Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kosolkowa Pasja

Kosolkowa Pasja

asiach 21:20, 26 sie 2014

kosolka napisał(a)
Dziękuję, myślę że jednak w końcu sobie poradzę.

Trzymam kciuki i w razie czego gdy tylko będę w stanie pomóc - pomogę. Jeżeli tylko będę w stanie.
Na pewno nie mam takiego doświadczenia w tworzeniu ogrodów jak Waldek ale sama coś tam stworzyłam i jest mi z tym dobrze
Teraz przepraszam za określenie
To tak jakby stać i patrzeć na osobę tonącą i jej nie pomóc i zastanawiać się utonie czy nie i najlepiej jeszcze obstawić u bukmachera - może jeszcze zarobimy na tym - masakara .

Olu sory za ten przykąłd nie bierz do siebie bo ty ani nie toniesz ani nie utoniesz - wiesz co chcesz i sobie świetnie radzisz.
kosolka 23:30, 26 sie 2014

Asiu, napisałam do Ciebie.

Dobrej nocy wszystkim!

kitek81 23:35, 26 sie 2014

Olu, ale Ty pędzisz z tym ogrodem! podziwiam i pozytywnie zazdraszczam zdolna bestyjka z Ciebie
Zuzula 08:02, 27 sie 2014

Dzień dobry!

Jak tam wczorajsze prace?
U mnei lało cale popołudnie, więc było kocykowo.

Róże cudne.
kosolka 08:10, 27 sie 2014

A prace były, były.. Pogoda wczoraj wyjątkowo piękna, dziś tez sie tak zapowiada Cieplutko i bez wiatru!! W koncu! Rabata częsciowo zrobiona. Dziś mamy nadzieje kończyć Muszę dokupić trzy iglaki.
Miłego dnia!
asiach 09:15, 27 sie 2014

kosolka napisał(a)
Asiu, napisałam do Ciebie.

Dobrej nocy wszystkim!

Dzień dobry!
widziałam, czytałam, może nie potrzebnie pisałam .... ach ale już napisałam ... czasami trzeba poddać się - odpuścić
Miłego dnia
Krakus 09:50, 28 sie 2014

kosolka napisał(a)
Klon palmowy

Klon Ginnera

Magnolia

2 tygodnie mnie nie było a tu takie zmiany pędzisz pędzisz pewnie już odpowiedź dostałąs ale klon Ginnera najlepej chyba pasuje...Magnolię to od razu bym skreśli bo kwitnie w podobnym czasie jak RH i by się urok ich rozpraszał idę czytac serial dalej...
kosolka 09:59, 28 sie 2014

Krakus napisał(a)

2 tygodnie mnie nie było a tu takie zmiany pędzisz pędzisz pewnie już odpowiedź dostałąs ale klon Ginnera najlepej chyba pasuje...Magnolię to od razu bym skreśli bo kwitnie w podobnym czasie jak RH i by się urok ich rozpraszał idę czytac serial dalej...

Klon już stoi i czeka na wkopanie Miło ze zajrzałes po długim czasie
Krakus 10:48, 28 sie 2014

kosolka napisał(a)

W ogóle, to mam juz plan taki dłuższoterminowy (wiem, wiem, nie ma takiego słowa, ale nie moge napisac - długoterminowy, bo to nie to samo ) na tę rabatę. Będzie tak, że to własnie klon stanie się jej punktem centralnym i planuję dodanie do niej czegoś, co powiąże ją tematycznei z reszta ogrodu. Ale po kolei. No i zobaczymy jak i czy mi to wyjdzie.
Szybko działam...? no bo na projekt czekałam, to po co czekac dalej?
U mnie tradycyjnie nie pada ale tez w końcu jest dosyć ciepło, nie ma tego wstrętnego wiatru i nie moge sie doczekac kiedy będe w domu! Muszę zgarnąc M. i do roboty!!

no widziałem już klonika pozazrościć..chyba wrzuce u siebie jako solitera w jednym miejscu gdzie nie wiem co wsadzić...miała być magnolia ale teraz to już mam zagwozdkę

zazdroszczę ładnej pogody bo u nas to od miesiąca leje z przerwami...dopiero dziś słonko wyszło a trzeba w robocie siedziec ;/

Pozdrawiam i czekam na dalesze realizacje...kibicuje po cichutku ale od czasu do czasu coś pewnie się wtrące
kosolka 11:16, 28 sie 2014

Wrzucam jeszcze raz obrazek i proszę, podpowiedzcie! Tu po lewej przy kolonie wrzuciłam thuje aurescens. W pierwszym moim planie był tam świerk biały conica, Ale mimo prób, przymiarek,oglądania go w necie i na żywo- za nic mi tam nie pasuje. Jakieś inne propozycje oprócz aurescens?