Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II

Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II

Rench 13:44, 19 lut 2015

Wow i jest nareszcie nasza Irenka z nowym avatarkiem
Piękny storczyk Pozdrawiam
ana_art 13:45, 19 lut 2015

Luki napisał(a)
Moje żurawki też kiepsko wyglądają w tym roku, ale czasami tak bywa i nie wiem od czego to zależy. Czasem po zimie są bardzo ładne, czasem całe sflaczałe
Czytałem, że ktoś już ścinał zdrewniałe pędy żurawek i skończyło się z sukcesem, ale ja sam próbowałem tylko na żuraweczkach o długich płożących pędach. Obciąłem na krótko i ładnie odrosły.
moje zawsze po zimi esą bylejakie i nie jest to sprawa opuchlakowa, nie wiem dlaczego tak jest, teraz też marnie wyglądają takie ochlapnięte
Mirka 13:49, 19 lut 2015

Już można ciąć ok.Co to za nowy różany sposób
Agania 14:06, 19 lut 2015

Fajnie masz z tym murem, ziemia cieplejsza i od razu rośliny pączkują, przyleciałam za twoim słońcem i wiosną, bo u nas zimno i mrozik
Bogdzia 19:13, 19 lut 2015

-4 we Wrocławiu? To zimno . Ja myslałam że przynajmniej+8 macie.Avatarek świetny. Pozdrówka.
Milka 19:18, 19 lut 2015

Borbetka napisał(a)
Irenko, ile kulek masz? Matko! Więcej niż ja .

Tyle samo wywalilam, ale tych pstrych, pochorowały się na total,
Milka 19:32, 19 lut 2015

Ewaoo4.....Ewciu, dzis sie nacieszyłam, było cieplutko, grabienie bylo przyjemnością

Beti13...fajnie, ze wpadlas, masz juz watek?, bo w podpisie nie widac, a z rewizytami potem ganiam pozdrawiam

Kitek....Kasiu dzieki obejrzalam Anabelki i Gret Star, tez w pakach

Marzenko...dzis grabilam, nawet ziemia juz ciepla, ciut sponiewierałam się; )

Madziarzeszow...melduje, ze wiosna jest, teraz ciut deszczu trzeba i słonca i migiem wszedzie ruszy, pozdrawiam

bdn....Danusiu mnie też, troche w koło przeswietlilam i mam jeszcze tam 6 sztuk do wywalenia, tych variegata, kiepskie są i raczej 9dradzam, pozdrawiam

iwonaal....u mnie sciete, jeszcze zostały mi rozplenice Litlle Bunny, ale te później i mam nowe trawki, sadzone jesienia, te tez na razie nie tnę. Werbena bedzie, napisz adres na pw, grabiac liczylam sadzonki; )

Łukasz....czyli i u was, mam w 3 miejscach idealne, a wydawalo się, ze powinny byc najgorsze, bo najtrudniejsze warunki..hym...chyba jednak trzeba je odmladzac, zobacze, co z nimi dalek bedzie, to cuachne Herkules
Milka 19:34, 19 lut 2015

iwka napisał(a)
Dziękuję Irenko. Pozdrawiam cieplutko i życzę miłego czasu w ogrodzie.

Wzajemnie tylko jakos w
marcu, aby ladnie z korzeniami wyciagnac
Gardenarium 19:34, 19 lut 2015

Ty grabisz a u mnie wieża I zimnoooo.

Instagram Ogrodowiska
Milka 19:37, 19 lut 2015

Wieloszka napisał(a)
Irenko, po obejrzeniu zdjęć wiosny w Twoim ogrodzie utwierdzam się w przekonaniu, że mieszkam na jakimś biegunie wrocławskiego zimna U mnie horti nawet pączków nie mają! Ale dobra ziemia + zacisze od wiatru, za murem sprawia, że u Ciebie szybciej widać wiosnę

No cos ty, powinnas miec wiosennie, bo połozenie twojego ogrodu, jak w dolinie wszystko u ciebie rosnie, niebawem drzewa pieknie ochronia i szybciej bedzie ogrod do zycia się budzic u mnie chroni mur, drzewa i moje i budynki wkoło, dzis sie napracowałam naprawde wiosennie, odzyłampozdrawiam Agnieszko