Ja dzis wreszcie kupiłam dwie brakujące tuje . Troche sie za nimi najeździłam bo takie 2,30 trudno było kupic. I tak wróciłam do Zurka chciaz sie zarzekałam ze tam nie kupie z uwagi na cene. Jednak czego sie nie robi zeby zaskoczyć ten parawan intymności udało sie ))
Nie wiem o co chodziło Danusi byc moze o wielkosc korony ktora moze osiągnąć nawt 6 metrów i wtedy nalezy tukpjki odsunąć od platanów biorąc to pod uwage ) ja mam nieduża odlegosc dlatego ze moj zywopłot z tuj bedzie sie kończył pod korona platana. Nie moge go wyzej prowadzić bo mamy podwyższony teren i sąsiadowi nie chce muru tprobic /))) u mnie to chyba 1,5 metra )
Ja poważnie mowie ....inspiruje się szukamy a potem zmieniamy zdanie i potem kupujemy i od tego momentu towarzyszy nam uczucie euforii ale i odpowiedzialności bo juz Twoja decyzja Twoje drzewa
Najważniejsze że już wiesz sama czego chcesz )) się dzieje to lubimy najbardziej te akcje kupna nieźle haha. Spojrzałam na moje i faktycznie jak te głowy im się rozrastają to wydają się niższe
No rozgryzłaś mnie A trzeci z boku specjalnie dla Ciebie będzie buczek
A tak na serio, już się trochę do tych Nigr przekonałam, pokrój mają super, tylko ten ciemny kolor... ale że od pierwszego wejrzenia zakochałam się w inspirce od Toszki z dwoma ambrowcami to te kuliste faktycznie mi tam bardziej pasowały, a że ambrowce drogie straszliwie, więc padło na platany, które dzięki Tobie już ukochałam.
Joluś dzięki. U mnie wyjdzie raczej tak jak u Ciebie na drugim zdjęciu, pewnie 2,5 metra, choć jeszcze dokładnie nie mierzyłam. No mi się u Ciebie z tymi dwoma podoba. Tak w sekrecie Ci powiem, że bardziej 2 platany niż 3 Nigry
A przy płocie to już coś innego wymyślę- chyba graby będą, ale to jeszcze do przemyślenia
Muszę teraz dobrze przemyślec co pod nie wsadzić. I nie ukrywam, ze liczę na Twoją pomoc