czasami mam wrażenie że wiosnę trzeba mieć w seercu by ją poczuć nawet jak jeszcze jej nie widać Rok tem już krokusy u mnie kwitły, na razie jest końcówka śniegu.
są różne szkoły, jedni wkładają w wode, inni bezpośrednio w ziemie. Ja wkładałam bezpośrednio do gruntu, trzeba pamiętać by było wilgotnie. Wychodzę z założenia, że patyki nic nie kosztują więc trzeba próbować
Ana jak deszcz pada to jest nadzieja ze roztopi. Ja dzis byłam w Łodzi i trochę mżyło , ucieszyłam sie że deszcz zrosi liscie rh i roztopi snieg ale u mnie nie padało i ziemia zamarznięta, muszę jeszcze poczekac.
U mnie co rok chrabąszcze sa podgryzaja rośliny i potem jeszcze larwy kilka lat w ziemi siedzą ale koło lasu trudno z nimi walczyc , na szczęscie tylko raz trawnik był do wyrzucenia , teraz jak rośliny większe to sobie jakoś radza z tą paskudna plagą.
stwierdzam, że wiosna idzie w lidlowej ofercie są już narzędzia ogrodnicze wiosna idzie w tej chwili u mnie +5 choć pochmurnie wow... wiosna idzie cieszę się
Witaj Marto Widzę kolejna desperatka. Naprawdę podziwiam wszystkich którzy porywają się na czytanie tych wszystkich stron...
Kopij do woli Vanilki to piękne hortensje o każdej porze roku!
Sylwia ale wymłodniałaś, zima Ci służy
hortki dostają hortkowe jedzenie, niestety nie w pojedynczej dawce, ale jak często nie jestem wstanie powiedzieć, bo to na zasadzie trzeba nawieść