lilie

Kolorowy ogród do kapitalnego remontu 14:58, 28 lip 2014
Do góry
Gocha napisał(a)

Witaj Gosiu
Ślicznie u Ciebie,masz bardzo kolorowy ogród.Na pewno przyciąga dużo pszczółek,trzmieli,motyli.Bardzo mi się podoba.
Widzę,że założyłaś nowy trawnik.A jak z psami? My tez przymierzaliśmy się do likwidacji starego ale mamy Sunię,która jest panią całego ogródka Nie mam sumienia jej karcić a na naukę już za późno..

Pozdrawiam i miłego dnia
Róże Davida Austina 14:57, 28 lip 2014

Do góry
moje tegoroczne, zachwycają kwitnieniem juz po 2 miesiącach od wsadzenia
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies