Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "lojalna_"

Lawendowy zawrót głowy 21:49, 10 paź 2016

Do góry
iwka napisał(a)
gdzie ja bym sobie mogła takiego platana posadzić? a ....

Hahah nastepna ) szukaj szukaj az znajdziesz /)))))
Lawendowy zawrót głowy 21:48, 10 paź 2016

Do góry
Moniq napisał(a)

Dziewczynki ja miałam dzisiaj na chwilkę okno pogodowe bezwietrzne i bezdeszczowe , udało mi sie jedynie zagrabić liście.

I tak pracuś jestes .

Ja dzis wreszcie kupiłam dwie brakujące tuje . Troche sie za nimi najeździłam bo takie 2,30 trudno było kupic. I tak wróciłam do Zurka chciaz sie zarzekałam ze tam nie kupie z uwagi na cene. Jednak czego sie nie robi zeby zaskoczyć ten parawan intymności udało sie ))

Kupiłas choiny?
Lawendowy zawrót głowy 21:46, 10 paź 2016

Do góry
lojalna_ napisał(a)

Nie wiem o co chodziło Danusi byc moze o wielkosc korony ktora moze osiągnąć nawt 6 metrów i wtedy nalezy tukpjki odsunąć od platanów biorąc to pod uwage ) ja mam nieduża odlegosc dlatego ze moj zywopłot z tuj bedzie sie kończył pod korona platana. Nie moge go wyzej prowadzić bo mamy podwyższony teren i sąsiadowi nie chce muru tprobic /))) u mnie to chyba 1,5 metra )

Dzięki
Lawendowy zawrót głowy 21:46, 10 paź 2016

Do góry
anna_t napisał(a)
Jola powiedz, jak moje lawendy jeszcze kwitną to i tak powinnam je ściąć?

) jeszcze mozesz w domku sie nimi nacieszyc )).

Drugie ciecie lawendy sierpień ale pogoda jak widac tak nas zaskakuje kazdego roku rosliny inaczej na nia reagują )
Lawendowy zawrót głowy 21:42, 10 paź 2016

Do góry
Nett napisał(a)
Jola a jeszcze jedno pytanie- w jakiej odległości od tuj masz posadzone platany? Danusia pisała żeby je mocno odsunąć, bo pożrą tuje, ale nie wiem ile to jest mocno

Nie wiem o co chodziło Danusi byc moze o wielkosc korony ktora moze osiągnąć nawt 6 metrów i wtedy nalezy tukpjki odsunąć od platanów biorąc to pod uwage ) ja mam nieduża odlegosc dlatego ze moj zywopłot z tuj bedzie sie kończył pod korona platana. Nie moge go wyzej prowadzić bo mamy podwyższony teren i sąsiadowi nie chce muru tprobic /))) u mnie to chyba 1,5 metra )
Lawendowy zawrót głowy 21:26, 10 paź 2016

Do góry
lojalna_ napisał(a)
Net pogoda fatalna i zdjecia Komórki po dwa platany w odległościach na jednej focie 3,5 a na drugiej 2, 5

Świetnie to wygląda.
Lawendowy zawrót głowy 21:24, 10 paź 2016

Do góry
lojalna_ napisał(a)
Ewciu mam nadzieje ze jeszcze bedzie ) kurcze licze na to /)))))

Dziewczynki ja miałam dzisiaj na chwilkę okno pogodowe bezwietrzne i bezdeszczowe , udało mi sie jedynie zagrabić liście.
Ogród Nety- moje marzenie 21:06, 10 paź 2016

Do góry
lojalna_ napisał(a)
Ja poważnie mowie ....inspiruje się szukamy a potem zmieniamy zdanie i potem kupujemy i od tego momentu towarzyszy nam uczucie euforii ale i odpowiedzialności bo juz Twoja decyzja Twoje drzewa

Ale to poważnie zabrzmiało..
Ogród Nety- moje marzenie 21:03, 10 paź 2016

Do góry
Ja poważnie mowie ....inspiruje się szukamy a potem zmieniamy zdanie i potem kupujemy i od tego momentu towarzyszy nam uczucie euforii ale i odpowiedzialności bo juz Twoja decyzja Twoje drzewa
Ogród Nety- moje marzenie 20:58, 10 paź 2016

Do góry
lojalna_ napisał(a)
Najważniejsze że już wiesz sama czego chcesz )) się dzieje to lubimy najbardziej te akcje kupna nieźle haha. Spojrzałam na moje i faktycznie jak te głowy im się rozrastają to wydają się niższe

Piękne prosciutkie ))

He he, no z tym to przegięłaś Najważniejsze że już wiesz sama czego chcesz ))
Ogród Nety- moje marzenie 20:56, 10 paź 2016

Do góry
Najważniejsze że już wiesz sama czego chcesz )) się dzieje to lubimy najbardziej te akcje kupna nieźle haha. Spojrzałam na moje i faktycznie jak te głowy im się rozrastają to wydają się niższe

Piękne prosciutkie ))
Ogród Nety- moje marzenie 20:53, 10 paź 2016

Do góry
lojalna_ napisał(a)
Pięknoty zdobyłas śliczne )

Tobie od początku tam dwa drzewa były w glowie i przyklepane przez Danusie masz więc nie dziwota ze zaraz polecialas na zakupy ))

No rozgryzłaś mnie A trzeci z boku specjalnie dla Ciebie będzie buczek
A tak na serio, już się trochę do tych Nigr przekonałam, pokrój mają super, tylko ten ciemny kolor... ale że od pierwszego wejrzenia zakochałam się w inspirce od Toszki z dwoma ambrowcami to te kuliste faktycznie mi tam bardziej pasowały, a że ambrowce drogie straszliwie, więc padło na platany, które dzięki Tobie już ukochałam.

Ogród Nety- moje marzenie 20:47, 10 paź 2016

Do góry
Pięknoty zdobyłas śliczne )

Tobie od początku tam dwa drzewa były w glowie i przyklepane przez Danusie masz więc nie dziwota ze zaraz polecialas na zakupy ))
Ogród Marty 20:46, 10 paź 2016

Do góry
lojalna_ napisał(a)
Martus Twoj ogrod darze wielkim sentymentem ale to co po tych fotach czuje to wielki zachwyt rosliny kipią z rabat ......cudownie ))))) i takie roze jeszcze masz?

Ojej, niezmiernie mi miło Jolu, cieszę się bardzo, wiesz, że Twój ogród mnie zachwyca Pomponella jeszcze kwitnie, Leoś parę kwiatuchów też ma. Buziaki
Ogród Nety- moje marzenie 20:23, 10 paź 2016

Do góry
Hahaha dobre ))
Jak wysoko szczepione kupiłaś?
Lawendowy zawrót głowy 20:21, 10 paź 2016

Do góry
lojalna_ napisał(a)
Net pogoda fatalna i zdjecia Komórki po dwa platany w odległościach na jednej focie 3,5 a na drugiej 2, 5

Joluś dzięki. U mnie wyjdzie raczej tak jak u Ciebie na drugim zdjęciu, pewnie 2,5 metra, choć jeszcze dokładnie nie mierzyłam. No mi się u Ciebie z tymi dwoma podoba. Tak w sekrecie Ci powiem, że bardziej 2 platany niż 3 Nigry
A przy płocie to już coś innego wymyślę- chyba graby będą, ale to jeszcze do przemyślenia

Muszę teraz dobrze przemyślec co pod nie wsadzić. I nie ukrywam, ze liczę na Twoją pomoc
Ogród Nety- moje marzenie 19:52, 10 paź 2016

Do góry
lojalna_ napisał(a)
Jak zawsze Danusi propozycje piekne ale z dwoma platanami ........nie podoba mi sie to rozwiazanie .... Ale to tylko moje zdanie )))

O Matko, a ja właśnie przytargałam 2 platany.
Do raju daleko - u Ewy 18:19, 10 paź 2016

Do góry
Wiesz tam gdzie chodze to jest to miejsce takie zacienione inne liscie sa wielkie zdrowe i takie az błyszczące w intensywnej ciemnej zieleni )))
Do raju daleko - u Ewy 18:16, 10 paź 2016

Do góry
lojalna_ napisał(a)
Begonie rosną na drodze tam gdzie ja spaceruje z Fidem i pisałam ze cudne to są kwiatki a liście boskie ))

Szkoda, że nie mam fotki tego mojego dywanika kwiatowego. Jakoś wcześniej człowiek nie wpadł na taki pomysł, żeby focić roślinki
Lawendowy zawrót głowy 18:15, 10 paź 2016

Do góry
Asiu Anda to foty techniczne )) okropna jakosc a platany kofam dzieki w ich imieniu )))
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies