Tak!! Wyrażam swą wdzięczność za polecenie piękny jest
I z jego powodu też nie mogę się doczekać widoku posadziłam go przy pergoli szamana, powstała właściwie ze względu na niego i pnącą różę
Małgorzato, urokliwe miejsce, jak tu miło i zielono.
U mnie też mnóstwo suchelców sterczących i leżących na rabatach, a na dodatek wszędzie
sterty gałęzi. Trudno, czekamy na lepszą pogodę.
Kogut elegancki.
To zupełnie inaczej niż u mnie -jesienią ogród nietknięty,a i teraz niewiele mogę zrobić ze względu na pogodę a raczej na niepogodę.
Bożeno a "Błękitnego Anioła kupiłaś?,posadziłaś?
Na pokuszenie dla Ciebie jeszcze jedna jego odsłona u mnie.
A ja sugerowałabym przedłużenie tej rabaty chociaż do tego miejsca, które zaznaczyłam (jeśli wersja Judith Cię przerazi, ale jej pomysł jest bardzo dobry ). Ukryjesz w ten sposób wśród roślin dekiel (od szamba?)
Dzisiaj godzina do zmroku i udało się red barony ogarnąć.
Pole uprawne już prawie z niego jest. Zadarniacz niezły. Gorzej jakbym chciała coś innego posadzić . Niebieskim sprzętem poszło szybciutko.
W trakcie roboty jak widno jeszcze było .
Chciałbym, żeby zagęścił mi się zywolpot z tuj Szmargad. Generalnie osiągnęły już wysokość delikatnie ponad docelową. Chciałbym je przyciąć jakieś 5-20cm w zależności od drzewka, żeby szybciej sie zagęściły (czerwona linia). Czy to dobry pomysł? Czy poczekać aż bardziej podrosną?
Przepraszam za zwłokę ale już wrzucał zdjęcia miejsca gdzie będzie przedogrodek.
Przedogrodek zaznaczony z zielono a na czerwono ścieżka ktora powstanie mam naldzieje w tym roku
W najwęższym miejscu rabata ma szerokość około 1,5 m a w najszerszym około 3 m