No rozgryzłaś mnie A trzeci z boku specjalnie dla Ciebie będzie buczek
A tak na serio, już się trochę do tych Nigr przekonałam, pokrój mają super, tylko ten ciemny kolor... ale że od pierwszego wejrzenia zakochałam się w inspirce od Toszki z dwoma ambrowcami to te kuliste faktycznie mi tam bardziej pasowały, a że ambrowce drogie straszliwie, więc padło na platany, które dzięki Tobie już ukochałam.
Najważniejsze że już wiesz sama czego chcesz )) się dzieje to lubimy najbardziej te akcje kupna nieźle haha. Spojrzałam na moje i faktycznie jak te głowy im się rozrastają to wydają się niższe
Ja poważnie mowie ....inspiruje się szukamy a potem zmieniamy zdanie i potem kupujemy i od tego momentu towarzyszy nam uczucie euforii ale i odpowiedzialności bo juz Twoja decyzja Twoje drzewa
Toszka potrzebuję Twojej rady. Chciałabym jutro poprzymierzać się z tymi platanami, ale zastanawiam się w jakiej odległości od tuj powinny być. Jak myślisz?
Ania to tylko kropla w morzu decyzji Już widzę, że od frontu potrzebuję drzew, bo te dwa platany takie samotne i wystające. Myślę co pod nie posadzić. Danusia napisała żeby hortensji w pasku nie sadzić tylko w nogi lub w łuk, ale dla mnie to abstrakcja.
Myślałam, że będzie już prościej, a niestety nie jest jeszcze.